嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless
8 F+ F9 w) `& _% w# J; @) j佢地話開始換款
) j" s2 S) s0 V; C& y: i% O於是我就影低d相俾大家分享
: G. H! b* T5 z- J9 D睇下大家岩唔岩口味
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲" F  K1 K* l! |. q+ p6 z8 X
* k0 b( Y( g1 T+ L( `5 t1 h

1 K0 a8 ~/ c' Z' N' P, ~+ L- T
7 u! w, l; p9 {  ]- b; X

嘩~~試左好多鞋阿~~

幫ageless賣廣告?!
アンジェラ

間舖係邊度

有幾對唔錯呀>_<

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   + A0 o. e9 x8 `# [6 G# z1 L; K" `" ~
幫ageless賣廣告?!
( H4 l+ c" e+ D  f+ z& T5 N# R: n3 F唔係) Y# U& E% y& j8 \" n5 b" a
只係有好野post上黎俾大家分享者$ S5 N# f, o* A
話明預告篇0 ?& s2 Q7 w! Q% O/ i
即係未有得賣住啦

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   
! a% {) Q- B( ], h  s* j2 j幫ageless賣廣告?!
, G4 E; I# E- s, y' K- X: B7 n$ ]
, U' U* P3 x& f. _1 ?
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢!
2 {1 [& I# b7 B  p/ U# v0 C, y0 B6 o3 B1 e5 p* s
就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!1 Z8 Q8 F# z0 V, y
所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!
" H9 T' h# q' B9 B希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇! / e9 S& ^, c0 |" u- A3 }/ |
% I! }9 _& o9 ~8 v; O" G& X
不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!6 u1 I# i# U9 V: B2 Q

* s, d/ g3 r; I7 }. ]' |[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 01:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   
8 R! c" R$ ], u* p$ E5 V* J
# x( B/ O" a; e, l, B- p1 `: D, \/ w( T, n
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
6 w$ ^( i# f# m4 \- R- e/ K$ v; w9 _3 i
, g7 Y2 i1 R; R% Q# B( Y1 B4 |; Aangela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋* P& v% A- \. Z5 p; h
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
2 L3 k9 ^# J7 F* ~你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦- p1 P  E% o. A' J- Z
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   
0 l# x) \+ K: P9 Y) X0 t' ^6 _( W1 |/ H: g2 `" D" u/ h3 O
1 m, x; O* x0 Z% L1 v6 P( k
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋5 N4 {( A, h' f0 i
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
  R# H. I# ]) F* }& @# F你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦" i3 I8 `% |( W/ L% s
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
: y7 Y: C, O  \( I3 m: V# `# M& m2 W$ O  z3 l  ]
Angela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!0 o+ N/ A4 w2 \# H4 e6 Q

4 C* W+ Z7 m9 j  i[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 14:18 編輯 ]

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相9 @/ s+ W. w. s# y! @$ T" \! L
各位有興建睇既話我就post上黎  q5 D1 q; n) ^3 n* W
唔知大家有冇興趣睇呢?
2 \* @6 Z) `1 `/ H: Y6 k% y2 S& F如果冇就我唔post啦$ Q2 X4 d1 a  `/ T2 p0 N  ?. m

_( |4 y9 K7 J" O4 `. ~[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:35 編輯 ]

唔知有冇咁既碼數

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   
4 j' j8 E9 L; ~' ^6 b% ]我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
2 z4 \" V; ~. u1 L各位有興建睇既話我就post上黎
/ j9 Z( V& u' F5 v5 b唔知大家有冇興趣睇呢?; f& K, W9 J+ c) H( P% j; ^
如果冇就我唔post啦
  W9 t% y" A) n
% d2 z$ Y5 H* l. {% z: m9 y4 T) A. Y1 ^( S, {) P: I
梗係有啦, 你快 d post 啦

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!

得兩個人: m4 s) r# h' `' U) C( U
仲有冇人想睇呀?# T2 q2 m5 f0 S8 z
唔好話我咁少氣# P( ]5 K" n- o6 l
夠5個就post上黎啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表   
  V/ ]  y! ~, p1 ?# `校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
+ P% C" q' G+ Y) B! {! V/ ~2 a唔係唔想話你知
; E# f$ `* w9 v4 N8 \; G9 s我怕好似星期五晚咁
, E; f# G, R' K# K9 C2 x# x: i) b1 ?; R顧得你個邊顧唔到佢個邊% l; P+ P' [; Q( Q7 l& V
我同你幾時去睇都得啦
# U, B/ W. ^! V  t" t3 _8 A心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?

喟! 老總喎! 我

咪仲有三個囉

等埋我 我又要

還有兩個.....