嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話6 P! v9 Q+ w# c1 G7 u
我可以陪你入去
- d5 J7 J+ B0 v4 |" s6 d7 ]. T7 Epm我就可以
3 S- v( D. E- w1 |* }& q5 d
, ]" {2 C( N% x1 j1 t; Z2 h[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-17 10:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   
7 s& s: m% w5 x: M4 V' Jhow much for your hair?
* Q: y4 G# o9 q# i: c  R. N" |" q. U! O

; ^/ x. X( m0 Y唔係我架, W) B0 Z( E" N! T3 J7 C2 \9 r
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
8 U0 \; D7 x! V7 }; P做0羊咁糟塌個假髮呀!
+ y! |5 b( _  T  ^1 ?* s" N7 _6 L8 p

& f$ K# }  L+ D5 \佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   3 \0 j% X0 y4 ~9 K: B/ g- g
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
3 S  }7 Q! b" ~( ~
$ `3 ]3 [/ `2 D唔知$249定$349
$ o/ w1 ~! L; k1 y; {過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   
7 P% N0 T2 y! l3 R2 T+ g) ]4 K第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
( N+ n7 u9 `4 }2 F0 h; F" z0 T, e
5 @# X3 f! P- S你話國旗款?
- |% y5 b- j3 W! _/ e冇你碼咩?
" [7 c% v6 Y' K0 c# R& h過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?- Q% O; ]" K8 R7 ?  E: t# y
有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   4 e' S8 p8 z+ ~" ?- m; [# a
好多款下,一定好貴
  d0 H8 Y& x" x) E( ^1 U: j: ]6 I# j" L+ U8 l' H* {5 Q, p% o
Tomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga
' H7 j8 w# ^% u& e; x5 t' q尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼$ n  c. w  J* @# `6 Z$ r
超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
6 Y5 F( L8 D' Q: u' ~+ e& C$ y4 o, G3 \好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
: _( K! \$ [& ~; i! b* D* X
幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   ; v8 C( `+ k/ t; R) B

0 S4 U. V2 q# U" I8 k9 h8 ]7 K1 Z, A
你話國旗款?
+ }; G1 K% @" Q7 |, r冇你碼咩?5 o) r) S, t' |0 P
過兩日幫同你向佢地反映
- _7 Q7 F' a1 G" A4 A
- W2 |( I$ H# g: R! M我果陣成日以為自己腳好大
* {, r8 C, D+ U! D/ z. P加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
7 O$ ^6 g: c- P( X7 |9 B/ i& O之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號+ I' h9 D7 l: V
41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下
5 H' f5 t" c( O' I+ k5 `
- B& Z: N' b3 q& M! i+ X2 L其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢
% J) L+ Y% n$ P, z/ y  N3 O: w7 G% J一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知! n% }% t5 F/ E& x5 \
二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   ) E$ ?, y, e+ m7 s* N; |. V+ G5 ?
5 k. i! I, J6 ^1 q- k0 O
7 }/ ?: h) Z, F+ M- [
我果陣成日以為自己腳好大! U# a; U4 y: e* O2 m
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過; E& o6 J: s0 j
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號# E( \! d+ O9 ~: a+ O; [  [. K
41號話唔定有現 ...
# C& L: t5 E" j3 r# I  p% j
3 R# a' h; j4 m, M5 f' k5 u其實我都有諗過
/ V4 s: m" t. z: X5 S5 n只係怕俾人講...." ^1 }# i2 R& d% N/ I  v
如果老總真係想攪既話
" ^; O7 O0 X' o- d4 x4 f我試下穿針引線7 x$ t2 U2 j: G3 Z+ V
方便大家
" E- g4 v9 _% C$ |: l, T再唔係好似一個導遊咁) e( B3 _+ d" O4 l) u
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋
) T6 _; p& l4 s: o2 Y女裝我不嬲都買平鞋
1 @9 n! y2 O- v6 h4 Q- |, I其實真係唔知
0 ^- W, D$ P  I( D0 X* s一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇4 M& e$ S$ C& l5 |8 ^6 {0 a0 F6 i7 B6 z
唔睇過又點知呢