嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話
8 o1 I9 R" @$ t我可以陪你入去3 Q6 |9 {- F0 `  Q; U& D
pm我就可以2 ~! _9 [" Z4 W5 n: S
/ Z: H5 m6 R  r. w+ C" f0 C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   $ J5 o/ c# j7 U+ q( _' }8 W
how much for your hair?
! R: f) R. N: k9 I' ?& e0 G% o$ F& x. a" ~  z$ c6 L

9 h  F( y3 x8 @- n  \/ Y唔係我架
1 H" C: c1 z4 o; J) d. q係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
, m# n7 K, }8 P! Q做0羊咁糟塌個假髮呀!
/ J7 g$ @3 E+ v! p0 Z& j* L, B! z( P) V

: _$ }+ ^7 ?& F  r/ G  A佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
0 w3 }' ]6 j9 N# B; J- X好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
$ e3 U0 L1 ^, @$ o. h( d

7 |( P1 j1 A, j% B' U唔知$249定$349  |# l1 d. ^7 Q7 M0 |/ M
過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   ( |; N/ \, ~( b! {/ ?, M) V
第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
! ~2 p+ ^. e$ ^% {) k

& X# O) V* M# d& d4 ~2 ]你話國旗款?/ {& H1 g4 N3 J+ p3 m7 {
冇你碼咩?
3 F2 P1 ~1 x: d1 m6 X8 @, a6 H3 W3 D) z過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?8 ?- u9 [) q. F
有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表     W4 S  G8 l& E+ u1 M7 ]
好多款下,一定好貴
+ v. i, G* _' ~' d1 k. G
6 s; I1 S9 `( {4 k% D% B* I. uTomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga  y) M: f- q6 [" A* h2 h' a
尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼
' d5 v  p- U8 |  u0 V! Y8 n; C超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表     C5 p- J7 H1 `+ D+ F% R( Z
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
" R0 s+ @' ]' |' F9 ~/ U5 C! ~& {
幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   & ^7 W' r( s, e% w8 @5 S

y2 L8 P' i  w+ p) C% q
; N  K9 `, ?. s/ |/ p你話國旗款?, |: U" G" k5 \5 P
冇你碼咩?, d( G7 M% M0 Q9 ~; Q/ j+ p( [
過兩日幫同你向佢地反映
. R6 y2 L. n9 @6 Y
: X, B2 P8 [2 [0 ^, V- K
我果陣成日以為自己腳好大+ f& B$ j3 |8 _7 a& G9 F7 w1 I
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
9 g9 }) G) C/ h7 Y! \9 W) `之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
* w0 c/ ]# r) G4 h9 x41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下& P, u( y; j" i6 i
3 Z2 w: R  W# t) i
其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢5 F8 D0 l* N( x7 s
一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知
  }* m9 B; W4 |8 S6 f+ w, g二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   # Q) X* t2 b  O+ I% |! _- @" J2 h

* x1 g% i. B  p2 u3 H& Z" U- J# `8 T+ t" s0 N+ R
我果陣成日以為自己腳好大
' |# o) d7 d% ]) O) a' R( G加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
( L- T' w% O4 w6 ?3 X8 B5 x之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
8 {3 n! C: O& ^4 V3 L. I4 g$ H7 z41號話唔定有現 ...
$ y  r, D% t6 l" @

" a: ]1 e. I4 @& D; B其實我都有諗過# o1 I- I( E* ^6 N% s% D/ g
只係怕俾人講....* u% O" o. ~9 B8 y" s
如果老總真係想攪既話
5 D% V$ L# Z( d4 [' X4 I( w我試下穿針引線6 r; \: l, T% E: U8 h, t
方便大家
5 v7 [+ t+ N- q) v% C再唔係好似一個導遊咁
4 I- c  R' p5 o5 }, R) t: w帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋
! s+ D1 S0 B" |: p3 `女裝我不嬲都買平鞋1 h0 v7 m1 B: U& L( |
其實真係唔知8 M) r1 }7 z; j$ V# ^8 `6 e; p0 s
一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇
) I5 [+ _: P& s8 [5 Z; w唔睇過又點知呢