嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話/ V2 _$ Z; v3 g& P
我可以陪你入去. A, a. A" p" Q3 L: Q8 `$ l
pm我就可以
1 z8 j0 g9 e4 Z- b" O2 e5 v1 ?6 O- f0 w2 z4 h  c4 k' E
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   
$ T: J- ~! A/ }! p. A0 K  M' \0 L" jhow much for your hair?
8 o: j/ |0 r. W' ^9 k- r
/ D( {! H6 O$ R( V

; O) j% W) V, A4 d- o4 q/ V4 Y7 ]5 |) T唔係我架" V6 [! @1 u  H4 s4 R0 y& Y
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
7 A5 u1 S! W# Z2 }- F0 A( E2 x做0羊咁糟塌個假髮呀!
2 d. |' N( U  ^! W' m
" ]. E4 \1 u6 s1 I; w
+ Y7 E& c& H8 Y4 A" B: w佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   7 l% B9 a( k8 E# z
; H/ f/ D5 U: @& t: q, k/ N

" B+ X& r- _" T; G4 E5 Q唔知$249定$349
7 p. B+ S6 a& Q/ }過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   
. x, h( s! {( [3 y第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
# ?2 n. m2 `3 C3 Y0 A
0 `; z+ @/ H/ Y' f- r你話國旗款?+ z! m, _1 y6 b: s/ u4 v: o
冇你碼咩?- M% W  g" t& _/ K
過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?+ `; e9 S; {) R* x$ F4 Q
有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   9 g5 D3 x, [. ?' L. |4 y# p
好多款下,一定好貴
0 Q8 @# y9 C: W8 ~2 W/ r& Y3 _

C8 h; h! Q/ v9 I' ]Tomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga
' K& }, I% n+ q. N尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼
7 M0 I  L+ B5 r2 \" x( m超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   / |; t7 h" |& K8 [9 J# }. s
3 D+ j3 ~  l: x! i+ V) P  d% [  u2 k幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   % N$ ~/ `8 I- ^4 h5 S

; q$ x, K) w" M8 m2 c
& e- o# N3 ]) d# z你話國旗款?
1 R3 L1 ?* p" B' ^冇你碼咩?
$ K5 ~2 ~$ I' j& N3 R. m過兩日幫同你向佢地反映
5 K( n, F! K" ], f4 q

6 f2 F' A3 l6 b! b5 f9 p1 f我果陣成日以為自己腳好大6 N) u9 I% N$ m
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過7 ~- {" F9 Y+ ~4 W7 ^4 M# B. y+ h
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
: g; `% Y% w3 T9 Z0 m: v41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下' s8 P; ]( r8 W
& [* R7 K; y7 r; a3 t  g
其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢) V! H# x8 j" f" ~1 z, P
一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知( t2 Q3 A# B( W' ?6 j4 }; z
二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   ! k" j0 E" k7 t3 _

, W  V% j" s0 H6 `  W/ C
! P7 Q7 K! |5 D& T我果陣成日以為自己腳好大2 q& a" H/ g* b0 Y4 m
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
+ O$ A" x% ?" X" ^* n+ X! h1 G之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
9 u' ~* U- t2 V! A4 f41號話唔定有現 ...
% x, O" l1 T. N8 a, s/ Q

1 B  d+ r  s. [8 }( B: J其實我都有諗過. D% M4 W2 h" @0 D* W( _$ \1 z
只係怕俾人講....
' P, K2 M7 z& Y/ s" Q如果老總真係想攪既話
( k7 W% |* ~! B我試下穿針引線& e4 M( l& a# Q
方便大家
  Z# ~  j: R8 G0 [: U3 T再唔係好似一個導遊咁
: \& V% f" h3 N4 H, U3 X帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋
3 e7 B: d& X+ d$ t% @" o女裝我不嬲都買平鞋/ U. s  Y* R! S( q2 c/ c
其實真係唔知% l% J2 z: v1 r& h. \
一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇; f5 a5 y, C3 f' ?4 w+ b
唔睇過又點知呢