嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話
8 [& D4 M  [. |- v! b我可以陪你入去
% f9 ?8 j/ U- T) R; M8 dpm我就可以
, L. I! }$ i1 ^0 a6 x2 c7 [8 G) V1 A3 \8 ]8 f6 y3 d
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   . W% s4 C6 P% Z; ~6 i( S
how much for your hair?
( |9 T# G$ h1 _/ Q5 j
- _( ]2 Q: o1 g! y& s- E; S
  ]" ], Z; C5 w6 c+ Y2 ?
唔係我架% S: f0 N- ]  C3 P
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
9 \, \+ D( q+ L2 i2 o- m做0羊咁糟塌個假髮呀!
8 n9 E" q! V: w9 R  W9 z. O. l
' B! c' n- y. ~& E- f# o0 {

- o' c7 u6 D0 x; x# c佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   , T" {% ]/ S/ r7 G
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
+ R. u$ G: ~1 U7 b4 m. |$ P, \# q

. ]: B& `3 R3 M& G& N唔知$249定$349! N; f% C0 c& r# H
過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   5 _- a, F9 k  E0 R. p4 l
第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
+ c3 j3 s  \# e& g
& B0 z* n& X/ o# o  Z/ T
你話國旗款?/ f# ]) k* f) s  c
冇你碼咩?9 q- g: X, |$ f4 d/ N; t) D7 p6 p
過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?
3 t* e9 m# G' q- E8 r0 ?有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   
) a/ d; f6 |( P- P9 H好多款下,一定好貴
5 m" w* L& L6 w
- Q! H5 ]  T' u3 H5 }+ j  i- `) t0 Q+ kTomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga
5 H: W- @2 Q9 m尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼. K7 b) y! a9 f
超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
# a  U/ V) z7 l* x好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
" Z% a: Y5 Y5 R* O: I- \
幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   
) F2 R5 `5 `. P( G8 f  r! t+ Z6 `

. R# {" r# O# i& O: ]你話國旗款?
4 C0 o) p* k  u, z4 `冇你碼咩?
# u3 [( v0 G8 U9 ]" P過兩日幫同你向佢地反映
, t4 m6 O4 R1 f8 _, w
, w$ W/ @0 |) \: K% |2 e我果陣成日以為自己腳好大
: \& \& i+ o7 c- Y# l: ?" s, A  @加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過; O6 _: U, E" y
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
& Z4 d4 V9 q+ L. @41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下. D1 B' J" i$ `( E
- m& `+ v( n7 X
其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢
8 a# _, F# g, D一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知
3 c- E  T) a2 j二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
$ @! [6 Q6 A- s5 P1 u; c; U
) i. Y- B) O/ O9 v2 d9 g# ~
! t9 [7 }1 i: `* p. i% k2 E我果陣成日以為自己腳好大
/ B& r3 ~4 V/ A4 S加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
; \) E3 n9 y/ j之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
( A* S! Z" A- B* L% E, l41號話唔定有現 ...
( {) w% i; R$ R1 l0 d

0 \; ^8 }0 U- {  u( q# p: T其實我都有諗過
9 Z. ^" T0 R7 I3 f只係怕俾人講....
+ q. b! L, I6 ~: E. U- |: S如果老總真係想攪既話
: J5 G* T( ~: c' d) c  S# I我試下穿針引線: {5 i7 P5 F9 J3 n
方便大家; k3 G% }+ }$ q5 ^- G/ q
再唔係好似一個導遊咁
- h) _" `% {' i) A帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋+ S, b( O" l3 U: G6 o
女裝我不嬲都買平鞋
$ V3 \6 J/ ]# r2 n其實真係唔知# B* S7 n( A- d0 D$ h
一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇
5 D0 n2 x9 Q7 o# P( e唔睇過又點知呢