嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話. C6 R+ c. \/ k- [8 i5 p
我可以陪你入去, y. G" r% F' N3 g' o' y6 d: q5 L  v9 J
pm我就可以
+ S* m( C2 C7 U: w: J/ q% q" J$ G* ?9 [3 @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   ; S, K! l$ s1 s/ N9 T
how much for your hair?
# v* d! N8 X  Y' w% p, w9 f  z+ ?! `0 l# w
2 n  B. {  ?( f, |2 J. w" i
唔係我架
. G+ D; n( ?" Y係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
* ~! C) G2 p' R9 e+ T, Y" D做0羊咁糟塌個假髮呀!
) m; D- R8 c  m. ~. W6 d

I' e4 P( R1 b. Z6 Z6 Y+ t9 U" z. p$ T, c! \0 ~, x" M
佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   ( M) q* C" Y6 t
' ?' V% ]6 l9 R" `3 ?

4 a6 A9 S- B3 G7 ~# h, `$ j2 X唔知$249定$3496 I- ~) }  W1 O# e- J* @. H4 f. O! h
過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   
$ Q1 r4 I; t# q- E) }( M第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
* N" w! ~  R1 W7 ^( K% r! B5 m
$ Y4 H; R) i1 W; O' @( d! _6 k, `0 A$ u
你話國旗款?
% Q; ?: u# ]/ D$ p& x8 |+ X' Y; p冇你碼咩?" m: Q  ~% t  T/ d0 p' o3 r
過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?( o6 k9 ?, j9 N) W+ F8 l' L  ^
有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   * Q3 j4 J( |. _
好多款下,一定好貴
1 Z! @% R7 Q( i6 U: q. ]" p
- R% p( O; U- g9 B/ ?# x) BTomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga3 L' z3 p" ]. w) [* q1 }) J' w
尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼
' @$ H/ b1 k4 o4 i  @超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   8 M8 A+ W4 `3 K5 i
7 B' R/ Q) n$ F# z% G- r" T
幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   
: f1 t( w9 k; ]3 _7 @: w7 O" j
5 ]/ L+ U+ B4 W* J3 z" k* w
* H& p1 h# i8 N$ V你話國旗款?/ y3 q) k2 W& {8 u' R* m" }
冇你碼咩?2 R- n% U* z5 J% j" s1 J5 Z9 V! U
過兩日幫同你向佢地反映
: p4 u; _. g9 F* D7 ^9 f5 t% h$ F7 g8 K( \
我果陣成日以為自己腳好大
, c" Z" p& c- [6 ^6 ^加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
  w' ^; h; b( v' V之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號; [; ]8 |% F) W* @/ n$ Q, z
41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下
) G' o) X, T6 L5 A: R, X
; J  a9 u6 @) I7 ~$ y% b6 ^5 `其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢/ r" n, {$ }7 }7 a5 Y0 |: E
一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知! h) _: Y: ^2 m. z1 ~
二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
: E* h& t; A& o2 E8 u" R% Y. L; u1 V9 t" j: T: o6 G
; c0 v8 y4 e# P$ b  ^2 s
我果陣成日以為自己腳好大
) x4 I* J; u. |, z加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過, |5 O" Q, r, s6 P9 s
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號' u+ k- w) i, m3 q8 T! z+ g
41號話唔定有現 ...
4 C1 u/ |) P7 u3 z% k& ]# d
! t. @; E: G" c! h
其實我都有諗過
1 g7 S! P0 C9 S5 W/ A3 `只係怕俾人講....
! t0 h; M3 a" {: \% M如果老總真係想攪既話+ \6 ]  f' x+ Y0 h# T
我試下穿針引線3 E9 j/ L! G( a5 F, d5 |$ k
方便大家: C) _$ a" W3 |8 e1 J1 P$ ]- Y* p
再唔係好似一個導遊咁! q3 N. d" i$ l" p
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋$ E- l/ \0 o" l3 u0 u1 l# a. t
女裝我不嬲都買平鞋6 I2 P# L7 e: h7 z) K
其實真係唔知
; B; M% D* z* G' w% U一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇! D  Q+ s0 n: J! c$ I, [3 G, u' R
唔睇過又點知呢