嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   
% ~+ S6 o: `, R妳又唔我一齊落去睇
  ^% x3 P7 b" i5 k+ H% _0 g唔睇過又點知呢
: F  v, e% r5 F  M9 j
我唔會親身出街試同買女人野
; x% t: z6 h. W* q9 {8 ^順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦; v4 g0 z; I  E6 J
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   1 {' l% R# t. V; i
3 K2 p/ P& y( a1 ~

7 I# W) z% w# k4 u" n3 P0 v4 }其實我都有諗過
0 b1 ]; J9 `! d3 t0 u只係怕俾人講....
0 w: w7 B) h( `/ _7 t! }* Q如果老總真係想攪既話
9 ^+ j5 d+ ~6 e3 M% r! [2 ?7 H: [( }2 y/ @我試下穿針引線
" w) o1 l, v1 P* z方便大家$ P; V" T  Z- S; s* Y# c/ J1 M
再唔係好似一個導遊咁* R% A' Z) Z( M1 b* Y" r
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
! x2 m0 v3 Q' Q' K$ q" O. u, b" [% _2 v1 y

' j7 V- ]  x8 G6 X' a& v1 i6 f都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   # ~$ R# ]2 f( p) u7 \
報左啦
# w, o! q2 w9 o+ @3 i你報左未?
. J4 k6 S: l. H  v6 [( b
/ }. B% O, ~2 F0 b" ^7 [報什麼東東??

哈....
# F5 T) t" a# G( G7 L( J% m呢個係我同心儀先知道既事' _; f1 u' q6 j( y% Y' G
你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
% Z1 e. d  D! N
# N! }. o3 _. v) {& ]我唔會親身出街試同買女人野
- m) u% X3 k! y) X$ n$ W順便問問你有無報?
/ |+ u+ n3 N( W2 E
6 j& Q: ]! x5 F3 f/ G+ g! R
咁你又話幫人代購?????5 v& G; j7 X+ }  M
Sorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   9 \3 p/ ?+ n7 x. n; a  ]; F! f, R
4 h* Y* @$ f3 ?' `* Q9 ?7 \4 A) V% X
. d7 Z$ [! ?1 w5 O$ y; P; [/ ~
其實我都有諗過
% C8 K! H+ A- n6 N只係怕俾人講....2 K; ]5 o. q* p$ T& N
如果老總真係想攪既話8 t* \- K# d" K# U. R6 o. B
我試下穿針引線
+ Q6 m/ Z+ F( m* Z: M) O方便大家( K" t3 d& r# h3 I( Q& L
再唔係好似一個導遊咁
0 {% q  X% D# U帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
0 y7 v. ^# X* m: E" ~- s1 {7 n) |& n9 [
搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩., @% }, i' ?% r3 W# D; R
依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去
5 D  J8 ~! k, Y0 ]. r好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去, _; j' O4 c4 h2 p) b
冇乜野喎+ H7 G# e* Q- ]4 P
當搵朋友咋嘛' C9 L% c5 h  f3 V7 o, z" }
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
: {( A5 F: t  M- {( L$ A) k! I如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
% f$ m0 l  j1 f  d% [+ i+ ]我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
* `  N7 u5 x; F7 c又唔係一次過一大班去
: b. F+ m1 e, Q3 @好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去3 B- }% |2 j: C6 W  x" @
冇乜野喎' Y/ G# D6 q( g# O4 ]8 T! l  ^
當搵朋友咋嘛  H. F  o+ C; z3 z& O! S
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
% V4 w+ I0 \; M/ l) Y, x! `* C- f如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
; q8 _( `, a7 |4 d% G5 r我地冇損失既
" X0 P1 B9 h9 o+ B' z* F- A% d5 m. J
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講
2 [! q+ C1 n5 Z0 a6 Q交流下者. m# A+ i  q& y' O% u0 ~% t
咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.; _4 n* M& T) k$ J

6 W& H$ u& c4 J6 l星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
" K* n' ]. ^$ t  p$ n5 U後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番, % b6 x/ U# y6 T& n, W

5 G/ d/ l& u$ p& w0 ~第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.
6 s* L- ~+ d4 @# p# k' k. n! o  r* D1 }) T6 ], b
Car** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
- v1 `5 t2 ^) U. O% p% v6 |' w" m  O) f" _. V/ x

TOMATO有冇得試???. `" z1 R  k% N0 s2 g
sales會白眼???! h+ k/ n$ y2 Y# i
有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,, x/ p' u3 ?3 D" M% a3 s8 r5 H* @- G

- r* n# Z7 ^5 e- f" X0 r果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
; S( G4 q( g- n' X: S: X6 i+ }. |+ W1 L* a
前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   ) c  ?. v5 H7 X# O3 T+ n

' b/ Y7 m- O. J6 d# U. V; q8 G* m4 B  J
我果陣成日以為自己腳好大( e0 O. Y  ]! s3 f, u* y2 r9 d
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
  ]* c3 p! Y8 h, d, S之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
: ]5 U* B9 G; k/ Y4 k. Z41號話唔定有現 ...
- ]1 H" r6 R* f5 m3 s6 r你著住女裝響鞋店試?9 R3 c- m1 |# B( B( o9 D% ^0 C3 _
好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   : ]1 [. o4 @! o
見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.3 b) O4 t$ _1 O
5 P: J& R- V+ I
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
+ |9 C. p  I! F! w3 e
你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙