嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   % |9 M% |; _0 B- S
妳又唔我一齊落去睇  v/ d8 r2 ?. e: b) [" E. E( f1 f
唔睇過又點知呢
7 A; g/ a& T! T  y2 s3 x我唔會親身出街試同買女人野
5 n- z. m; c. d順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦6 S0 M& ], c% v7 H+ O1 P* |" v* `
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
1 J( n: |6 `0 r/ c2 z
( L4 q' ~- u; A0 S5 t4 U0 G! J" @) R+ u0 B$ z
其實我都有諗過
6 j# \0 K- d9 k7 [7 }" j只係怕俾人講....0 g, R' |) |- E
如果老總真係想攪既話
! u" g* m" g' a8 z: D我試下穿針引線+ b# q  G# _, u! W' V2 I) e
方便大家
( ]8 i$ w0 Y% [+ J# A9 `3 ]' u5 z/ h再唔係好似一個導遊咁
$ j% G, Y/ O. a' v+ ~0 x! i4 j帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
/ q, k4 S( i% v% Y- D) Z. b% r' d3 S/ B. Q
5 w8 \6 B" B2 _. \7 r. V' b) v
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   2 J& i. f5 Y9 A  t
報左啦' B8 h/ y$ X+ _& U$ I5 [: R8 R
你報左未?
3 |$ W9 d2 G  Y5 P- Q
1 u, R( `" o4 U- k, L( w5 c
報什麼東東??

哈....: D) x3 S. @6 G, h; e
呢個係我同心儀先知道既事
" E5 n" k& I9 v1 t/ w5 U7 F! A你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   # ^6 n, v. S7 w1 i3 M' T! T
' Y' p+ x4 L% V) j
我唔會親身出街試同買女人野
- o6 W9 M  U$ U1 K5 d1 c順便問問你有無報?
; W9 V# ?1 c$ H2 O) O# A0 p

) s9 o9 Z  \  g: @9 v$ z5 Q咁你又話幫人代購?????
1 Z3 E3 S  X1 `5 ^, zSorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   ! Z7 `) Y4 K9 V9 G$ Z6 T
) [: m2 H2 Z7 A; w, W- L: R9 _

) _& m3 {1 t- {8 t1 C3 @! q! m: R1 I其實我都有諗過
+ \; w7 ~. W& p* t# ?" G; E5 c只係怕俾人講....
6 O  Y5 c7 p( W. v, g+ ]; y如果老總真係想攪既話( D6 }. G& l1 a& i. q5 C- C
我試下穿針引線
0 u6 i/ D0 }2 I8 Y; s方便大家' x* y0 |8 X) g( B1 e/ F
再唔係好似一個導遊咁
6 B! k# y1 _& l! g, i$ e( ?帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
1 `) y5 C! G& ?0 t' R. W  H) |2 ?7 B  ~* Z0 M) ]
搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.
* b4 _2 N! [! [依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去
% h( G* b$ `! `好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
6 M" ^. V/ f9 K9 ?, c7 ?" x冇乜野喎
. Z5 z3 i4 P/ M4 j當搵朋友咋嘛
) h" C( P& b8 g, B- M7 G4 i唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
# U  x  G  X$ w如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
! `: m1 ]: a! l  |; V2 [$ H) [我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   ' k& i/ L6 I& |9 G/ _5 t
又唔係一次過一大班去6 x* f. q: H$ w$ D6 f
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去% m1 b" v( \+ J, @& J0 Y% @
冇乜野喎
# |; J9 s5 I8 h" c7 J當搵朋友咋嘛/ ]/ s; j- D1 A; W- w& {) M
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?( b; a5 H/ g: [! q" c7 x7 d
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
9 }+ Q4 W; B, |$ a3 P) `9 ^我地冇損失既
: O! J2 X8 r# S# U; A0 F
' E) u" I4 W, `! F. Y/ hSorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講
* b+ c2 b6 ~/ Z交流下者
0 e/ d  m+ Q2 t0 W' U, T9 K8 F咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.  r3 D+ W$ C+ g' f) o
1 V4 j! Y! S/ e
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色, % M) t7 x" c& V$ ^) s$ k. l) P
後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番,
4 e4 W1 t) c% m; [
* J" N) v+ h. a第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.0 b" ?% b- I$ I/ l
3 }5 l5 C3 w- B) b' D) n
Car** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
" P1 J1 k& P/ B- ^* k- x. D0 Z; Y. r* W0 T: o) z

TOMATO有冇得試???# Z9 Q+ V  F7 H$ @9 v) D
sales會白眼???
) }8 g! y: r) W3 V1 H有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,# I/ E. D0 p( H; K8 H/ Y7 c
. z# c# q. v& a
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
8 l  I$ g) C6 f4 m% _+ `% q* D( R: L  ?' O5 W
前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   . ?: h. e" X; M' V) B8 I
, e# n  O5 j' [  z5 S8 J" q% D
0 O8 Z4 @$ N7 B; F/ D
我果陣成日以為自己腳好大( a1 _) h& r+ G7 d5 h' Q6 }0 Z
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過) j! E( k: Q3 u( A0 t
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
+ D) s1 P4 K' f- v' n" g, f41號話唔定有現 ...
  t, ^6 _8 D0 k) F% Y
你著住女裝響鞋店試?
+ `2 r( N9 j/ q* O8 T* u好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   
0 e" p6 j5 e; x" A+ u, D7 k" Y見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.7 V2 \7 s( O6 P( G+ G5 H

7 L) w- X2 o! l1 f  A, M3 N4 F星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
! j/ w% W) i8 s% t+ I5 C9 L
你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙