嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   , k, o9 a" Z. k3 Y( Y
妳又唔我一齊落去睇
6 D* W2 j" j% Y7 Z唔睇過又點知呢
5 `# ~/ `; @+ q9 ]
我唔會親身出街試同買女人野 # U7 J4 C6 Z6 a* g; ?5 Y
順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦8 H: ]/ T- J& d8 N8 y
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   . J) u8 b. R0 v' E. U
. t# M/ @: s8 @! `% E8 N8 y$ [

' @: _3 E* m5 l其實我都有諗過
# Z" B; S/ c3 e; Y$ L只係怕俾人講....- i8 I9 P$ M3 k8 e. V
如果老總真係想攪既話
1 [, }& f5 L" h0 \& d+ M我試下穿針引線! c/ \  v7 P$ P. L, P' b8 o
方便大家
& O+ F7 _& ?7 ^; p3 ^0 r再唔係好似一個導遊咁. K0 V. }) |) t5 W0 K" c) p
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
" J+ W$ t7 Q* E3 f7 W& d1 |1 ~. G
3 a4 j' W+ B7 G
' e  @) g' F! f9 b- `& q6 ]
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   8 K- y: X" e' m1 K, {$ S6 W
報左啦; T- J! ?( _9 m; R5 S
你報左未?
  r( D1 B. M' Q) R; r! \6 L8 x7 n- W
報什麼東東??

哈....- m! _' s# B" L' |; K2 V
呢個係我同心儀先知道既事
0 f- O7 W& h* b/ F你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
: B2 S& \; ~9 ^, A3 r6 ]2 e/ y( K" e3 n" a( ~
我唔會親身出街試同買女人野
1 T+ i/ s, x# h7 r& i$ D順便問問你有無報?
5 S" i) z& R# T
* s7 ?$ g# F. i! n( t& W; q
咁你又話幫人代購?????  ]1 Q! P" N0 @/ g- m$ G
Sorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   / v3 j* g7 D1 X( A! Y2 w8 L" C! w5 U

5 t1 i6 |$ R  t9 g& V$ h9 O
, a% |- Y" h9 J4 [; [其實我都有諗過
8 o$ e& D$ |0 b; g9 R只係怕俾人講....
6 P8 `  O# N  G: Y- d2 B! l) A如果老總真係想攪既話
3 ^6 g0 W" N/ Q3 o9 D5 a/ c% M我試下穿針引線
$ O) {/ P, O% V) x方便大家$ @( o( B6 J) r
再唔係好似一個導遊咁# |+ G) X2 C3 P5 i4 \  u) c
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
- k$ \2 G4 `- T* [) G
( z8 U% B/ I0 p# S搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.
1 l) Z. D$ z( {. Y5 k$ ^依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去+ S  k+ J! `0 |0 c' g" |; m' V
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去3 a2 k, l7 s% P6 s7 t
冇乜野喎
7 \% m9 D- q! Z0 ~' j, X當搵朋友咋嘛# B. M8 E, Q7 M5 h; p
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?" i, ^8 g' U! w
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
2 l- w* d5 ^8 k* B* W; ^我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   ' Y/ k6 y) x# T) M9 I. |1 ~$ X
又唔係一次過一大班去# u6 l( D- E, J  F7 R. i/ c2 u
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
9 C! @6 G2 Z- V冇乜野喎
6 }+ }4 `0 O; Z當搵朋友咋嘛/ Q7 s$ Y9 D4 q
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?2 }5 m# L8 R& F6 q- f; ?
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉3 l5 w4 I8 i7 A/ Q; D; i' z6 R
我地冇損失既
# C0 p" {' a- T0 c, v4 A$ a" n0 g8 Z! Q/ \2 H: l
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講9 j4 `. c/ X, f. a7 h- @4 E$ G
交流下者7 J+ @; [' X' l
咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
/ R& j9 B3 ~: _3 }+ ^+ X  [, l6 B' o- }7 u
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,   i, B( X2 ^$ V2 y, f1 E4 ~  b6 |/ ?
後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番, 1 ]! K& ~3 m. k* @6 w+ ^! ^
5 E/ @9 o* o6 G" F8 o& D
第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.: }1 o" w6 k4 ^, _

8 t6 D* F( S/ ?& j+ rCar** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.' N' d9 x  z4 [" ^; o

+ d9 w+ Y, j7 z: i  a[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-23 13:15 編輯 ]

TOMATO有冇得試???) M, T; V# W0 H
sales會白眼???/ R- ~/ C7 v+ T  P5 H
有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,( Z4 T* i" V) w/ i0 r! I
1 C- |' M' J3 B  s
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
2 l2 s6 g5 G. q1 {- Z4 _" l/ i6 |9 C# R8 r3 m6 I  v
前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
  w# x+ F  J; I; p5 M
4 h1 t9 J' H( D" Y, v
# x  @6 |/ c/ s' Z. {, y1 q我果陣成日以為自己腳好大
! K+ Y7 w0 p9 W加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
) h, s  H3 N6 v6 E之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號7 G. |, N. f+ |
41號話唔定有現 ...
. S' b5 U/ v7 ?# x
你著住女裝響鞋店試?
3 k" E' b2 q' O, T7 C: x好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   
! W1 t$ s% L/ h2 l1 d見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.! }- s  |" R7 b6 Y5 u0 Y
& l9 D" E  y1 B) [9 Z; W# g) }
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
: O9 v. s" {, z% A3 D' r你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙