嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   
$ O2 b3 c% ~9 q! q! z妳又唔我一齊落去睇
$ V. Y* c0 h0 l% ~8 y% |唔睇過又點知呢
/ X$ W$ t" b' C5 L8 h我唔會親身出街試同買女人野 4 Q6 Z3 P6 P2 O: _
順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦. A! u- A* S# t0 z1 S+ l# s
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
/ ?5 m5 i& r; s: B; Z- H$ j  B- u6 r6 D4 \0 Y! N# M2 `+ _
# Q% e, h8 @: w5 N
其實我都有諗過; q- q+ S, j7 e' s  j
只係怕俾人講....3 w5 o# N0 \0 \1 H  C2 S
如果老總真係想攪既話
) A: Z3 w" g8 e我試下穿針引線8 j8 r2 ]( m3 X2 \, \2 t
方便大家
4 i2 g3 ?+ n7 W* i! Z: _2 `( q3 T再唔係好似一個導遊咁
3 D, w, s9 F4 s帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
7 a; l. l4 E8 [+ s! ^$ D' I) Z
/ l0 O0 F: c' ]! E  w7 u
/ J0 I( }. F4 {5 v# N* E
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   + `; F! {+ c( J) n$ Z: m
報左啦, s5 p" N# U, E
你報左未?
3 E& a" \- E6 }( J5 z: J
% C8 e( |- N. s* M* Q3 d報什麼東東??

哈....
; P3 m0 ^5 v7 v. T0 J呢個係我同心儀先知道既事
5 W, N# S8 `9 p; ~, j你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   , C+ C7 F, j* _3 m; y3 C

& J% H, `2 c* ?1 ^我唔會親身出街試同買女人野 , c: H7 g3 d- V4 Z
順便問問你有無報?
3 F8 R2 r" o3 T% }' e8 Q7 b$ @  E* S/ x
咁你又話幫人代購?????
/ C# v9 F6 ~, }/ ?- X5 ]Sorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   0 M( l9 H8 G! U" M' K

' \0 o5 _" Z: L$ [: }5 z2 \- _4 e8 J  y; _: V$ \
其實我都有諗過* m% v9 G7 i8 _7 F+ v+ w5 d* n; W* n
只係怕俾人講....  ?& a1 C3 G# c  W; U5 O3 y
如果老總真係想攪既話
5 r! O9 ^6 Q& {+ D. `/ W- c: X" m我試下穿針引線
9 Z0 `! M8 x7 G9 L方便大家
! G8 v4 R% l6 b再唔係好似一個導遊咁% O8 G, `& u! u
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
& w+ n3 u5 o! ~. l( @

) _* @$ \+ H9 \1 N' i; n* m  ^, u3 q搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.0 h$ ?' ^& j! m  }
依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去
( ?5 t% s6 `; k* D2 z) e" A好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
4 O& I" o, n! u冇乜野喎' W0 [6 v& z1 c* M
當搵朋友咋嘛7 A4 _' t7 S5 _- ~; r9 A
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?/ ]% R8 G- b+ Z: \8 Z
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
1 D1 f/ S1 A) t4 j我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
. V2 V) Q4 @7 Y  P2 }5 W7 k0 x又唔係一次過一大班去
; R" J, a# [: j& n好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
4 C4 m3 R6 i; y9 ]冇乜野喎
/ p# C" @- U  y* s% L- X4 }當搵朋友咋嘛) |4 u; q; `. ]" V2 v- H
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?! A9 c0 z% i9 H. P
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
9 u6 o0 z( c2 q. _' G; n' y- w/ K% i我地冇損失既
" a* i! r' e0 D. D8 b# `) x8 \& G  k( |. s9 e3 P" `6 F
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講
- s8 O* d' |" }1 `& ^交流下者
. h( P& f$ u' U: l% [咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
; g. O1 |/ [# k1 P; ^) I9 X. K8 V
1 @+ C( {8 S; ^2 d星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
# T* z; J1 V1 r. e$ T+ ^後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番, ! }7 d8 g; R8 S2 r3 ~# C1 d
9 P4 H+ B+ b( \- J1 U
第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.
3 B2 a# A1 T5 t; _$ o
: s: F0 M1 S' \2 P: x6 ~. xCar** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.: W( `1 ~, I  k6 P! w' }

, J+ A% t2 y( @( K( c0 S; P$ g+ z" M[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-23 13:15 編輯 ]

TOMATO有冇得試???
7 C& M; Y8 Y& y+ ~- C+ H9 N! R0 }sales會白眼???% r: S# K% Z' X) d! W* a4 t& n2 y
有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,
& D3 n  p- D8 y; c, z! ?; ^0 h& N  D' F, r% x1 `" [7 X
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,* ^4 l" I: N  i1 G
6 ~  N- N. u/ c
前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   ; _9 |0 k6 @8 @4 X8 w. j

/ c! G5 M+ I1 J6 e/ x; V' i; X) L
( i7 p# S5 }8 J  C* Q+ B3 l我果陣成日以為自己腳好大/ u  D) K* U5 ^. A5 v
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
5 Q' L7 F" ^( X2 d. g之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
- v# h( O' k- e. B0 a$ @! F; y% g0 P41號話唔定有現 ...
3 c" [6 @- I1 ?' e+ f
你著住女裝響鞋店試?* G- L  Q7 \& P, @
好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   
( i3 e$ y9 w/ `8 B4 I- e見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.) v" ~7 C4 h- W; N# {1 L$ X, h
2 Q, N; H' ~5 \) Z
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
3 W; t3 u2 }1 Z) I你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙