嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   
! k9 d9 ?8 I2 k7 A' h0 ]妳又唔我一齊落去睇% b; d: U4 B: Q' ]) H! [* f
唔睇過又點知呢
7 N- G  v+ P" o- I
我唔會親身出街試同買女人野
3 c6 Z/ l! r* m" l! e1 p7 ~0 u: y順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦
! O; x* [' ~+ ]4 s4 K你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
2 i: c% y+ i8 `5 }3 F2 X, f- @; U/ ~' E$ c+ U7 x
) `) a. t3 c0 N- p; {9 y
其實我都有諗過2 K4 E( M8 Y8 R1 s# K6 _! R; N0 x
只係怕俾人講....
) Y6 ?7 b. m. f/ w# r2 @如果老總真係想攪既話5 X7 N# _1 r# E0 Q1 R9 R$ n5 g+ P0 i3 e
我試下穿針引線9 V8 r' m; q8 m& L! M
方便大家5 U5 ?: ^1 s& M$ d3 U2 r% U
再唔係好似一個導遊咁
: r" d8 v+ H1 ~( B5 |& v2 `帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
) f% m* T) J$ `6 b  A8 m- ?9 J# [4 _: C6 d% \5 n* v1 I, W; b
- [" {: A; x$ a& S1 |$ C+ b+ F
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   1 k1 {' s. C& X0 W# [
報左啦
' v5 q* P1 J" s# Y; n0 o你報左未?
1 S/ p4 \0 B/ N9 e' k

1 Z9 o* `8 `& r報什麼東東??

哈....
3 Y0 b' O2 C: c. z) l; b呢個係我同心儀先知道既事! C& I. U- p! B; r( [
你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
% g5 }0 {$ t: o- f
- G$ f  `/ c5 ?2 s' ?5 h5 x我唔會親身出街試同買女人野 2 p( K1 @; ^: V4 v8 ^6 ?6 B
順便問問你有無報?
1 d7 v2 y" b% S! M' y8 }( g
7 ~) V( c4 f& y9 T5 K6 _* z6 }
咁你又話幫人代購?????
0 _6 R1 X. |/ ESorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
4 {- E  u+ o/ V  j
; b1 q4 V' h9 u- e
4 N; x5 f2 c7 y3 u* u0 T其實我都有諗過( Q- V5 D" E* H1 h7 @
只係怕俾人講....
( ~6 v' D5 r, F& I8 f( m; h0 k如果老總真係想攪既話
% x# J9 J4 A' t: a+ j6 c我試下穿針引線
2 g, {6 r% r1 q9 t* F2 s& J! g: k方便大家# {% {4 G8 O, f$ h
再唔係好似一個導遊咁
' S% l' B" G: Z5 l7 X帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
* t1 H( p; Y2 ]2 N
( S5 H, ^2 L+ z1 K' y
搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.9 @; U9 a& H7 Y; S3 l
依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去
3 B1 t" n& R1 G' o好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去2 D- D) X) P- A3 i- A
冇乜野喎
# s6 @- S( ~% u8 i當搵朋友咋嘛
' R7 |' ?% O) q+ Z7 I. y7 l% _唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?) p+ q4 N% D/ [5 S" x  j
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
, y* W4 @* B' r+ g4 ^- y5 \+ d4 @我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
* [" N: L* D! X8 ]! ]3 Y6 A! h又唔係一次過一大班去
  R9 o" ^, o- ]6 W' H好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
1 F7 X' @% |# V' w# o5 o+ ~冇乜野喎
7 f2 t4 d$ g, b, R# ^7 q2 T+ m當搵朋友咋嘛2 I5 V' v% J) h0 f8 G( X
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
* K: p# |, K. P/ v( m7 t1 q' o) i如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉& @* `7 |3 T) |- V( `! m# w
我地冇損失既
& b& j$ o1 R$ w3 \+ P& q/ B: c

$ c( p% j  H0 v( D5 b  {6 L; a0 P; XSorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講
! @* K. R4 N* t% a8 u4 Z交流下者) t3 g; \: q& e! z4 u1 S& L
咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
8 ~! Z8 ]! |' P
5 r* h4 ?2 h- t  S; }星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
. b& a1 b2 h- e後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番, , M. z4 H8 ~4 Z6 }' C
0 l8 N" A- s8 F  H
第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.
9 t8 F- [' v2 |# E/ s3 \$ B# c
$ J/ k1 O# L# Y" v9 YCar** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法." U: `( A3 g7 X$ I
/ j) \  G6 ~" l" E1 Y9 |/ J% h4 X/ @

TOMATO有冇得試???
; E+ l% u! @  L; h! {8 `. hsales會白眼???
8 S4 y6 P! x+ E( z% n* s1 n有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,- o9 n; }3 f# p6 Q. o# U# j
. {; r/ \9 J: \; U
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
! x% w4 e1 h  C. P
# Z% X0 v7 F+ W  ?前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
/ U# U/ p* n; V0 E  }# _6 P& B0 e7 l. y2 ~

* ~) I% I: S# i+ v2 D4 S我果陣成日以為自己腳好大( C5 w4 Y0 Z( B/ o9 ^) r, J
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過3 I+ N& S, L6 J6 N' _6 M
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號/ O3 C% c4 k; ]5 u7 u" P# I
41號話唔定有現 ...
* r( {) a% Q0 x你著住女裝響鞋店試?8 A+ P6 G( _; V3 ?3 M( l$ @
好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   / U0 X6 u* S  T5 k
見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.: E$ E$ R3 W0 ?3 l+ [

" d$ c% r& ]1 O! o星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
0 o& c  O8 f( }) n+ T- b3 b你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙