嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   2 k  S4 R; x. K9 h) Y3 W, ~
妳又唔我一齊落去睇
$ F0 s! C. q1 w$ }2 o' y唔睇過又點知呢
$ i& d( `, D" S# B我唔會親身出街試同買女人野
5 o) i# y$ E% {. ~' u順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦' g$ B6 o& \  q& O0 j: }* c( O+ J7 s/ b
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
3 [' j& M, X9 u( g. p* Y+ y1 o  ~0 t- J' o  ~# P
: n- v1 }+ X3 f6 u5 u1 x* B( H
其實我都有諗過
. N- A& P2 B: N7 p  U' w! `只係怕俾人講....
+ `6 w: M7 Y0 y如果老總真係想攪既話' X0 V2 e0 T. \1 V9 l
我試下穿針引線) ^' O  k8 Y8 ~: x' _" a3 ?- n
方便大家
+ d" o2 y" {( m# S再唔係好似一個導遊咁, a0 |2 |8 ^$ A5 k0 w7 N5 z( \
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
! ]2 Z5 w+ e, j( h7 G1 s1 v( F- n1 ]4 Z' r! p0 X
0 [, y+ Z3 y/ c& z
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   
: i9 o9 {( M# h- Q9 ?& K報左啦$ K) f. h4 ^7 c; J
你報左未?
8 x3 W/ ^  i$ {& ~* @' a0 ]

* ~9 e2 ~0 A  v, `' e報什麼東東??

哈....: Q. X  U9 i) _/ U3 b! t! x: a
呢個係我同心儀先知道既事. @9 n& M/ }9 g% U
你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
2 l% c, Q0 w1 w" ^) n; S3 X/ ?1 U4 k+ X5 j% V3 ]5 J) ^$ D
我唔會親身出街試同買女人野
; E+ h4 k! o/ s- ?. }6 Z7 d0 S順便問問你有無報?
& m: W' L  D* s4 }: G' t& P- c0 [

# ^. m; N  f  |" k& c咁你又話幫人代購?????
4 u! K2 u1 W6 O: J' iSorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
  h( g0 f. d2 O' f, D
0 S1 x# p3 e4 K* m. y# U. S
: B; t  ?% J' D. S8 t$ \其實我都有諗過
0 D4 n9 I5 k4 Z3 v" o. k; d只係怕俾人講....
( Y1 |& g; Y- r9 @8 }如果老總真係想攪既話2 T* Z8 H+ F* S" @
我試下穿針引線
& {" e' k7 b- q+ S- e! j方便大家7 e, L; g6 k5 P0 M+ K
再唔係好似一個導遊咁
# J/ ]; I' B* o  U7 m; K2 l' D帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
6 Y3 ?! m) [$ l6 R" A/ r9 i$ H2 b+ x2 U. Z5 `
搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.
- A- H: q2 n( q& \6 g7 Y6 `依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去
/ g9 Y3 X1 b5 B好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去' c) r) l7 c- I! F3 H% H
冇乜野喎
* E4 X7 J- z+ s8 a& y( a3 s: N當搵朋友咋嘛
' D$ P7 p& c: Y唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?* y) J  v" n( N& Z9 w& _
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉9 [- q& L: |$ u1 F7 L" T' M1 a% W
我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表     c3 o0 g, J* f
又唔係一次過一大班去
! i  C# M3 b4 F# u好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
( R5 q: B8 e6 L' r# H& t冇乜野喎
/ R# g% N/ N+ f) l) ?' q  G當搵朋友咋嘛- C/ ^+ Z, p; v2 ~+ ?7 t
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?" ?: ^6 @1 T- Y' x9 p
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉' @, l7 i4 R2 K9 Z6 a
我地冇損失既
* B$ r* b, |+ K+ A( d  e1 g' C) N% u7 `! Q' M- s- d( O, }, o
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講' i; E1 y& F# i
交流下者  D2 `% l% }0 E' `0 p
咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.1 Z0 p- r& w7 _$ E4 U/ |

# j+ L' ~# g) Y5 J6 |: d星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
8 Z$ K: ^+ Z2 g1 O; a; f+ v3 V後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番,
$ {. d3 \+ a2 u
8 e; R  u0 J5 `; W; M, ]; q第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.
! v8 S" B; N2 Z1 G
: X' {' Z  p1 ]" nCar** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.+ m) ~+ _/ L: Q; ~4 a2 k2 z
* \9 y& g9 B/ D3 w7 d5 L/ F

TOMATO有冇得試???
/ A4 ?: ]; z' Isales會白眼???% `7 n5 ?4 ]( Z. r# H) q6 I# k+ }
有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,
6 g0 ~! {8 H, W' \& T
( @* w# M8 d* E) A' n果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,- Z. d" d* z/ f1 D) @4 W6 m+ G3 v

. ?# V! y/ o" H# u, z( t2 N) S  a! R* @前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
6 l! J; V5 t1 V4 d& T5 n: U+ S7 _6 U) I$ H) |. ]( t1 q* R
- G1 t6 A# J+ a: T- s
我果陣成日以為自己腳好大
5 Y; m" \( x5 n; n. M5 M, f: q; d5 j加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過! ]$ \5 V# E! ~, E
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
% ]+ v( S6 U5 s3 r7 v" d. `2 R- c( Y41號話唔定有現 ...
0 ]5 p; O% e/ W) D+ [8 O
你著住女裝響鞋店試?/ l+ X/ X# h! |8 c
好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   ! w; P+ Y% Z( D) V& f  c& x
見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.& z, d' a9 o1 K1 e" {0 ?. `
/ P* S) A: b5 ]( z( {' q& S
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
2 d' p# g3 o- r3 {- V# p
你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙