嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   
3 W6 Y+ w$ y) T7 ?妳又唔我一齊落去睇& S2 K# z$ E2 ]3 M! L( |* q, `7 J
唔睇過又點知呢
6 P& t* ~8 u2 n  }( A  \' h+ i我唔會親身出街試同買女人野 # ]' G" s. a7 i/ h2 F' b
順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦/ K* s! @9 ^) x$ Y( P# D; S
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   ( w" x4 q5 l: r0 }, U+ |
  M6 r  J% U) e# ?. q) P
( z- {* U0 M. P8 B9 j" K5 S
其實我都有諗過2 t6 |* M! ^2 G8 @, G
只係怕俾人講....1 w8 I0 F! v& `* K* S# d- u
如果老總真係想攪既話
* `: F7 g: ?- H: X+ B- t6 ?我試下穿針引線* [: Z: u. F- `8 p
方便大家
/ ?0 ^) H7 Y$ e+ R4 N- m. D+ y( X再唔係好似一個導遊咁
" V7 N$ Q3 l1 m+ _- X. r帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
5 s8 `3 u& W" @1 |/ Z3 m  a. ?
4 o! g) o, G) [
  m/ o3 p& G0 d3 V& s, x% G0 |
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   
! T. d; P% D# X報左啦
9 T/ B, s7 k8 }+ p' t你報左未?
6 u' S5 W0 ~7 t

M, K& R! ~6 k0 g9 R報什麼東東??

哈....: m0 H: o! E. A$ z2 t8 ]) p
呢個係我同心儀先知道既事
  g( [& D3 R8 S# `( Q你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表     b9 V1 c# x8 r

7 L5 L6 k1 f4 d+ F# a+ I我唔會親身出街試同買女人野
2 D/ s! \9 N8 A5 [: F  e' u! k順便問問你有無報?
6 S$ E, _" Z* O/ V* D9 k' ^

+ O$ \" R/ l0 B咁你又話幫人代購?????
7 U. l8 D% q2 X  `7 V6 U7 QSorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   9 F( k" D! f; `

7 Y2 H, A' I/ A6 o
+ `; `0 ?2 ]) z! j其實我都有諗過
7 Z1 _5 `6 S8 ^# d) ^0 b6 {只係怕俾人講....
% c( o: J& s7 _9 f如果老總真係想攪既話
  W8 [% g! d! o- [& r2 G我試下穿針引線9 }7 }4 p* L4 S# x* k
方便大家
$ T* d# X8 x0 F, L, d再唔係好似一個導遊咁  x, N, [) q6 g  e( C
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
& [3 }1 p) q/ q. N0 [% o4 h; D' F' e! ^1 d
搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.7 Y- Y9 B5 P8 O& {
依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去. x. L! G; X3 k# t" z" @
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去8 E5 [4 T6 v6 a8 U% v
冇乜野喎
$ J4 @$ p8 g5 z( h當搵朋友咋嘛; {3 ^$ _2 `$ O) l
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?1 s/ i8 v8 o; Q* N! w7 b4 @/ A
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉6 b% v! }* i4 A# y
我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
6 a& h+ o  N$ @4 o又唔係一次過一大班去
0 t0 r3 d& N1 ?8 _$ r好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
4 C7 Z  S. N, v5 Q冇乜野喎
/ x% z1 p5 c" w6 h+ C當搵朋友咋嘛
3 P4 {* }  F/ {' @- H, ?6 d& e唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
8 V. W; G: v0 J7 U& W( J" `& Z7 c如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉! ~) E2 ~! M9 K( j, x: f# S( {& p( W* F9 p
我地冇損失既
! L( f$ t( C0 w( J, [, y* K5 Z* m
: ?' ?: Q: W. V: ?8 Z
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講
+ c- f1 v$ E& O5 S交流下者9 J8 @/ Z' S9 v8 ]4 a
咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先." b# o( k, u4 R! K( N# d. i
' q; X' x1 z% e+ U9 u, J/ G
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
, x3 w, k( {' ~7 T3 M9 X* r後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番,
1 y; E: I1 ^% v9 d' U
1 c4 A( S+ L3 `5 J第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.  ~# G1 u9 v: T' x( i- w

$ W. K* O7 H8 H) W) h: _7 y( s# uCar** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
; Z- o7 V! @6 z. o  V; u) A% {% D6 B

TOMATO有冇得試???
# p0 W: A, x/ r* nsales會白眼???
5 O( X" {, X" k1 v  Q1 D( P! M: i有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,
1 `* {: q# a/ [8 k( {* V- A6 m( L- h
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
$ P, r6 n. M. S. z3 W7 \' U4 a4 N- {
- e* Q, l2 a# i& W) M, y( K5 ^前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
6 g& |7 P9 O/ E! c( `1 s( `! [
- w; A, _* U) r. R' ~; D$ e5 W0 G# ]
我果陣成日以為自己腳好大
. w) T) F; M2 c+ L" e( I加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過' ]- O' `7 U1 j# w6 a
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
& Y7 _! ^1 y8 S( V2 p4 ~; f41號話唔定有現 ...
& H6 K+ J4 n$ S3 D3 }# e8 R
你著住女裝響鞋店試?8 p! y; p& {/ n4 c1 X2 {
好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   
* v* ?7 u$ O2 X6 {; D; {6 h見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
! s" x& D  i. B- M0 B8 X1 b  u7 |4 W) e1 h$ K* w( m' f* r" @- {
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
$ l1 x& J; V1 E' [8 j/ Y* r+ f
你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙