嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   
) Q) Z6 Z* C! {$ m8 a1 c" n7 D妳又唔我一齊落去睇
; _' `* p) `. N4 f: c唔睇過又點知呢
+ o0 E6 G3 I- l2 z$ Q" Q2 N我唔會親身出街試同買女人野
2 U5 C0 k( P9 m" e6 D' I* m順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦
( g& J8 D9 w* [& {& o+ ~% F你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
# i% x3 n/ V" s7 I4 B
$ x0 ^; G- V2 P4 u* g
3 A. ^' h8 l% p( |( Y其實我都有諗過
7 t! K- R2 m( W  I$ {  `7 l只係怕俾人講....0 B8 K3 a$ l1 d; c9 n! ^
如果老總真係想攪既話
5 z5 R. S5 n" F我試下穿針引線9 G" Z- U  c2 u5 Z
方便大家
6 [& q  ]- W: z% H- b. _+ q/ S再唔係好似一個導遊咁
* N% ~( m  V5 ]* S# O2 p& `帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
9 q+ P! z- a- t1 I0 q+ u7 A
( {- ?1 {% j1 E2 W, ~/ B# J
* G- V! r( a7 U4 {. h
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   - D9 L- h& T- T5 P
報左啦# A- K" u/ ~; m, D" W  s
你報左未?
# k; K6 M; b4 j+ b7 V' K" H# ?  x
; z4 I1 k! {6 @報什麼東東??

哈....
" j$ q7 U3 h" l. n% O呢個係我同心儀先知道既事7 L; ]. X5 z' O7 U. [0 r! e
你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
) D  b/ k2 X! u+ y9 w
- m$ h6 l3 ~: W8 U: X- \; C我唔會親身出街試同買女人野 + f" l1 t" Y$ [' e% }) C+ `, b& s
順便問問你有無報?
/ m$ \- g# b9 O7 @- F! G6 K5 V* P6 Q3 C9 q

! L& R, c2 V8 d2 N' R咁你又話幫人代購?????/ _; h5 f: |6 ~+ A+ \. _7 W
Sorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   1 K% l6 M* ?) F) O% G: U! ~# y3 {

1 \2 t" f/ O5 {# C+ Y+ G
4 i, X; ^6 L* K; t* ]其實我都有諗過
. s/ e% u8 e8 @4 e6 P, N& \7 r% h  ~只係怕俾人講....
$ U% n: N+ L; ]- _6 M, m如果老總真係想攪既話
$ u6 }* T1 v3 {! m0 M0 X- h我試下穿針引線& T" ^' |$ u7 o; c
方便大家
+ Q3 L" F6 ?3 G0 `. |再唔係好似一個導遊咁
9 r! {. j' k0 l$ F* @* |0 z4 K. T0 e+ d帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
+ X2 Z; I+ h, Y# r* M- l3 O' _

, ?& ?+ i  ?  C5 O9 V8 j搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.! V6 r& U  ]' p: g* T2 O
依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去6 O* u# O8 C4 B6 _, E
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去8 q/ q8 K% ~, j' Q. D& z
冇乜野喎
* b4 |# b: O+ c2 w* C' m/ _, k當搵朋友咋嘛3 A2 K, }! }7 n- Q: g
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
1 k0 D  K6 ?! V/ c# F如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
5 @. A/ g4 {3 `: ]( V我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
# D& f2 p5 x: h0 ^% c" f1 q/ s又唔係一次過一大班去1 o" K/ W9 k2 K$ h# o
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去9 A0 N$ j- I8 j" K2 |
冇乜野喎( _6 s; V! k. q6 A! n7 \2 n/ T" u, E
當搵朋友咋嘛
6 S, ~0 g2 t6 F+ A" f4 H唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
7 X0 u0 m! |. Y* i如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
' \: \0 s" X0 C& ?我地冇損失既
+ m- y- F, f$ L! u7 o- C5 P, b, Z. i4 }5 T1 j7 w: W
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講
5 T) e! G% K% p( t- G0 s  _交流下者
# e6 x! j9 a! F% d1 j$ n咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.- Y4 h- k" W/ c9 ?

2 g2 H1 q- E- P+ c" U  B# a& t星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
* G, B- W' P5 \- N% r* S後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番,
( J. [) J( S! c# ]5 [. y3 M8 q- G
3 z& Y3 Y1 W5 m4 Y9 N第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.  Q& I+ \$ `" m& G
; p" i$ p9 S# U; s0 S8 Y( r2 j
Car** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
( x. L" c+ n4 b
/ {+ }+ M7 H3 J, h[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-23 13:15 編輯 ]

TOMATO有冇得試???
8 N- U+ I$ K" I4 S& r) isales會白眼???$ D, s: W2 P; N, m4 I6 q
有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,( X. b. o% S4 P$ F9 t0 a

' S' ]' d$ i' K果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
) b. D7 u3 D, D1 J* X# S* p2 V7 M" G2 r" X3 H
前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
% [' Z$ d* }9 J7 ^5 e& e* i4 e6 G2 `! H: z4 t0 E3 }
! k" M1 q7 Y5 v! L  B8 Q! X
我果陣成日以為自己腳好大
! w8 z- H% p% I4 a; k加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過0 o4 U- R, ]$ Z& s. i: u
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
3 P2 S' _* q: `5 e# g41號話唔定有現 ...
: L, l# V( ?. \# o1 V你著住女裝響鞋店試?
- v" y. q3 B" r( B好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   
( D) z" ]( w6 t. }見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.* s8 i; ]1 J# X% Q- [! _5 J7 M' V

/ h! K' ?8 F) r. d. Q9 J0 Y+ Y星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
; k  f! I# g" N/ \6 E7 X* c+ Q你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙