嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   
2 o, S$ \8 ^( v+ C; s$ J( g妳又唔我一齊落去睇
. }) {( y! R; E- O" o唔睇過又點知呢
* e% g# A: ?& [8 e$ E3 X0 x' U
我唔會親身出街試同買女人野 ' f8 w+ i+ o; `1 u4 e5 L
順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦2 f2 n$ D% _5 g
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
, Y& S* x& t5 ~: d: J! _9 ]! B0 u  X+ M4 B
- j; i' d8 \8 S' m% ^8 x
其實我都有諗過
% N. X$ B# ?+ W6 j% L/ |% G. E只係怕俾人講....* j$ x) j8 l. f! w* e
如果老總真係想攪既話
; g6 _) f- h" \1 `$ k我試下穿針引線
3 D( X) A- ]* ^6 g方便大家
" m& ~9 t: l1 O( z2 D再唔係好似一個導遊咁
# j2 @8 Z  g; {, z& D+ R帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
% O# b' r% R# P3 e$ H3 g6 s4 s% r6 W
9 b8 E) r# j5 P, n  }) @
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   4 `& l& Y" w) b) ~2 m& M
報左啦4 o; l& a+ w4 c7 u* E% j5 g9 U
你報左未?
: k* K2 ?0 J' G! y

) L! z+ J+ c5 _/ `7 |( L) }3 F; K報什麼東東??

哈....
) c) n2 E; S% @* X4 H3 N5 ~4 ^9 b呢個係我同心儀先知道既事' j7 q5 c0 _+ p$ X( A! w
你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
/ }4 L0 S6 f# d$ I1 v8 g# W4 N# O- s, S+ O' F! V
我唔會親身出街試同買女人野
: f( X8 C1 F7 ?& K4 i: x' n/ _順便問問你有無報?
: b9 V; ]% h+ E3 L5 ?3 j) ?* I
& @7 ]; V4 A, I6 w4 u3 s- F
咁你又話幫人代購?????( O8 o, _4 l. o6 y8 x+ q4 }
Sorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
1 a, s% v2 }) \- e
" l/ N8 n5 c. T" s- i' p3 c: v' ]- Z, x' K: _% q! |
其實我都有諗過( Z$ v( l9 _2 x8 O( n5 |" Z" r
只係怕俾人講....
, S' e* F/ J' B如果老總真係想攪既話
- |3 l4 K. i2 y2 `; z5 Q6 E8 ?3 _我試下穿針引線
1 e" a+ [/ ]* `+ a. I+ t) y* H* o方便大家
6 ?3 j8 y& z4 ^5 I# I7 @7 |再唔係好似一個導遊咁7 \+ f: H' I& G" k# P
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
9 Z. |# o0 w; I( r7 i- B9 }. W

8 ^0 H& I: R: f! [  |; B8 K* `搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩./ I: t! k, B  L% C$ X8 O& V
依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去3 U$ o1 c% a8 Q2 I6 ?0 t
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
5 i+ ]9 R: M  i  K0 q' i冇乜野喎; G$ K- F$ F7 T* X4 a7 V
當搵朋友咋嘛
5 I& l' [8 M: h3 L8 p; f& c唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?  F) v. {! g3 [/ a  N
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
5 ]- @8 U" F3 R& G' w9 C我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   ( N* G3 z  n, U
又唔係一次過一大班去9 }7 T. Q0 }- }: I& C: \
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
/ ]1 O% S/ x$ J1 S- E5 x) W冇乜野喎( [1 z6 S& Z* \) d
當搵朋友咋嘛3 ?$ L- ^% F! K6 v
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?* `) H! M+ X' S. C: T( }
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉- i5 [' `/ G2 x$ |
我地冇損失既
% W% O7 n) B% A# \* E0 m6 E+ E* G
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講
8 ~" r/ \" O( T% B9 H交流下者
7 q( M# z% M7 W. X# o; Q咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.% W7 l2 {1 y! h9 K! p! W) o

8 X9 v" _9 X8 Y2 y5 v1 y星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
5 p* B& |0 X, c後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番,
" B/ s/ x- B) S; y" }, v- r. ~/ g" r9 x3 E0 v
第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.
1 }- c; V3 D! f( O9 Q
( V# h# {9 ]; |% N/ @- T& M! T  KCar** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
2 [" r/ _- u* \/ x1 _! L. e# d2 w/ t9 I0 Z  M

TOMATO有冇得試???# S0 A) ~  n6 y% R' D) d3 z
sales會白眼???
! w8 I7 L) u" ?9 |有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,
% _+ m. t# r+ u$ q7 [
) [) {% h$ z9 W. Y4 z# z果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
; c! l$ P6 ~! F# J# u5 q$ m  e
( p, v0 x2 C3 G9 [/ M# c前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   + k. `6 k7 L" q  T$ r

6 q. E1 o3 _0 \0 l) E7 P
! H, j: V$ |) \! h我果陣成日以為自己腳好大# z0 q1 \& i- u
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
' f7 H) Z; i' X$ B之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號% s4 w0 \( M: c
41號話唔定有現 ...
- V6 [& e+ n0 p0 n2 G1 V( z
你著住女裝響鞋店試?
" B8 _9 v1 q* H好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   
9 p, n/ [6 K2 y  N/ R) F見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
- J8 G5 K3 v$ {0 o4 j8 Y, U" H4 g) z8 d9 L& u; v
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
+ D/ w. N% I. l3 F1 F你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙