嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   3 f9 {! ?# x8 @# I  r6 D1 h8 Q
妳又唔我一齊落去睇* T) [  m7 r; ]  o3 c9 ]
唔睇過又點知呢
8 i2 O3 k6 M$ g( T, z( B我唔會親身出街試同買女人野
* \/ ?' X; C( o5 E, J順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦
4 h( B: W8 l$ L- }% v你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表     M1 n5 f" p6 q$ B0 U0 `5 P
8 h4 V% A8 @. h: [, [

- \5 S% M1 Z# u4 e% r3 n% `其實我都有諗過+ O# A7 e& t! Y) E# V
只係怕俾人講....( @" e. D4 R/ A$ ^) r
如果老總真係想攪既話
7 G7 u1 y- b; O7 t: F) D我試下穿針引線
2 p, t# M  N' [+ `) Z方便大家6 ~8 S: g! |' a1 B( N/ [
再唔係好似一個導遊咁
6 j/ J' g  N0 F8 G帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
; E2 d9 m9 c& R# R" ~2 L0 [: V8 }

$ P) `! T5 n; x0 a9 s) r$ |都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   % W: x. O  I+ d, a6 c4 {/ ^& G
報左啦
# X/ g+ v' i" o, n9 E- Q; u你報左未?
9 ~5 `9 h: l+ k. X# K+ ?" I6 F
" O3 S- D$ k! ]9 E
報什麼東東??

哈....* Z4 P# r) l  U$ o
呢個係我同心儀先知道既事
3 e- T& ~# U$ \( z+ j% `你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   ) @* _# n" Y* J3 D( ~: i( \

$ w2 z- g5 K; C, t  x0 ~' \5 D我唔會親身出街試同買女人野
& l) r/ T" \3 q( h順便問問你有無報?
0 R$ |: j! L. T# J5 ^4 E0 ~& @  x6 L7 \1 x
咁你又話幫人代購?????
7 {9 o  d% O- ~8 jSorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
; Q/ f; T4 O" u  v
; w' N; ~# G0 ?) M$ Y1 J
. C2 j* B; a, \; J# \其實我都有諗過3 t+ |0 Q9 G1 s  H! ?8 @
只係怕俾人講....
) n4 d5 s- |, D+ d( R2 Y: S. l如果老總真係想攪既話
) V) @9 Z/ A. g5 y. T) M! {/ ?我試下穿針引線6 b) R+ R( b( }: H8 Y+ `
方便大家$ h) t: h$ U# f# r" h/ `
再唔係好似一個導遊咁
2 \0 M+ g# _1 b; @; d; v帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
# o9 R0 s7 G$ w% z1 z# o

! e* ]) F6 Q* v: Z5 _1 W搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.
: T- @! R5 P8 }: X依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去- V  `2 t9 B5 |5 b! L* Y) N
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
  I' J6 s1 A  K1 w3 O冇乜野喎
1 M8 ]' r" a; M/ q9 x8 [: c2 W當搵朋友咋嘛
& |) Q1 J7 a" X. s唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?4 d: x" f. u" z7 U& n% e# R' {
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉+ ^. O/ d2 I3 q; F' r2 b) [
我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   - g" _5 Z  i6 ~/ k7 B. @( q4 ~
又唔係一次過一大班去
3 F: k7 N6 o1 a& `  t7 Q) A* ?好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去5 Q% M, Y. A* H# Y; w- ^/ m
冇乜野喎
7 J3 T  V0 D" |9 N  i當搵朋友咋嘛
, P% U- w' Y8 ~3 m7 v唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?; e" Z$ C5 s5 r/ C; U
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉. U  W) ^# x# N5 r% ?' b# [
我地冇損失既
7 C( |! \- Y! K' d7 [
/ i. e, L7 \' [2 ?  h$ f( {0 ]3 D& C
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講; L6 f. T. D3 h! f+ A
交流下者2 R2 }1 [9 ~6 ]" A$ r
咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
6 N3 n3 D7 H6 p6 m* g8 m! z) O9 C2 R2 K
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色, % T2 s" I: B2 B: G( S
後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番, 5 {! N+ z+ L3 r; E5 Y" e

2 Y* V% B+ o* \第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.
9 e1 a: H/ i1 [$ e8 C8 u/ A$ R4 ]. g$ ]+ J# m
Car** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.& Y% v3 e- S7 W9 X

- Q2 H% c: y7 B$ v[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-23 13:15 編輯 ]

TOMATO有冇得試???9 B3 ^' w+ _( u3 s" j9 k5 S3 m1 Y
sales會白眼???0 @# W: G! F: k
有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,- Y5 L7 t* l" h# M  z: m; v  _
7 P7 g/ u! H6 w2 Y4 O
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,
4 ^; H+ x  p- [$ u+ x
0 U! \" K7 r: w3 g前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表     {( O9 y1 x' Y2 ~
9 `* G- R% V# Z3 j* o) Z
- A/ ]5 s9 J6 F% X/ S
我果陣成日以為自己腳好大
" a6 s1 ^5 C( e4 w* q加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過& Q/ a: f  e) c& C: j0 g
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
+ l' i% a1 j0 X! m+ }41號話唔定有現 ...
. \$ {8 Z* h( B' V你著住女裝響鞋店試?
' P+ J' e+ p& m# N' ~, S好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   ; k& X; K5 x3 ]' ?6 ]% D
見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
* _0 f+ g5 ^. L4 A+ ?8 ?% J5 H0 [2 r2 U* X$ o
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
* ~' k9 v  U: h
你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙