嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   3 p7 I! ^$ c0 \
妳又唔我一齊落去睇
8 X1 f( j2 Q& U3 h& V7 g唔睇過又點知呢
9 H+ d5 j: J0 Q: C1 F* }我唔會親身出街試同買女人野
( U. ~. n# T  `. {. i* D; X, q3 E順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦
9 r( @+ h" t) ]+ _+ E4 y  L6 q" O你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
; m0 Q2 C, J- a+ z5 J! P
$ t7 f2 C% ?8 d+ w- S& w0 L; v/ n. z6 ^( s
其實我都有諗過! d- f3 J% p7 R
只係怕俾人講....
7 x/ O- j/ }: D% }- p7 @! A如果老總真係想攪既話6 K4 l  g' y" O
我試下穿針引線
; @& z" M" G7 y6 O! ?方便大家
; y: ~; M0 T) S, y& D0 ~% f( A6 |再唔係好似一個導遊咁
9 [$ n$ w, R0 w. f( Y帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
% V4 S& ^( u$ y) R) o' m& K3 e5 c1 F7 L% ^+ I9 }3 m1 }& k6 ~
% _3 t# L* {+ q0 n
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   
5 C3 E& j1 F! h+ d報左啦
9 _6 |+ E# c( ?  h你報左未?
2 j7 m  p3 s3 B1 \

( ^  D% H; ?6 H$ u6 y1 Y/ Y報什麼東東??

哈....- k0 ~' ^4 _+ r
呢個係我同心儀先知道既事4 ?6 g  X' @9 W+ F4 r, H
你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   
! J' h# D( U# a) s9 L5 x$ n) j/ u8 N  K( s5 T
我唔會親身出街試同買女人野 5 F2 J( L5 `& G" P' H
順便問問你有無報?
" X! }/ n4 M& S' |/ E: K9 }. ~2 i7 a4 ^5 J' Q  ^5 f( z+ I
咁你又話幫人代購?????
5 B9 i4 d+ n+ n3 RSorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
: T- f( M  n) D7 \; B4 g: n
3 g, @5 A. Y8 z. ~1 G; a4 d$ R( O5 Y0 G, x1 q/ |
其實我都有諗過
4 B9 F% h1 n2 ]9 s' z4 a只係怕俾人講....
% Z2 t  H* s; L. G5 g如果老總真係想攪既話! q2 A9 [7 C+ [) C/ w6 v' J# u+ [
我試下穿針引線
: Z2 M' R. w( S6 e# ?* ^方便大家3 R  |1 t: B: T5 N* J4 D" S
再唔係好似一個導遊咁* g& ~( p! n4 L! ^8 ~: ~; F$ \; L
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
3 r1 U, M' q& T, w; C0 L
6 b7 l' L8 @7 U! i5 A! D: ]" v搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.
8 a+ X& ~  R! v( Q3 r$ ^依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去+ m* ?2 x2 R) U
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
( Z4 p8 q) B' |0 S/ B" |! B冇乜野喎9 r, G+ j8 Z- m
當搵朋友咋嘛- X2 }9 m3 C/ H: }( c" h1 U
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?! D8 U0 W) j$ }, }$ s
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉/ n+ b! ?% \) L3 x, O+ f
我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
8 {: ^0 b/ H& L! f又唔係一次過一大班去1 s- ]: C- |3 s6 M
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去! o1 D# R% \5 H0 X3 d, @) p" F
冇乜野喎
" N( x+ _4 i/ J3 P+ L7 O+ z當搵朋友咋嘛% n: Z& b+ {6 X$ S% A
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?: G, W6 ^; C0 a5 N$ f  O
如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉& ^; a+ w8 Z& W" @# C& J6 p( `
我地冇損失既
# a7 c4 \5 p2 R4 M8 R2 Y  N9 K; w' k! j* Z5 w/ B
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講. w8 K4 i# r# f2 _8 W5 A" g
交流下者6 X# ]; J, Z& m# n0 u3 [8 Z
咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
6 x( D! K: Y' B; q  _( u) v, {; J
星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色, & i1 i- G+ ^- E1 v6 o, P* M6 D
後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番, ! _3 g! _  J2 i4 d

" h  I1 z; Z& Y: q# [7 `+ F& `. M第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮., [1 H: f# g$ ^7 V8 ^. Z6 i) s% h
8 N  ]1 O  d7 [2 A9 x
Car** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
; W1 E6 Q& Q7 c# d5 L
/ a, n2 F) \; {: o" a[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-23 13:15 編輯 ]

TOMATO有冇得試???6 V  f$ J# S6 c8 L* d+ y
sales會白眼???
- T( ?5 c4 g* ?+ C有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,
7 f, ~7 x0 {* i/ s$ p3 ?6 N, V5 r& r% T+ r4 @
果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,+ h% s9 g  h% r

# A$ I7 F8 z; I& O: J8 E前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
. v5 Y  A% q, ]8 C" {5 J7 q' U1 k& j! G
5 D( T3 b* H4 N3 G8 |9 G
我果陣成日以為自己腳好大# Z" p* Z2 N& O
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過0 m4 ]: q& D3 e, M
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號/ E3 n# L2 D/ e
41號話唔定有現 ...
4 L  l' R9 T' s8 `你著住女裝響鞋店試?" D* N+ m9 ~. `9 t: N: Z; W
好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   & ^$ o7 t6 r) v* O& V
見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.
% J0 y! p+ g5 ]. H! _
/ G, a: ?' C; U' R+ |# h. D5 B星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
! }' t9 _9 M6 L. G& E你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙