嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次著女裝

第一次著女裝

著左阿妹返學件背心bra, 心情好緊張
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
加油呀.....洗乜緊張呢
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-20 00:52 發表   
% C% ~, Z- N  `: @加油呀.....洗乜緊張呢
' m. _% ^" R# \2 F3 b0 {8 D  a! y

" B3 ?9 w* K. @! q  I1 b0 @始終未著過呢D , 同埋好難著

你個妹幾大個呀?

個個人都有第一次的!!
$ e1 X4 G8 j/ E* W
5 ]. e# Q( _, A$ l0 k9 `) B6 I* m8 k

我覺得背芯bra舒服D

第一次緊張係正常, - r! B9 D, S+ X( g; D
有了第一次, 好容易會有第二第三次,
" o  R" \' V2 m0 w才後就唔會咁緊張~~

我第1次著唔緊張 因為係我家姐著到唔著既背心bra
3 f' b+ \5 U6 ]$ V我今日第1次買校裙就緊張d 唔知點解入到去校服店就冇緊張到- -

好似好正呀> <

我第一次都好緊張

尔會開始上癮的, 穿上女裝是很舒服

引用:
原帖由 mski 於 2010-3-20 00:46 發表   * e9 B4 ^+ g1 G( k8 X
著左阿妹返學件背心bra, 心情好緊張
$ l2 k1 R) G7 t0 t- m' C. v% `/ y2 r/ L; T- Z1 q$ ^
擒晚不經不覺訓著咗,第二朝人有三急醒咗咪拿拿林去廁所,就係舒暢小解之時個人開始醒D望到廁所塊鏡,「哇!做乜我著住個bra通屋走」,即係痾緊都疾曬.....
; o( P9 P8 |0 `, o% i
2 _. A2 i/ Q8 H0 D; Q5 p/ m8 J1 W第一時間個反應己經諗緊陣間點解畫.....
9 q- O) J% {+ N9 `& u+ H5 @. ~: r4 z" g% u

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-20 09:50 發表   
- H  M# P. D# n! z6 {5 P你個妹幾大個呀?
; M2 e. U) e0 h! W4 h* W

* B: E0 z/ k: O* u; }佢今年十六歲,不過一D都唔似女仔,我諗緊佢會唔會係tb

引用:
原帖由 lilianleling 於 2010-3-20 02:36 發表   / n- \7 T$ f0 F7 o
have to see the picture frist
- \) e- c/ f& {' f

" I6 t& e- Q  x8 X' p  G我未有膽量出相,始終不為世人所接受

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-20 12:38 發表   ) ~( k( d4 p+ w% ~% F9 T
我覺得背芯bra舒服D
* e# r9 d& o: S+ x9 p" [8 J4 a* r0 i) v5 z' R' w1 r: u+ U: N; n
感覺似普通背心,除左得上半段,好似多數係學生妹先會著

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-20 18:35 發表   
) A( a, {" q' y6 U( {我第1次著唔緊張 因為係我家姐著到唔著既背心bra
3 I$ Q6 ~) I# P* Z我今日第1次買校裙就緊張d 唔知點解入到去校服店就冇緊張到- -
0 K  I4 G$ j8 k6 t- X9 P0 ^
& W( n; ^) Z8 m6 T: Z0 j
你家姐唔著扔比你著?

佢大我好多嫁 佢話一早dump左

引用:
原帖由 mski 於 2010-3-21 14:43 發表   * u" D0 ]! f4 t
4 A+ R$ A* p/ V2 _! l' |( k& {" \- B
; c8 G6 b7 n2 T& H/ @+ Y
佢今年十六歲,不過一D都唔似女仔,我諗緊佢會唔會係tb
( Q" M) x+ I, e+ m8 ?' Z: e2 f; g" \& S3 a1 p% Z. [$ }* G
1 u  K, `/ o" S2 x0 g8 ]& U
有冇背心bra既相?

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-22 18:04 發表   4 @/ F$ s: R8 _0 o! ?
佢大我好多嫁 佢話一早dump左
) _. Y% _: k- C  V0 R; i
, A/ l' k" k" u) u4 @( G, y你明刀明槍問佢攞??唔怕比佢話?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 18:34 發表     }8 b; a8 T, k1 L/ u- R
4 I) j% n! i5 Q* ~/ U) {

6 I$ z: @+ w: V
9 x. a: \. y+ ?  m/ N有冇背心bra既相?
8 L: T8 h" |5 X# U
5 r! b! U$ A" P$ P要揾機會先影到