嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???
: h) t1 R" h, c) v8 D要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
0 ^% v6 h7 b9 Z- }0 \3 W好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?
5 N% k9 c+ X; K8 K2 a8 z1 G佢地知道你係cd嗎?: t+ t: ^' ^* \- o; f/ M
我地點樣買安全?

是但啦8 b' S2 [9 g# y5 g# H+ X: X. v
無人會殺左你既
, l# b0 Z0 a: }6 c7 i' q3 R" e我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???' ?0 z$ j. \1 N; k
有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   5 X+ o6 g4 N: \2 F3 u
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,   J9 w3 k& J- I* q- A
好多返學鞋 我成日都去個到買
+ v/ r4 a: X; o& J# s% a5 t% [* Q6 b' ?
which shop....???! L* [% A7 d' U+ _
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   
) ]. r6 s" H/ u: L0 F0 P) g1 j0 D$ ~0 _) Q有冇鋪頭no.?  a5 o$ i4 n2 e& A/ m% G
佢地知道你係cd嗎?1 r- q) F) ^9 p2 Z# `1 ?
我地點樣買安全?
: f7 z7 y" t, V% D# i7 _8 I鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
8 R8 Y* p0 ?9 @) }# l9 h佢應該唔知..
* Y, {: V8 w" S: j3 L2 {! C+ y: ]你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   
- p0 W# H" @3 v7 V( x是但啦
! I% @+ Y0 s8 C. i) M無人會殺左你既/ [) u4 G8 t: `; l! r
我仲夠膽在他面前試啦
' u# L4 h3 f9 {& B" a) [; I
我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   / U2 M. n3 N. t0 `) S

: E7 |3 G, x+ K3 C2 H. }. d3 a* ]" }8 s# }) o8 O
which shop....???
3 w# J8 _' @* D: R) g# U有冇名and around how much???
0 r7 b( U9 \1 a6 G3 `店名:男女裝鞋專賣店 係地下6 c: U+ r8 J  f. a+ a' S
返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   
& N* Q1 U' E: N7 p2 n1 p1 A" @; g2 G# |+ {8 {, m7 _2 [  u" C+ w+ ^# k
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
: B: ~# z4 C1 o3 |" N. k; M: `佢應該唔知..
# |7 ^( U, g5 C& G9 h你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
# i; Q$ `8 d. I
  h' \. H3 a1 }" b! n* H
附近有咩鋪頭呀?
8 D1 Q  ~6 W* I+ S/ I咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   
+ N+ G; E9 t* w3 q: ], k
0 Q) Y0 [7 w' j% x! Y# X( [$ g- A
附近有咩鋪頭呀?/ F- Y% _& Y+ U* g( G' N8 d! }
咁樣可以收細範圍
4 d  y, ~2 D% s& e) n- Y+ B. u
對面有間涼茶鋪-3-) ~3 H5 @5 o3 ~  X
隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   
: p+ `6 B0 l. g1 o' V" G: X1 k* x) b0 M: X6 @
對面有間涼茶鋪-3-
% F' Z5 N- b8 l1 t/ y6 ?& \隔離有間金行..
+ A6 T8 [! h9 P6 Z7 T0 q

( p! t1 I% [7 y- v( L/ ~- Z0 i姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   6 w* z' ~  X/ ]$ x
有冇detail d既information同其他地方???- C9 y! ~* t2 b' ~  T7 i
有好似tomato既賣返學鞋就好la........
+ b! Q5 B3 o8 ~/ T7 c

( U, n) }1 o2 c5 S" Itomato有賣返學鞋咩?

3 B( r2 H: q) p, h不過冇咁大碼
/ t- V: M  Z0 V' |; [- s, D  D! H好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   . W* \6 S% ^' C  J% h

2 Y4 X) t' Z& @4 @1 r9 x! s5 t+ V) N3 f1 z0 N$ K: i
姐係日本城後門行出黎就見到果間?
- a/ \$ g# g6 I* @
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   7 k/ X+ S+ r' ~! @
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
! Z* @. n3 a+ T
, E  ?2 u" S, [: p0 ~# o咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
9 I9 n* b7 Y  K1 X$ H* ]* W  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
% T4 t! v: N- d( {' g邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?6 O! n  P4 A0 ~& W0 e! A, R6 y
是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   
, u/ p# X; g( y' V有43碼的番學鞋款多嗎?$ ?4 ~4 u. n6 ^2 a
是不是每款都有?
; f( m. E5 k% F& B* L, S
得2~4個款有43號-,-