嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???' w. p5 d3 g6 Y
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
: g* B1 [; K' m& Z0 N2 S$ g好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?0 q! d$ H3 @7 k5 N/ j  D, Q) e
佢地知道你係cd嗎?
. Q( ?5 O1 o3 q  A. V我地點樣買安全?

是但啦
7 d9 F1 T3 B1 G3 {( ^3 O無人會殺左你既1 Z9 Z% d0 r9 e$ b4 z
我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???8 _3 m3 _: B6 z0 R( |8 v, N% ~/ j+ v' l
有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   ( U8 \! q; ~) _7 T: H5 Q0 P0 t! x
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, 5 h3 c- P4 A* R1 K6 P/ P9 o2 r
好多返學鞋 我成日都去個到買
/ c3 g2 [1 \4 i

. U- Q& P% e4 z# F, @which shop....???
9 A' ^6 i- `# ?有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   / \. [( K" ~3 r# N4 E
有冇鋪頭no.?
4 z" f; n, e7 t$ _3 D' k$ d5 P0 L佢地知道你係cd嗎?% I$ X' F- a% l  U- K4 t
我地點樣買安全?
- b3 ]! i, W" X7 k" x' K鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
. m7 X& l& v: G$ L3 ]0 p8 Z佢應該唔知..
* l# B& ~# o8 V6 j  [. ]( a3 ~你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   8 m, C6 j- [% ^: [4 f8 T0 F
是但啦1 n% {0 b: t' J/ u/ M8 \- F
無人會殺左你既8 A( B% z+ P- V/ U
我仲夠膽在他面前試啦
; B* u7 A/ V0 i6 r; S
我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   ( w& @" Z1 O) w: ?, \! p
' }6 W* h' V9 [% B, z) r# @' @
5 V" V; J! q5 v8 W' T. c' o: K+ q
which shop....???5 u* t: d- O  e0 @" M
有冇名and around how much???
! @' |5 J( n2 ~- q* J# z店名:男女裝鞋專賣店 係地下
3 {; H1 ?3 d8 c8 O返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   
- v) L1 h& L2 q4 B3 z8 d' `  N
8 L0 w/ N: U4 Y0 j, @/ f鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
$ n+ t, D2 p6 y' _' B$ K1 N佢應該唔知..# Y8 }. ?6 K/ L$ |
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
& y; w4 z6 g+ _. E5 B* r
! F4 P& {: z2 l
附近有咩鋪頭呀?
1 {9 Z7 _& b2 }# K% c, \- s咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   
- Z4 f) r* C( V- l# t3 v& f$ z1 D# b/ x+ ~; K% T; i/ ~
3 h* U1 k1 Y& `3 C8 ~5 m$ _1 @
附近有咩鋪頭呀?7 l' v* t7 y* ?( [
咁樣可以收細範圍
+ H. @" l' Q: {4 _1 b對面有間涼茶鋪-3-3 ^6 R/ _/ K( z
隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   8 C% |6 V. N/ J
' \5 d! T0 }$ z
對面有間涼茶鋪-3-2 s7 R5 r. P7 X/ Z3 K" Y' \- ~; H
隔離有間金行..
+ i$ ~7 I, _3 n& c! H7 w( G8 x5 W* W- e6 W
姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   / X% V1 C" X$ \+ N/ t, y8 Y
有冇detail d既information同其他地方???
3 s3 \2 G% M: N  q; ]9 y9 ^# Y有好似tomato既賣返學鞋就好la........
  W2 L& H+ r+ P% L: k9 U) v4 j4 R+ e2 I, W
tomato有賣返學鞋咩?

' B2 U( [, i3 @; `不過冇咁大碼: N& ^. K5 w5 Z/ y7 D2 V
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   . m! S: W* n8 A

8 G0 Q9 \4 |' ?3 a0 ]( M
; x, I* q6 d( s, H& I& X姐係日本城後門行出黎就見到果間?
& A2 A3 J, s1 z4 e- k( O( ^8 i係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   8 }9 R) j8 @$ F+ V
8 M/ }: [, e  X" j! G9 u  J

+ h8 Q2 N. F, U9 a9 Z) o4 [. n咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   " p- A3 Z  W4 |
. D# K5 @! a6 e邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?
7 D9 _. n) Y2 i5 f  A/ Y) d8 Z是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   
2 e8 V; v% f) v$ }5 ]有43碼的番學鞋款多嗎?
/ V3 b' w+ R5 T. Z& ?5 u2 C6 G3 j$ A是不是每款都有?
( F& N, H7 p% ^得2~4個款有43號-,-