嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???% y5 i. b. V- @" d4 ?) w; a
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
& ~4 J$ G9 X9 }/ N好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?- c/ f) H! a4 l8 b- A) Z
佢地知道你係cd嗎?
. @6 G1 Y; f8 {% }我地點樣買安全?

是但啦9 _+ m8 [0 `; ~) F% k7 `
無人會殺左你既
5 C7 _' p0 B7 f我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???
+ g6 _$ c  \9 y: z9 C  I. _8 x- |. j有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   
7 Z7 A; b9 ^+ S2 `! I8 e4 C/ Y- N葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
2 l7 I( k+ d1 o# |/ r& ]9 V好多返學鞋 我成日都去個到買
- }% ]  n* Z6 u4 [( F! h, w
7 p; Y& I6 t9 ^& W
which shop....???+ w# I, r( b0 q0 b8 A
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   0 \7 P2 }8 M: O" g8 W
有冇鋪頭no.?, q( N- ^) N8 I/ `/ `. c# A! \+ R3 @
佢地知道你係cd嗎?3 E# g0 O+ P6 Y* l. s8 N
我地點樣買安全?
/ _: C) ?! V. |鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 7 [# E/ t2 p5 ]9 l: t7 ?
佢應該唔知..2 H$ H* E* {3 |* @' Q
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   / C* ~- j: V) L3 o0 z- j
是但啦( M6 i/ T" l5 a$ r
無人會殺左你既
5 s, V/ a" c9 W2 ^- N" X* `4 W我仲夠膽在他面前試啦
/ V+ r7 p# z" Z% n7 o9 `4 C' M: k
我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   5 `: A4 Y  P5 U" @
( R( D  t7 W; X: C2 E: ~

/ I3 p5 o; ~" i: b9 r2 dwhich shop....???
' @+ d: d5 o- u! ^9 x有冇名and around how much???
5 ]+ U- \1 C) S* {. i' @" v
店名:男女裝鞋專賣店 係地下  c  w! @2 s' c, k
返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   3 V; k; q  g8 O. R" G

' t9 b' j1 M6 ^鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
3 N) {4 h$ U3 ?/ E9 @6 L# V; G佢應該唔知..7 m' v' e6 ]% }/ g5 Y
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
% X0 z7 R, m1 v7 ^4 d" g1 O* h4 v& e# T8 A9 @" I/ _
附近有咩鋪頭呀?
, @, L, q+ t; C: e! c: B! H8 c咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   
/ H# s9 R7 Q  K# H, Q! k8 U9 j1 {# B, y- B/ J7 o3 p4 Q
; L6 `; q1 R: D; |) L; }
附近有咩鋪頭呀?
1 t6 x: F: R5 j7 a( n) U1 f咁樣可以收細範圍
1 i& x  B5 e8 X: @對面有間涼茶鋪-3-
1 H7 A, @) ?5 H/ o, |5 P. Q2 c$ g隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   % Y* z  B1 C" h: {& Y+ G

% E" U# y) Y" _- s對面有間涼茶鋪-3-8 K1 B8 u' k9 Z) r) Z8 O
隔離有間金行..
7 ?+ G, _" x+ K* U! o
6 W' i( z" A* s) U+ X9 f# A姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
# Q2 p! ^0 }8 L5 H有冇detail d既information同其他地方???
- l. Q/ j; O0 o3 a8 v6 A0 f2 c: b. ]有好似tomato既賣返學鞋就好la........
! R2 L9 A. l4 [+ Q. R

4 B. r3 I5 f+ f2 L2 U' utomato有賣返學鞋咩?

, N! e0 j+ J& H6 w+ M% I不過冇咁大碼$ S, ~" S* n5 K: T: l5 G% n( {
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   
( J! k1 o7 A; j, o) E! Q* K) O$ H* S6 y/ V. d9 y7 @- u" d

- ?9 v2 d' h6 D' S1 }姐係日本城後門行出黎就見到果間?
+ t/ B0 A/ J  ^2 u' \
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   , K6 L# m# n. x$ R
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
3 z  h/ R" j! p: U# H8 `! P
9 M+ H2 v: |( C. @- H咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
& x7 R! A9 w( }( D$ U- _  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
2 f& r0 w: [2 R* v! N5 e
邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?
0 ?6 {: C/ W* \7 n/ T, A是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   
1 E1 v8 ]! v; B/ o有43碼的番學鞋款多嗎?& a( ^6 q! ]1 Y2 S- b+ ~, i! l
是不是每款都有?
+ x# L6 r& R% n( s2 a4 c( g/ T9 y
得2~4個款有43號-,-