嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???
  N/ ]) i& i6 }; P; _" J, ]要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, 8 x: L7 N: N; o- b8 Z$ u& Q% G! Y
好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?7 L0 g  \7 }/ l
佢地知道你係cd嗎?1 {% s9 S6 L8 s! l+ ~
我地點樣買安全?

是但啦
9 ?0 [6 V. l) `: i6 e無人會殺左你既5 Q1 e) c+ W& Y: h+ r# v, ^/ T
我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???1 [1 R4 ]+ P  @; j: i: X4 m
有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   8 T9 p7 T# e) B* p
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, ( j- F# p( z, b- s: x( Z
好多返學鞋 我成日都去個到買
5 g  X4 Z# h2 U' o

( r5 m) M* F" B' V8 gwhich shop....???
$ u+ K. _1 n4 }有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   $ Z% b! H5 z- a
有冇鋪頭no.?4 h1 Y0 j( x$ g) z8 C' D1 v
佢地知道你係cd嗎?
; O+ _, ?& t2 F- U: h& ?我地點樣買安全?
6 `0 a+ |( {+ Z
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 ' @3 |" F. q1 T+ `" E4 s4 @/ [
佢應該唔知..
- H) G! [, R9 x, a4 }你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   8 x( t- a  `3 K3 y& d8 n: i& \
是但啦7 w/ S  I: k; H, _
無人會殺左你既/ y, E2 l8 O9 ~, ?* _1 Q
我仲夠膽在他面前試啦
! T. b) |1 t) E' D0 H我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   
, C8 e' U* b- f$ \0 \& N  @
; M) D* }  E9 L5 h% r) D. V" d9 |5 h, W8 H" z7 L. _
which shop....???9 c" K4 s: ]6 s8 H
有冇名and around how much???
# {' j% [' ^" @' J8 {店名:男女裝鞋專賣店 係地下
7 `& B, O5 I2 d3 N: q返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   
. e0 g! z* a/ x" P4 v; [2 Q" F- q0 U1 _' g7 [+ J" g: h+ w/ Q
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
' j- Q9 U! h* S) ]佢應該唔知..
4 Z1 e$ T5 ?1 ?8 U5 z你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
/ k: l& x5 d0 G3 J

; n$ b( U( q& A附近有咩鋪頭呀?
8 f! K6 R9 ]' E5 ~/ I6 J6 K/ w咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   2 C# u2 Q% d2 g9 ^9 E, e3 r* f

) {( {& ?8 N0 n  W& r7 j* J
) s( U! u/ a9 T9 ?! C9 z: n5 j附近有咩鋪頭呀?+ u: K: |9 E9 a; R2 R) D
咁樣可以收細範圍
4 h; e% D% ?/ @1 `
對面有間涼茶鋪-3-
3 }2 ^( m: H8 ~& D" t9 O隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   ; L' ~2 W6 B! e2 w

4 u* l, L; H# R. x3 `+ @" p對面有間涼茶鋪-3-
( R: E% N3 _" I: S4 e隔離有間金行..
" Z3 N, `& z; c& q; B. n4 I& x* m2 ]8 J
姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
& i+ D) F1 y* `$ r有冇detail d既information同其他地方???3 h; h( h' T/ s! e+ u
有好似tomato既賣返學鞋就好la........
0 I3 U3 ]  D- t6 j+ a; w: F6 G' r

+ N9 u2 ?: J3 h! K2 itomato有賣返學鞋咩?

' z% Z2 [' C" R6 X! X' h6 A
不過冇咁大碼3 y7 J0 Z# s  z5 ?8 Q; c4 ]3 Y
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   ' l/ k- e  q8 L8 ~8 x" J: q

& e6 `! E$ }, ^4 z" D8 \2 P9 T. k
- o) q  G5 u% p4 P" i姐係日本城後門行出黎就見到果間?
/ _. ^+ c3 c* ~$ _2 y4 J
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
! c9 I  K  h) X' y( U9 e  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
, [$ s0 W$ F) H5 Z* W+ N
7 Z5 z5 x0 h0 v3 [0 L, @5 ?4 F咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   + Z# B1 G: l+ H# ^
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
" ]! `" K8 o2 E
邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?
) x  K9 m# a  ]+ G是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   
3 q; `9 B4 y/ s. ?% k有43碼的番學鞋款多嗎?" x' O* O: r  T) Z% k& n
是不是每款都有?
$ n9 [2 T$ J1 x9 f6 D: U
得2~4個款有43號-,-