嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???9 z- \3 d% [4 R& v% K; L" z
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, ' x% E( c, A* ~
好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?: N$ v! @: j: b* Q+ f$ m  J  R
佢地知道你係cd嗎?) {: W8 I1 Q- H. ?5 i
我地點樣買安全?

是但啦
6 i$ C+ B) k) L) ]( @. y無人會殺左你既
0 f6 I8 a0 Q* o& q" B0 Q我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???6 j% L) F5 P. \$ l+ p" Z( t
有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   9 e" E  L8 P, }" e
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
& t6 ~- t( r& W# R/ `5 b* n好多返學鞋 我成日都去個到買
& f9 p! ~9 q& _& u; \/ p+ |- T' D4 f8 j
which shop....???
& r$ ?! _, Q: }有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   
- p2 ^( V( j" J( l5 o, z有冇鋪頭no.?
- |9 Z: {; ^  m* {佢地知道你係cd嗎?2 f2 w! H# n* b
我地點樣買安全?
: X. O9 M" A1 ?6 B4 E# }, T3 y: D
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
2 ^9 K% I* a6 I4 ~佢應該唔知..
- w8 t2 O1 l* @* Y你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   
: V; b4 h, g8 N是但啦
6 k+ c! H9 m, o/ l+ g3 c5 o無人會殺左你既: O! X3 n/ m+ _6 ]( o' P+ j: W
我仲夠膽在他面前試啦
" B& x9 _1 r8 C/ G
我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   
& @1 k$ o% e9 B) e% V7 ?# k6 w
* c& q6 k& U# c. M
which shop....???9 h$ v& S' g% s" d
有冇名and around how much???
% N# c* d4 B1 q  t" V/ H/ C7 B
店名:男女裝鞋專賣店 係地下+ ^8 B+ k0 g# N) O/ r
返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   7 a* y0 U7 ?2 t( `! p# \

# }2 b. H) ]6 g8 b) }3 F! c' G鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
  }# e. E: S$ j! _佢應該唔知..
4 ~+ U. L; @) L; [9 s' t& m  c你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
/ y9 u" C; [' ?/ E, J, s& D1 \

8 Z- h; }. ?  @1 R3 ^$ H% q. ?附近有咩鋪頭呀?
/ y0 Z" j7 r/ q* _+ E咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   1 y+ c3 b2 B, Q/ v
8 X& |7 l, W$ y; S

% |: r8 R6 F% {附近有咩鋪頭呀?
1 O% h6 e1 m1 r" ^! \8 y咁樣可以收細範圍
4 n  W: I# j/ s. J對面有間涼茶鋪-3-
" b) [: N, }2 W; S( }8 @隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   $ e4 V2 ?% o. w1 \3 L- }4 ?

1 S$ \9 s, `+ u. j7 ~3 n# u) ^& a4 `對面有間涼茶鋪-3-
, W# X* F# U0 B; [- ]3 u隔離有間金行..
( o- Q' r: v: T

$ C1 S7 [: K7 s, y' s$ C8 u姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
/ |& }0 _7 G+ b有冇detail d既information同其他地方???% Y; i# I% y, N3 m8 z  b, I1 f
有好似tomato既賣返學鞋就好la........
( n- `6 V& ]2 [, Q. ?
7 z9 E1 f# f$ j, e0 q5 S
tomato有賣返學鞋咩?

3 z. f$ n2 m0 M不過冇咁大碼) H; u" S6 u" t% h. ~4 Q
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   
3 p. _4 x- A' U% ~, z3 E
" R0 ~! k) W+ p8 {, }+ l6 m' _8 N! [  Y
姐係日本城後門行出黎就見到果間?
6 o8 a0 E; n" g4 M3 ]) o! Q
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
$ Q; |4 v9 v" \; R! B0 J2 M  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
0 \' [! N  t6 H& g' Q( ]

+ ?* ^4 N+ A9 _6 L+ d7 U+ B咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
0 }; D" t0 z" t3 E, r  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
# o, G# G9 b5 O2 t+ ?
邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?
; g9 ]0 o  P1 Y  c/ a) S是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   8 l& ]$ m8 E/ ?2 G( a. {
有43碼的番學鞋款多嗎?
- n2 s& N) X: |$ S' L8 P是不是每款都有?
6 n: L# ?% e+ h8 i: d得2~4個款有43號-,-