嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???0 n- L/ B2 L$ I
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
8 ?/ Y  o# k. D+ H( W9 T/ o1 s" _好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?/ C: u8 O6 Y8 f
佢地知道你係cd嗎?
) H4 @4 w2 Q; B! O我地點樣買安全?

是但啦. c1 u) c5 l4 A- ~5 M
無人會殺左你既( K# Y# r5 `! L5 V& v
我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???! e5 L% k* I$ d, L, q  X
有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   
3 |- t9 S/ j- e$ v葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
  L( S  g2 m5 P' j% k3 L4 B好多返學鞋 我成日都去個到買
% u. Y, B! O  E+ |+ r( S1 d+ x
" m* V+ i- S& \$ t
which shop....???8 s$ N" z& z3 q2 |& ?" ~7 x4 \
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   
" W& s- Y8 i$ h有冇鋪頭no.?( h6 t+ w: E3 H2 h
佢地知道你係cd嗎?, E1 J$ L3 O0 R
我地點樣買安全?
2 Y' a" f- c  `  \- ~
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 ! E* U* L  ^# X# G
佢應該唔知..
$ X$ p3 i# ~1 ~* X8 D3 Q! h  @你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   
; A# f7 L/ ]4 ^  c6 M" V是但啦
. n. A6 o4 g! }' q: E無人會殺左你既( g2 I; H' p: G3 _
我仲夠膽在他面前試啦
# x" y  A6 {0 \1 [0 G
我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   
% i. i  \7 g* ^! k  G# t) P: [9 v& s# r& n3 }4 \) C; y

1 @2 G: @2 Z6 P, K+ P& Owhich shop....???, m  {$ E6 V/ r0 _9 `* M3 b3 N
有冇名and around how much???
5 N* [/ Z" y4 i6 g( [店名:男女裝鞋專賣店 係地下
1 U( l& W  F% M& D* \+ Y; P5 f返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   7 p  L- F! z9 q1 N* i& q2 V
0 |  o  R; U" J' u2 z5 Z$ A2 ]2 N6 d
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
5 _6 E% r# G& ]( a/ h* h佢應該唔知..) f( m/ ]2 C, Q% G1 Z
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
  W7 I% \# w* r1 X: w' i. R: V% u$ H0 m& P
附近有咩鋪頭呀?$ ]. e6 ^1 I# X3 X; V- f5 s" b
咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   
  J, U/ F! X3 c4 N9 R" {0 L: o$ m* n$ T" t, a, H  Q

' L+ f+ M0 ~& C$ L( C/ L附近有咩鋪頭呀?- o2 Y! a" N8 a7 a' q1 K: U6 F
咁樣可以收細範圍
7 W9 n" ?2 k8 r2 s% q
對面有間涼茶鋪-3-
( w, \# D+ O0 S2 R5 Z隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   % d! q0 v1 w5 D

: j4 t: ^% h& u# H9 x$ e" ?6 C對面有間涼茶鋪-3-( |0 j* ?( H* |" w# o
隔離有間金行..
8 d: ?, ]# x6 O2 U3 i- b/ ^& R
2 X4 |. n* O, o" W
姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   + A, a8 Z6 C  K
有冇detail d既information同其他地方???
/ m2 f' n7 d: O) u有好似tomato既賣返學鞋就好la........
1 z" j! j( }+ D/ p; t, e" n: P) @/ n& G- A
tomato有賣返學鞋咩?

8 h' Z6 o2 P0 v6 @/ k不過冇咁大碼. ]0 |! H& o; K4 ]5 N7 d2 D
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   
8 x9 Y: b+ e' }. m( Q5 K3 A
6 b* e; N1 Z) V4 X
  X, z4 u8 T  c- a3 z9 F姐係日本城後門行出黎就見到果間?
( i6 o7 G5 x! {% w2 V3 h' f
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
1 v6 S3 J/ C, X; ]5 J3 |  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
9 c8 w! }0 E1 B3 A) T6 g3 m1 L5 ^; ]& [; w% s
咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   $ N: P+ B' G8 P3 m! o! s
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
8 t% f$ g- B$ ]( w& a邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?
8 O7 w$ ?. ]2 n" A, y; W# E& h是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   4 f& N. L& K- q! n
有43碼的番學鞋款多嗎?
) w& f/ k* T  x& J; d是不是每款都有?
+ Z% a' E+ o" M! v8 L5 I8 W
得2~4個款有43號-,-