嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???5 E% D+ ]$ f; C& i  i* B
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
( s* q  Q, G% b0 f) y6 L" S4 R1 Q好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?4 T/ U9 \9 D" E! p/ l( p4 c
佢地知道你係cd嗎?
% q! y! }1 H4 U5 _. V; V: a我地點樣買安全?

是但啦9 P0 i% }: ]3 |
無人會殺左你既/ m9 E8 N6 a9 z& e3 E
我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???
1 d1 o! K; \8 ^" }+ W有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   ) t7 U; P1 I% }
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, 5 S$ {$ K/ d( `$ N$ F4 n
好多返學鞋 我成日都去個到買
$ h" D9 l. X: M' t/ m

P8 W! _5 C. F1 F% _which shop....???, A% o, ^6 u+ {  B9 M4 H1 Y, b8 ]
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   ; K  ?4 P) r6 o7 {% `3 a
有冇鋪頭no.?
6 {' @9 q; h2 N# o/ S  {& D佢地知道你係cd嗎?2 Q; h& G0 P$ L9 q
我地點樣買安全?
2 R( E! w% I+ o/ @5 Y- R8 u6 u' I鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 $ S1 Z& m& ?5 v) y
佢應該唔知..* ]* v# X. V; e
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   
2 x7 w+ M7 z% u! \" a是但啦
4 K- M8 @% t2 u- ^% Z/ ~無人會殺左你既
* j/ R" b2 |4 I9 z/ |( L/ Q- K我仲夠膽在他面前試啦
2 j" A1 m% n6 v! Y( h) Y+ U, i: U1 U
我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   
0 J8 h- F) l. Y% k0 I1 J- Q# }  O& N& c2 P% r. A
* V! g( u4 B. i7 C7 @( K. {- L: i5 G
which shop....???2 h- j5 x) e9 H3 E
有冇名and around how much???
9 y) ~2 J+ D0 d9 A7 D2 B
店名:男女裝鞋專賣店 係地下' D: q' D7 L4 Q4 O/ P
返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   # G+ u! ^: H, d' n6 n- s

0 i; O  {  C. [1 g1 I鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
% w: p8 u, _, Z# n& n4 G' V佢應該唔知..7 t. N& W6 Y1 v; D' L# h
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
# T& m0 F! ~2 V- F
: A7 X, }, Q" [附近有咩鋪頭呀?
/ s5 e; H" {, d! I1 b  Q: _" P咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   
2 S: @& D, D% ]" n0 j
4 A' o  B( S$ r' O4 F+ ]+ x$ V! y+ R0 \! ]4 _
附近有咩鋪頭呀?
3 _9 G% O  W2 N( [4 F8 W咁樣可以收細範圍
+ k/ X  @3 K( X4 ^* P( c2 B9 G' S對面有間涼茶鋪-3-% I- }# ]6 ~5 \* s
隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   4 `# Q' n2 C' N6 ^4 G. C' Q7 c4 A

7 d/ V6 d1 j  b8 X' N6 a$ D對面有間涼茶鋪-3-+ G. H1 V7 `7 ^1 u. n2 ?, `, R
隔離有間金行..
+ |/ ^* u: K+ x3 d( J8 C" O9 N
) f5 J% g/ G+ o- n
姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
, C, u" C" Z0 M" A( o7 w$ ~有冇detail d既information同其他地方???
7 F) K( l- P7 P& W/ i+ p1 C" \2 X有好似tomato既賣返學鞋就好la........
" l& w7 `; V" a& g% L. \, u) }1 B; ]

4 X/ ?3 k7 Y, D: a9 ]0 dtomato有賣返學鞋咩?

1 n( F4 _! B/ x# X6 D! c( l7 v不過冇咁大碼( N' l$ ]2 D# B3 |" y" f  O+ |+ q
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   
2 X( J- s; h" [% R2 E0 r5 ~# Q# q* a9 \8 F

3 C+ k& Z. d3 W) g$ }1 ]# ~+ b: D: `姐係日本城後門行出黎就見到果間?
& M# f2 d6 H) h' H9 o- p+ m* u- [
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   7 U! Y( ~( |9 ~5 t- J8 _! H
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
& Z- j$ I! X/ b5 t% k0 y, S* z5 E- H
咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
( C2 F" t! W, y/ ~2 o  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
1 H! \  Y  r) I! |邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?, g) N. j2 \! t2 W: a2 x3 B- b
是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   
) A) v  k0 y" b4 m$ C有43碼的番學鞋款多嗎?
2 {1 r1 n  Y( J是不是每款都有?
. W1 W! u3 K3 V4 a7 E  P) ^! T7 A/ b得2~4個款有43號-,-