嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨晚出街既驚險過程

我冇化妝呀.. 同埋我 ok 高 ga... 所以.. 好難呃到人...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持你呀, 我都好想出去CD下......我係新黎架, 多多支教

回復 21# little_tracy 的帖子

唔會既~: x5 x& w$ Q8 l" t/ t
高有高玩 + V% x  _) _% d. B, z
實得既~睇你做唔做姐

你cd出得街就預左畀人scan ; N  d& y2 Z$ R) c5 U% a0 n
同埋你都係最好練好d化妝lor..

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-5 15:06 發表   % k  L2 J* ~0 k6 Y  }) M0 v( o
我通常都會男裝先返去,因為我屋企樓下都有"食焦"的,
4 D: z% n7 X% l" L1 T4 O
- ^* a6 d! u  t9 j. k只係近排試過兩次著住高跟返去 驚驚
0 A1 ]7 U4 ]' H5 G4 F0 h* A) }

4 E: ~4 W3 y' P. @係啦有食焦真係有D麻煩

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-4-6 10:59 發表   
7 J% ~) V  ~7 n% N' _$ m你cd出得街就預左畀人scan
6 @4 }9 J" p" }3 H' U- d: z' ^同埋你都係最好練好d化妝lor..
8 X5 Z& J) V* M, D5 s- _  e
. X# {1 [5 L2 j1 ?- V7 h% D( f我諗我真係要的起心肝學化妝喇

我都試過半夜CD落街買野, 難得我有化妝, 但果個阿姨自己都朦下朦下, 都無留意我個樣...
0 p  k/ `: Y' k3 Z  b' E
* v, l$ g9 l5 `0 [9 G! E$ ?5 T經過都有D情侶既... 但大家都唔會理對方架啦~
& F) R' t# k! I$ ^& l2 U, Y8 ?6 a4 B7 K) w2 ^$ @# k
返屋企果陣有密碼開門, 樓下個看更都唔會點理架啦~

我去到個看更度會戴口罩囉... 出左去就唔 la.. 之後返返去果時又戴囉, 因為佢一定認得...: D4 y5 O+ l8 l* d: K( S

1 g4 |, e3 E- Q% n, J! g" Z同埋我會搭落一層既 lift, 自己再行上一層咁

你係中性look定好女性化look?$ J# L, I2 o; Y- j4 i. y! S

, g6 j4 [% d9 S1 ^3 m可否可以形容下?

女性化呀... tee 短褲, 絲襪, 拖鞋

叫你先生=.= 感覺幾尷尬

把聲男唔男仔根本唔係問題= =5 m3 w8 h% j# Q- {8 x
更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦. V0 w4 o8 W- @/ V3 |
如果你怕未唔好出囉
" q! [9 ^! U0 |* I, O. F9 P4 \基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你, A1 b2 p* d: ?
最多都係報警je,都無咩野既

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-4-8 01:09 發表   
7 ^/ A# c$ Z. t9 T* ~6 \# I- J叫你先生=.= 感覺幾尷尬
# l, z6 b$ u6 ^+ E/ q6 r

- j  n" \6 s% E* }1 y其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-8 01:30 發表   
- L0 F% W7 b8 j: ]% ^把聲男唔男仔根本唔係問題= =/ l* B: L0 q1 E
更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦
# ?7 n  [1 D, q5 i) s如果你怕未唔好出囉8 U' }1 i0 V# N3 [4 V% e* S
基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你8 n1 G: Q# ]) {' a; Y/ j, U& m
最多都係報警je,都無咩野既
+ l/ M$ l# W6 R# \  ?1 i8 o
- R' R5 n/ ]' v7 U! T8 ~( `+ H點解把聲男唔男仔根本唔係問題既?
7 a. k  r5 p3 A
3 p1 W$ w( w6 w$ V: J7 X" P同埋我冇怕呀其實, 我覺得幾驚險 je

u have good body can like girl.........my body very very big

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-8 02:28 發表   
0 W2 c' K% O  a5 W2 u) x& P7 L* t! ^) R; f/ u+ s3 T# ~% P

! H; P3 W0 D: p4 @* }其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈
( ~# O: C- s; ?5 n9 F$ E/ J
! g, V0 C3 z0 d& |便利店果位阿嬸認得你係CD, 第時你男裝去買野, 俾佢知係你, 咪好尷尬?  而且佢可能同其他同事街坊講有個CD既你, 有機會俾你既鄰居知....我試過仲驚險, 晚上CD後返屋企困升降機, 曾在此post過.
1 z! O4 q  u5 m% z7 h2 G  m. |+ G2 r# X1 i' t

我都要學化妝...完完全全不會化...
% s; a# I; W1 f5 {$ ?加上又不是自己一個房...跟哥一起同住一間...' J* _, F6 S; w  w6 ?0 L8 x0 N
還好狐有地方賣化妝品...美國大型藥房什麼也有, 由絲襪, 一般沒花內衣到各種女性化妝品, 護理品都有...
# ~: M" [9 k. p4 Z3 M' ^也不會有人過問你買什麼...
6 f/ d5 ~' }# _6 U: h可是就是沒技術...沒人教XP5 W8 {# p7 G% C! M: z; y+ X

' M5 U. F5 @: G3 V$ yP,S, CD出街有人報警不是很麻煩嗎...會見報的...

你點解敢用男聲問口問= =

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-6 10:30 發表   
! R3 }5 {6 F5 e) {' b唔會既~
; `1 ]4 p3 d( l# L+ h1 |* |7 ~高有高玩 , l) A3 |& I; |+ K$ [0 ~  V
實得既~睇你做唔做姐
6 `1 ~" p. N/ x5 r
3 d5 E6 ~: }0 N  f7 z2 L: `  O話時話...點解你呢張相睇落去....
- p7 V$ W% O- _0 {$ S  f- w你對人間胸器好似勁過我多多聲...
* c/ M2 a$ q0 J0 E$ b" u) j2 U我唔制啊>.<