嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨晚出街既驚險過程

我冇化妝呀.. 同埋我 ok 高 ga... 所以.. 好難呃到人...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持你呀, 我都好想出去CD下......我係新黎架, 多多支教

回復 21# little_tracy 的帖子

唔會既~" G, c1 j% T/ m: @+ J2 {8 Q
高有高玩
  B9 C+ {2 q, d/ K( S; K實得既~睇你做唔做姐

你cd出得街就預左畀人scan
9 l) w' x: j0 p" b0 y7 M% M: `  L7 q同埋你都係最好練好d化妝lor..

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-5 15:06 發表   " i4 }5 i+ E+ E, {4 d4 ]
我通常都會男裝先返去,因為我屋企樓下都有"食焦"的,+ _9 u1 \5 k! g6 h( J2 G6 s
6 o3 j8 H# x4 H
只係近排試過兩次著住高跟返去 驚驚
, |4 |# u& c8 Z8 x5 S% C5 j

0 t" a" ~1 @0 K: c' c: i係啦有食焦真係有D麻煩

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-4-6 10:59 發表   
- y! p. O) F' p/ C( ~/ Z2 t! l9 \7 ?你cd出得街就預左畀人scan
. l' I+ z- ]+ K3 v& D3 ?' ]+ _同埋你都係最好練好d化妝lor..
* a; d. u* e- @1 Z: p& V% U0 @) P0 }9 t* N
我諗我真係要的起心肝學化妝喇

我都試過半夜CD落街買野, 難得我有化妝, 但果個阿姨自己都朦下朦下, 都無留意我個樣...
# U$ f: h% S* |0 [& e4 ]7 Y
" H. ], y* {$ V' t經過都有D情侶既... 但大家都唔會理對方架啦~# n1 Q+ Z1 ^) `( D9 Y3 `( {
+ s( F* C( `7 Z& _% `
返屋企果陣有密碼開門, 樓下個看更都唔會點理架啦~

我去到個看更度會戴口罩囉... 出左去就唔 la.. 之後返返去果時又戴囉, 因為佢一定認得...
1 N  E, V2 [0 A) V7 D/ l! g( o, V
4 d3 U6 F( Q' o8 d8 w同埋我會搭落一層既 lift, 自己再行上一層咁

你係中性look定好女性化look?
9 y. w6 y- y& `% |4 s  m% t" O$ I  s% Q4 @, n/ `
可否可以形容下?

女性化呀... tee 短褲, 絲襪, 拖鞋

叫你先生=.= 感覺幾尷尬

把聲男唔男仔根本唔係問題= =
! _2 w) R6 I; r5 i* d/ [更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦
, z1 N5 Z2 p. C- ]如果你怕未唔好出囉
/ ~3 g8 Y# s' p" L- B基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你! v, C1 Y" A4 q/ _6 B7 C
最多都係報警je,都無咩野既

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-4-8 01:09 發表   
) a! h7 U% z& e' q叫你先生=.= 感覺幾尷尬
+ B% u7 [7 R+ s
( a2 ~' R7 S* c; {- a+ a, X其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-8 01:30 發表   / i) t  h/ {- O/ P& Y
把聲男唔男仔根本唔係問題= =
. i. o9 x6 Q/ c- P5 H# f9 j更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦$ T# P- b5 q/ x
如果你怕未唔好出囉
1 s: }1 I5 N4 i8 ^2 H8 {7 r( |6 b基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你
0 i! k% ^2 ]" @$ G, F2 o最多都係報警je,都無咩野既
( o6 _  h6 \, Q/ N
' H0 }; Z& ^5 F" O  [( z/ A
點解把聲男唔男仔根本唔係問題既?9 T; j$ K9 R# k6 A3 T% R

: a! x. @/ m! _; T2 e, R. ?' T同埋我冇怕呀其實, 我覺得幾驚險 je

u have good body can like girl.........my body very very big

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-8 02:28 發表   
" `; n& R; L9 _: X3 Y4 @& I6 w! J$ \" c$ x6 A- _( D4 k( f6 O
* e; |, }0 v6 b) P' G5 O" g
其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈
+ J( T/ n2 w- w2 |' |/ k1 I0 H  Q
/ W7 e" t1 z  s
便利店果位阿嬸認得你係CD, 第時你男裝去買野, 俾佢知係你, 咪好尷尬?  而且佢可能同其他同事街坊講有個CD既你, 有機會俾你既鄰居知....我試過仲驚險, 晚上CD後返屋企困升降機, 曾在此post過.8 N' U% u* J5 P5 u

- A& z, Z& W8 N3 Y4 M% m* h[ 本帖最後由 mandylieu 於 2011-10-26 13:32 編輯 ]

我都要學化妝...完完全全不會化...
% V2 L$ w$ b1 `2 \加上又不是自己一個房...跟哥一起同住一間.../ }3 w. P7 H2 K( s
還好狐有地方賣化妝品...美國大型藥房什麼也有, 由絲襪, 一般沒花內衣到各種女性化妝品, 護理品都有...2 a5 @$ z0 A$ j% {* {1 x0 A$ ]
也不會有人過問你買什麼..., Y3 e0 I9 w$ w
可是就是沒技術...沒人教XP8 T, Z; p5 W* o4 b, ?4 f! s+ T
3 C" A' f+ C% @) b: ?) c5 h
P,S, CD出街有人報警不是很麻煩嗎...會見報的...

你點解敢用男聲問口問= =

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-6 10:30 發表   
' Y+ ?% y6 b: W唔會既~/ O: r, v9 g& T- v: o
高有高玩
( [& r# I; h- _" G* p+ J/ E9 {0 S/ W& m; z實得既~睇你做唔做姐
7 _3 Q7 }: X  ?4 c/ V& k, w( ]5 w0 d" o
話時話...點解你呢張相睇落去....: t; H$ X. B" D) n3 g7 n( ^( F
你對人間胸器好似勁過我多多聲...- K) V+ e2 g# K) ^: R
我唔制啊>.<