嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨晚出街既驚險過程

我冇化妝呀.. 同埋我 ok 高 ga... 所以.. 好難呃到人...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持你呀, 我都好想出去CD下......我係新黎架, 多多支教

回復 21# little_tracy 的帖子

唔會既~
% Q( }3 a, C, a, {/ z( u; q/ C' F  ]高有高玩
! L7 e4 w" D8 j+ v9 [  H+ E實得既~睇你做唔做姐

你cd出得街就預左畀人scan
  B$ @" `9 m4 l9 M' G同埋你都係最好練好d化妝lor..

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-5 15:06 發表   
4 T, B, [0 {: }0 G: i我通常都會男裝先返去,因為我屋企樓下都有"食焦"的,
( n8 t7 e# V* N0 P2 L; z  g, J! {0 V5 P* R+ S
只係近排試過兩次著住高跟返去 驚驚
4 n; H, r1 Y% W" i% ^6 Q8 Y, X
+ w& R+ q. @: `係啦有食焦真係有D麻煩

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-4-6 10:59 發表   
  V. z9 W5 A/ y$ f+ v& a你cd出得街就預左畀人scan , T9 t7 Q0 R2 D4 w  J/ D. x" p
同埋你都係最好練好d化妝lor..
# F+ I- O; |& C& r7 q7 j6 D8 ~5 g
/ u8 W; R) P5 I2 l. }  \
我諗我真係要的起心肝學化妝喇

我都試過半夜CD落街買野, 難得我有化妝, 但果個阿姨自己都朦下朦下, 都無留意我個樣...
$ j2 W8 l# L- |
: R) v2 P9 k+ u" r5 m& D經過都有D情侶既... 但大家都唔會理對方架啦~- _) k+ i, a5 I( z

* c4 S( {1 Y7 \: v7 Q" l返屋企果陣有密碼開門, 樓下個看更都唔會點理架啦~

我去到個看更度會戴口罩囉... 出左去就唔 la.. 之後返返去果時又戴囉, 因為佢一定認得...
+ F5 a0 {- l4 v3 I) s
* u) V$ }% c* o; S# ?& U同埋我會搭落一層既 lift, 自己再行上一層咁

你係中性look定好女性化look?
1 j  f/ V& \; G7 a6 j7 f, Y+ f
5 _, _. M8 U( k. i8 V5 o2 _可否可以形容下?

女性化呀... tee 短褲, 絲襪, 拖鞋

叫你先生=.= 感覺幾尷尬

把聲男唔男仔根本唔係問題= =2 g! s1 B% x; Q% g
更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦  G5 t( R' a( `, E2 S: M
如果你怕未唔好出囉
7 o; l) ^4 q9 Z7 Z2 s( g$ m基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你7 I6 W2 L$ q8 T/ a+ @! ^
最多都係報警je,都無咩野既

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-4-8 01:09 發表   - o& D0 I$ f: g) V  e+ m
叫你先生=.= 感覺幾尷尬
1 {1 H$ `$ F0 R* q, c
8 Y& T2 E6 f/ w0 }# T
其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-8 01:30 發表   + ]7 E3 {7 K( y8 z7 r
把聲男唔男仔根本唔係問題= =
& E& s! M) P- e$ g4 c$ o( M) I) P更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦/ Q" P; j- G* i
如果你怕未唔好出囉% I' G6 Q( ?* \
基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你* g: K) L% ]* o5 C( D
最多都係報警je,都無咩野既
5 U0 l# y5 y3 p3 j0 b& W3 K
: {& |# E4 [# ^. X
點解把聲男唔男仔根本唔係問題既?
+ @3 y4 c/ v' R1 J1 l4 ^! a0 ]# E+ }! x' b5 d" K
同埋我冇怕呀其實, 我覺得幾驚險 je

u have good body can like girl.........my body very very big

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-8 02:28 發表   8 e2 }0 ^0 a9 G5 H5 M/ H: p7 R5 a1 C( {
/ x1 `/ U5 Q' b7 l5 _. a, T

, A; n- u3 a5 }- k其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈
' [3 m# w- D; I! r* S( }. x0 M+ @% A! X: f7 j' |
便利店果位阿嬸認得你係CD, 第時你男裝去買野, 俾佢知係你, 咪好尷尬?  而且佢可能同其他同事街坊講有個CD既你, 有機會俾你既鄰居知....我試過仲驚險, 晚上CD後返屋企困升降機, 曾在此post過.
5 G. \  Z7 u# i* K7 S2 o9 R7 L* c' z) Q: ?9 O+ m" g  v$ j

我都要學化妝...完完全全不會化...7 l6 s( Y% U. `0 b( }* l1 N' ]
加上又不是自己一個房...跟哥一起同住一間...
) t' Q: X* w6 Q4 w& F還好狐有地方賣化妝品...美國大型藥房什麼也有, 由絲襪, 一般沒花內衣到各種女性化妝品, 護理品都有...
7 \$ R9 F5 }- y, u也不會有人過問你買什麼...
. p$ _2 N7 V+ h: w/ J2 Z可是就是沒技術...沒人教XP$ I; f. h" v4 U3 t: X
2 u) ]8 _! u0 g# f
P,S, CD出街有人報警不是很麻煩嗎...會見報的...

你點解敢用男聲問口問= =

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-6 10:30 發表   
$ \9 M9 K1 D5 {( I% A! x8 w) R唔會既~; G$ Y: I% _+ ], n- J
高有高玩 3 ^  H' X5 c9 {5 p+ A
實得既~睇你做唔做姐
$ d% [& D; B4 D: E( T9 r, f, l: a4 ~

. D) E( q! B4 _* w0 b9 l話時話...點解你呢張相睇落去...., c% h  L% Z% W7 L9 k
你對人間胸器好似勁過我多多聲...
9 k; {( ^% V/ m7 V5 h7 t我唔制啊>.<