嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨晚出街既驚險過程

我冇化妝呀.. 同埋我 ok 高 ga... 所以.. 好難呃到人...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持你呀, 我都好想出去CD下......我係新黎架, 多多支教

回復 21# little_tracy 的帖子

唔會既~
6 x4 f6 k! q$ r2 X: `( T高有高玩
7 a2 F6 Q. @  {! G) E4 _: {( m實得既~睇你做唔做姐

你cd出得街就預左畀人scan " d- A' c2 x( w6 ^" j, n
同埋你都係最好練好d化妝lor..

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-5 15:06 發表   3 F8 P- k& P! H6 @9 ^8 [% M, a
我通常都會男裝先返去,因為我屋企樓下都有"食焦"的,. N! x3 S) W5 z/ }

$ s! K2 F; X) o# B只係近排試過兩次著住高跟返去 驚驚
% ~" {! N/ }/ ]/ P' l! D4 E9 P% P& S; V
係啦有食焦真係有D麻煩

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-4-6 10:59 發表     t+ z4 L& o# C
你cd出得街就預左畀人scan
3 K7 @/ s0 A8 \0 b5 M2 A同埋你都係最好練好d化妝lor..
/ r( E4 c, J) b* W2 o* E

% ^* u* _* C. ?我諗我真係要的起心肝學化妝喇

我都試過半夜CD落街買野, 難得我有化妝, 但果個阿姨自己都朦下朦下, 都無留意我個樣...
( v6 a" e5 E  T8 L& @: o$ A: N+ N) g9 g- |6 j7 O) y
經過都有D情侶既... 但大家都唔會理對方架啦~
: }3 L1 d( g+ C# L! I0 W
1 p) s5 N+ k2 P7 i返屋企果陣有密碼開門, 樓下個看更都唔會點理架啦~

我去到個看更度會戴口罩囉... 出左去就唔 la.. 之後返返去果時又戴囉, 因為佢一定認得...
2 b% H& u$ ]" X7 N+ X& ]7 m) Y! n- f
) b+ h- E8 w0 a' O6 D9 }* l同埋我會搭落一層既 lift, 自己再行上一層咁

你係中性look定好女性化look?
$ Y2 ~+ A1 e7 C: H" b3 ?" R$ T( |9 N# y6 C3 S2 }
可否可以形容下?

女性化呀... tee 短褲, 絲襪, 拖鞋

叫你先生=.= 感覺幾尷尬

把聲男唔男仔根本唔係問題= =
: h9 F1 }1 e# s; \; ~更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦
+ J5 ?6 }5 b1 ]如果你怕未唔好出囉
2 E# F# x* i8 T# O3 n% h基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你) o+ A: l/ k* B# ?- l
最多都係報警je,都無咩野既

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-4-8 01:09 發表   0 n% E1 W& t. e# k
叫你先生=.= 感覺幾尷尬
, a, b& q1 `9 W/ c7 @& k3 R5 h( b. G* h8 h. j  m
其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-8 01:30 發表   7 Z2 Y' r& V4 l3 U9 V1 I
把聲男唔男仔根本唔係問題= =
+ l; D, C. }) B% W4 ]更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦+ K& B& b, `# a9 f4 Z
如果你怕未唔好出囉: w* a: r- j4 e' X( p7 i0 ?$ W
基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你
( B' Q+ E8 a+ a1 Y  T" v5 v: \最多都係報警je,都無咩野既
/ f1 _$ R8 ^" P; ~: E6 B7 T+ U% E. V8 `" l+ o% a
點解把聲男唔男仔根本唔係問題既?: d6 _: e6 B& G6 R+ V, U
9 N. p/ |4 g" i9 m& T$ e/ ^0 f$ c
同埋我冇怕呀其實, 我覺得幾驚險 je

u have good body can like girl.........my body very very big

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-8 02:28 發表   + a. R; m: Y- r/ X6 B* ~2 x' V- E

6 k# h4 ~( _* _4 @2 a2 W& n& x' n; Y7 H. a, d9 d
其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈
' Z8 {9 s* `5 @2 f

; G) F* I- ^7 X5 C% @4 w2 Z' y% J, V便利店果位阿嬸認得你係CD, 第時你男裝去買野, 俾佢知係你, 咪好尷尬?  而且佢可能同其他同事街坊講有個CD既你, 有機會俾你既鄰居知....我試過仲驚險, 晚上CD後返屋企困升降機, 曾在此post過.
7 h& e8 a/ s- O: U3 D# K3 \
/ k! |' [& G( t8 {8 J[ 本帖最後由 mandylieu 於 2011-10-26 13:32 編輯 ]

我都要學化妝...完完全全不會化...% i3 Z( m; u' }6 H
加上又不是自己一個房...跟哥一起同住一間...
: {. e  @. y3 z. q% {還好狐有地方賣化妝品...美國大型藥房什麼也有, 由絲襪, 一般沒花內衣到各種女性化妝品, 護理品都有...
/ ]- M0 d# N1 B也不會有人過問你買什麼...+ C! v1 P( p5 u
可是就是沒技術...沒人教XP
1 o& _3 `, h; `& @2 K) `' c% z/ Z  Q4 {- s6 @2 }0 v, x
P,S, CD出街有人報警不是很麻煩嗎...會見報的...

你點解敢用男聲問口問= =

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-6 10:30 發表   
; c0 m( G! x) K8 }' f+ t! t/ R唔會既~3 M+ v8 m# n) F$ W# Q
高有高玩
2 R& B  C. x2 {5 _: k3 H* G實得既~睇你做唔做姐
/ g. ]* h# k8 }5 M
* Y# k8 j# d. j9 `, ]/ s. K話時話...點解你呢張相睇落去....% t0 Q8 h, o6 K& l, h5 A
你對人間胸器好似勁過我多多聲...' r0 i# g7 H9 q
我唔制啊>.<