嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨晚出街既驚險過程

我冇化妝呀.. 同埋我 ok 高 ga... 所以.. 好難呃到人...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持你呀, 我都好想出去CD下......我係新黎架, 多多支教

回復 21# little_tracy 的帖子

唔會既~
6 h2 M& c  P. C! P高有高玩 9 g" c9 H: O; A/ B' u( @
實得既~睇你做唔做姐

你cd出得街就預左畀人scan 7 ^7 u% s' j; Y2 @% x
同埋你都係最好練好d化妝lor..

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-5 15:06 發表   
# P* o, a- u6 D  Y我通常都會男裝先返去,因為我屋企樓下都有"食焦"的,$ `  u# `# f1 h) T6 a  Q$ C3 x

( j1 b; i! [, I2 }4 {, _# q只係近排試過兩次著住高跟返去 驚驚
% c5 {; t" d$ K. z
! j1 ^# Y3 ^/ m. G' O1 M
係啦有食焦真係有D麻煩

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-4-6 10:59 發表   
) e; f4 C* i6 u: k你cd出得街就預左畀人scan   f, }" p7 `: C! @& N* J
同埋你都係最好練好d化妝lor..
5 G) j0 W8 z" C# m' Z& [; C& [) e' J  k2 J$ K3 _- W+ K
我諗我真係要的起心肝學化妝喇

我都試過半夜CD落街買野, 難得我有化妝, 但果個阿姨自己都朦下朦下, 都無留意我個樣...$ y! m+ v  l( |4 S# O% m. z

" F" i9 j3 v% j- u' O經過都有D情侶既... 但大家都唔會理對方架啦~! a" p5 ^# w1 h
+ d4 t. v8 V  p1 ]3 d+ Y; G3 A
返屋企果陣有密碼開門, 樓下個看更都唔會點理架啦~

我去到個看更度會戴口罩囉... 出左去就唔 la.. 之後返返去果時又戴囉, 因為佢一定認得...
( O7 m7 T' D' b4 I- h5 O& U: s, [( q0 b0 Y
同埋我會搭落一層既 lift, 自己再行上一層咁

你係中性look定好女性化look?
6 K+ d  I4 A2 L  \9 a) {2 l6 u' H6 T$ i1 ^( Q9 \1 q
可否可以形容下?

女性化呀... tee 短褲, 絲襪, 拖鞋

叫你先生=.= 感覺幾尷尬

把聲男唔男仔根本唔係問題= =
6 [9 ?6 d( B+ l. d7 e2 s; t更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦1 }4 b1 D( `! ~
如果你怕未唔好出囉
! X" H  [- S7 c& z基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你8 \6 K) N5 R+ o9 h- ?
最多都係報警je,都無咩野既

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-4-8 01:09 發表   
% O$ b- J, E$ [叫你先生=.= 感覺幾尷尬
9 T; w/ E. J$ g2 Y+ I

8 c2 d& L' ^5 ~8 E' n* q# E其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-8 01:30 發表   
# R0 K; m0 ?7 A/ z8 c! c. ~把聲男唔男仔根本唔係問題= =
. W% [& |( N( l, ?! X7 X/ D- b/ |更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦
9 V- f1 ~4 b/ B: d2 Y% X- r如果你怕未唔好出囉
8 }7 ^: d9 b% n6 M. U9 L2 J3 e基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你: P1 Q1 V0 F+ m! e" h8 j" m, O
最多都係報警je,都無咩野既
- P" A! v5 m0 I( s& H
1 E5 S* m9 s2 x8 g點解把聲男唔男仔根本唔係問題既?' d- M  D; [2 d& S! _
* {' I' r4 Z3 _# f
同埋我冇怕呀其實, 我覺得幾驚險 je

u have good body can like girl.........my body very very big

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-8 02:28 發表   
, [/ ]: |1 N9 l3 @/ l4 L$ a$ A: l0 x! K1 ^7 K5 j9 A, S

7 [# F) ^8 W7 a" d. e  `2 s其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈
  z+ A& x" b3 u( }

1 [9 _2 H9 Y/ m! k; L1 L0 M% g便利店果位阿嬸認得你係CD, 第時你男裝去買野, 俾佢知係你, 咪好尷尬?  而且佢可能同其他同事街坊講有個CD既你, 有機會俾你既鄰居知....我試過仲驚險, 晚上CD後返屋企困升降機, 曾在此post過.
6 G" l7 {7 k: h. ]3 V1 O# d+ {8 V2 `) p- t

我都要學化妝...完完全全不會化...
2 p: o$ c' w  p$ \1 C加上又不是自己一個房...跟哥一起同住一間...
  H" P7 Q$ d7 d/ n還好狐有地方賣化妝品...美國大型藥房什麼也有, 由絲襪, 一般沒花內衣到各種女性化妝品, 護理品都有..., q2 r+ y- n% ^1 F
也不會有人過問你買什麼...
. t  Q! F0 u7 A: [, i/ r; D& Q% J可是就是沒技術...沒人教XP$ z# [. W- h8 A

3 w2 i/ _  A# E# D) ~P,S, CD出街有人報警不是很麻煩嗎...會見報的...

你點解敢用男聲問口問= =

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-6 10:30 發表   
8 n5 T/ E- b% }唔會既~( x6 w' s9 Z8 y3 {' X
高有高玩
  ?$ I" r: j) v8 ^實得既~睇你做唔做姐
* t0 i% w+ L+ u. t6 S3 |

1 X, D" ~4 Z% Z# m3 Z話時話...點解你呢張相睇落去....
# j  F1 F. r! J0 {你對人間胸器好似勁過我多多聲...
; ]. S& c$ D! O: f) J) b我唔制啊>.<