嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢 / w4 t2 G5 f5 e: V; ~4 ^2 @
想收集多d意見∼
4 P4 N, @# y4 g9 U. Z& T& D如果回應有點數可以加喔∼
% \+ y* K- v- J  w' @% t不過不要灌水∼否則
, ^' c6 d0 m- G4 K+ [% `8 j2 H. C9 [5 C
因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要
) Y0 `  B; _2 v4 l# h2 v但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
6 c' j/ W, Q! I想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人 " ]: j, I4 x7 S6 s
唔通大家鐘意原味系列
8 o, S' X8 N$ `# y; v4 F咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先
5 m% }- b1 x( }或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝
3 x* [, t! b( r) Z! K+ M. L. L) A# m. ]' N2 ^8 X2 J) w
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   
9 c! H4 f4 x3 Q1 T0 t其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
7 T2 E! z1 d' k2 e+ @放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決$ a1 O. w% W; {9 f+ Y: L5 F. n
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
& d2 g2 ?7 G7 @  _# _另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
/ ?6 S( [" l3 H6 a( X我都賣得幾好
/ m/ C: x) i2 O& s! {8 F( J我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   
3 [7 B- s: n6 {9 m+ _* f: `4 Z) H$ V+ Y: W. I% G
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決. }/ P' x" Z7 L7 Z/ r
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
) W+ Q+ |* S# |% x6 ?4 w' Z; U另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d$ u6 W) [, ^+ G: {7 s. H, T+ x6 R
我都賣得幾好
: ?( h2 t  P6 w) a. o我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
6 q+ F; N1 ^& w# E6 V8 V
咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.! m' A% p- C8 ~: ]( `
, |" {* o6 y% l- d* L
我估 size 方面, 要描述得好清楚,
5 M# O$ G& R+ p' I% I" c真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.$ [7 u7 G5 l+ ~
亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂
2 }2 H' b* p6 j+ d6 h; y& h. F/ ~7 e6 e+ V
款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要./ f: K, b, g7 }$ t, h+ L; b' e
花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.! L1 i9 |( [$ l( u

5 C- E, L3 M6 W1 z出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
% Q7 N* e! L( m所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買1 `0 R* k9 v. r. X% @7 _

可否同我買呢個# ~! ]. w7 \. d0 h1 A  O4 J
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
8 d- C0 K8 H0 e! k$ J或者
% W" ^+ B$ R5 d* g( Dhttp://item.taobao.com/item.htm?id=39501870096 }9 _& B1 P8 s2 Z
要白色, thx
* r! U- J* L* n3 M3 Z& P7 X: O! a' D6 t: M+ }

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   ' M% {% o) [4 ]; w
其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.! G' |; S2 o7 ^2 ]; }( T: t6 Y# d
所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
) ~3 N1 x3 T" Z0 D( T
唔怕啦~  |2 s% C, g3 h9 _/ i
買完咪一齊返屋企cd lor~
: j& i& i2 z3 F% h得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   8 `' i* i1 T) _7 q6 b  @
可否同我買呢個
0 ?& {, C3 t( a8 K! u: X" bhttp://item.taobao.com/item.htm?id=31953258554 m- {0 O' ^- V+ W' E6 R
或者
, E- t, \, C2 R6 `) {http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
; x7 H" s2 R# ~- `+ z1 N要白色, thx
) O' t! i. y7 d( q3 v- s
已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   
; N4 B7 M9 f' w4 P1 n5 a: _心儀有無馬甲可以訂呀?
" b3 ?) g: b* m- O
有既歌德式果D
# A3 @/ i' Q3 c5 J5 q) V: h不過價錢唔平/ N" T- R' O- I: w
要成接近$300一件
8 ^5 n. Z2 d; r0 B( q' ~5 c' f* s不過好靚就真