嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢
6 k3 p  y+ L1 u9 m& i, F  K# }; P想收集多d意見∼
. U2 ]5 A8 ]! o# G3 k( `2 ^如果回應有點數可以加喔∼
2 j5 K8 \- b  z" b+ r3 j  X不過不要灌水∼否則 9 ]8 r% G+ `' R' @! B3 Y4 c$ e
% x. [/ l2 I7 U0 m3 r- I
因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要 ! n. w* u) A8 \. Q2 R+ k
但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
! W9 @5 u+ [5 g- ~% t' }想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人 ' k0 Y* X0 F3 t) V$ I4 i
唔通大家鐘意原味系列 ; b' H( `0 J; J* r
咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先; m* H4 W+ p; s9 Y% |
或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝
# ]' X; C$ v# O- J' k
/ Z# I  B7 O: n2 g- Y[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-14 12:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   2 S4 p/ o0 g% v8 f% M7 p) U
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
5 x  s  Y6 ~5 j# A; g! Y
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決6 B% J7 S% j& _8 S* v: T6 p
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
# Z0 d" [1 h7 Q另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
! p* ]7 v' [' a& W% t) V* L8 y我都賣得幾好  D0 _$ G  B6 g) f7 C) a* g
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   
7 q: e/ _, }; d; ]5 p' `3 [! h
) z+ c0 Q! r7 V/ }5 f放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決! j  @1 c: E+ v
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件5 J" I0 f2 ^) `. n. r, Y
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d7 S% f+ \4 m/ j. `
我都賣得幾好
8 ]0 a, s& e2 u! e我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
, S" o; ]4 {- O, c* X, C8 s7 Z咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
/ I. G6 B7 F- X$ V" q% u
  j/ B5 G1 b9 K3 a9 d- Y" {6 [我估 size 方面, 要描述得好清楚, - O6 v' b4 q0 J5 `- ^
真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.
2 N2 f$ R, D8 d5 w& W9 r亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂6 N) ^! M8 A+ c' C1 h# `' _* I. h

4 T3 T8 k4 h5 X" @' W) b款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.1 A' k8 H0 N; ^3 z+ y
花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.
6 s4 {* N8 U$ a/ g
- k. a/ N  b2 b3 M- N! P' \$ w9 V出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
" d  }+ D8 M4 r. e" y9 ^所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買
# b8 O7 P' |* k: F- s

可否同我買呢個# S( Z: u/ A4 r. F1 ~
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855# R4 I' T8 W, i6 P8 l/ P; E
或者: z2 u* S/ D) D: i
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
" ^& `6 j. t6 i2 d. F要白色, thx  s4 N, M) O/ @  _, u  c3 {
. f+ ~+ N1 b) F

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   5 g& Y, S" T5 t2 q
其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
, t4 I4 ~8 Z& k: \所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
+ t6 F% `' p) j! q/ q3 Y9 \8 h4 k
唔怕啦~' ^- ^' d1 k0 B3 X' l) ]" b6 z" S. J
買完咪一齊返屋企cd lor~
6 N* u6 x% ^( P5 f2 W, H: l得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   
. |7 Q- n, r4 T# E可否同我買呢個/ v: P1 v5 l. R, G) u
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
( J  B0 j1 j7 g( f# t- |5 [- _或者4 l8 p$ S! l0 i4 y+ u
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009* \. M1 n1 P" ~/ z
要白色, thx
! G2 R8 |% o# G6 M8 N6 j* p; k5 g
已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   
  q' V) W7 c' N; ^, d心儀有無馬甲可以訂呀?
; e/ l& f- r' }有既歌德式果D8 {! ^! |  x0 ]5 y- H% y
不過價錢唔平) X6 ]  O% f3 K2 M  Q
要成接近$300一件
* p! Y0 l8 ]; G  c/ X3 P不過好靚就真