嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢 $ k- p/ D1 z2 z/ v/ _" {7 i- |
想收集多d意見∼
" P' {! W5 O0 s" O. I! v如果回應有點數可以加喔∼ " w: ]. w8 E" c) ?" x8 `& o& ]% \
不過不要灌水∼否則 ' c7 h) P: S4 J  @+ \! K
6 k" f! q2 [3 X1 q% a
因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要
# d# V  y$ Y/ i5 y( ^: V但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
- |/ G& c: q- M  q2 L" E$ g想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人
* o! h/ Q+ S: c3 ~& J% R% n唔通大家鐘意原味系列 & M% l! Z) s# Q4 _7 U4 A
咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先0 U1 b! u8 i& m' m
或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝/ Z* p! H7 F, v5 {  \

3 l9 b; b6 a: y0 S3 K[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-14 12:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   
( O0 P) ?8 g: G: E0 q/ K其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
$ Q7 g5 M4 l+ g放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
# }; ?, U5 G( E) U( ^0 l但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件$ I5 Z, O# C& T; E: L. L
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
5 d4 K  H# x* g0 }我都賣得幾好7 H% ]$ }: y0 h" V. V: [4 I6 L" o
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   9 O* d% Z8 |  D
, j; o7 m, |5 {3 D9 r% M
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決7 ^. A5 [+ r3 Q5 i
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
+ j- B" [' Z0 Y另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
1 I3 \. _- g* q8 y3 s我都賣得幾好3 o2 O& G5 R, ~+ o# a9 J
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
# X/ c4 l& a6 x+ A咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
) d3 f$ ]6 q! v
& G' t  L/ F( g我估 size 方面, 要描述得好清楚,
# L% p% J$ v/ U, ~4 q4 i真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.
. Z" P# r6 L% W9 U' @亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂
' j1 u$ j! C  B- s  a/ u! u" B- V" j6 W( p& [. R3 `6 N; _
款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.
( k) b# v1 B5 X! c: `8 ^, ~+ h7 }花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.
& Q7 k$ |/ I1 t- ^/ x  J! ^( ]) C* H6 @8 J: Z6 l4 L+ W0 L. k
出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
9 U( N' J7 ?$ L" [1 u% H所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買- J4 V, U* f* l" X8 P& a! ?% S

可否同我買呢個8 k! @* T# e& T/ Q$ [: F
http://item.taobao.com/item.htm?id=31953258556 L3 C& `# w+ B$ e1 S3 z3 |2 D6 Y
或者  \0 C/ k/ s( f
http://item.taobao.com/item.htm?id=39501870098 g' h* l4 G) X9 R/ X& f6 [
要白色, thx! `" I% g( V: J$ H$ z" B& i
4 R2 [' h8 \% Y" W+ R

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   , Z3 G; N) i8 I+ t9 J  @( q
其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
) D% B9 O+ A5 |+ ?0 Z2 ~3 s, \所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
$ [) t- g2 P6 U2 Y: T: w' ^* b唔怕啦~
/ V- f0 u: m7 x, c* d買完咪一齊返屋企cd lor~ + {! ?. p( S5 a/ ~
得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   
0 w& S, ~# E) v- ]- z/ I' Q可否同我買呢個
3 W5 ~; P% r, G; o6 ~/ F1 q# q& uhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
! t+ n$ x+ p% k8 B或者
9 I; W( y  @1 ?) |7 W6 ^http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
, y% ]1 @$ J  D" }要白色, thx
* B8 ?! k% U% r0 T0 I已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   
% z, }- W, x) ~+ @9 A心儀有無馬甲可以訂呀?
) I5 w* ~5 x& N% h有既歌德式果D- b. Y9 [' U- t/ e
不過價錢唔平
* E9 V$ A( z! g3 j. G4 R  o要成接近$300一件
2 W- a- {% l1 ~" y不過好靚就真