嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢
: V9 G* p0 M3 q6 t0 P; L想收集多d意見∼ 2 @& m' |+ A8 J0 w! f
如果回應有點數可以加喔∼ 9 N# f2 ~5 e3 r1 [/ q
不過不要灌水∼否則 5 ^% [% k( t* s. \: b
9 H2 P* X) P8 y8 a3 Y( t4 V
因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要 9 {( R. w) b6 N# k& W
但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
7 k( n  ^0 D7 T想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人 % l3 k) [: i8 F" m+ G1 M- G# ^( p, s
唔通大家鐘意原味系列 " a5 }4 F  n% }# n6 F. F, Y) d
咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先) P5 s# |8 [8 `* F6 m: W9 g& s
或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝
5 N1 h$ e1 K# Q# P. B3 _: _  Q& [5 M  k. V" b" l
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   
, b$ D+ y6 L- k" K+ ~; m) E其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
) v; g  m& j( x, W3 y* H: E放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決( Y$ W& Q3 Y  f5 z# y+ }+ ]9 W( b
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件+ Q3 m2 v4 Y% N4 `! |& }
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
: A4 s' N, n9 ]9 X5 R8 V. J; Q# K我都賣得幾好4 W7 A% l  M# }
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   0 o: m3 l9 |0 A) N# ^

1 w, @7 M3 C  T3 @1 k放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
) h5 p5 j7 K8 X4 U但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
# H6 l5 ^, i0 O! [5 z" g$ u" r% k另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
% m# D7 n. t( J! u4 x% E我都賣得幾好
5 t' f% a2 t1 i3 M1 Y' ^我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
4 z$ C. {1 f0 b1 D$ c, Y! n咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
" L/ L8 K8 J( [$ T5 _( a5 t
% @; q' h5 r2 G+ \3 l7 A我估 size 方面, 要描述得好清楚,
: }) F" ~; G6 m2 Z真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.4 w9 L1 B3 v0 {
亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂+ N+ ?6 `- h7 m" @

! {8 i) c: X* l9 e+ j4 |" b款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.
8 B6 K. ?2 H5 Y# r8 X$ Q  t花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.
5 W- u' U- H% Q& J/ P+ ]
& S, ^, g. H1 i! g7 J. J+ B出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.5 K9 S" s( w7 [* F# c
所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買
% k* S, [1 C8 }2 Z

可否同我買呢個
: k' c7 z, P; ^% |2 a1 Yhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855# v! F' O! I/ ^* \, O3 _
或者# o4 `9 N% i$ ~0 L& g% \
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
1 j9 O( a; C5 a  J# ]& g要白色, thx3 J& \. ~+ f; `1 x7 T# _+ ^

. i, U+ }! l/ |  j9 F+ X[ 本帖最後由 davidh 於 2010-4-19 18:01 編輯 ]

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   
. Q, B" V- |- L8 ]4 V其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
5 n# Y! t/ z9 y! a( O所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
0 n, N) l' _, o5 g, T* T  w+ C唔怕啦~4 y0 k. |, {2 k
買完咪一齊返屋企cd lor~
7 B; }! T. @) m( ^9 y" j得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   
# P. P4 ?; Y  o4 y可否同我買呢個% b# U6 r6 H* s, p6 r: Y! m
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855: f4 D) W. ~5 `# O0 V2 `: P
或者
  O7 ~- B$ C7 Nhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
9 ?: b; _2 _- Q' g* ~0 o& x8 V要白色, thx
% Q/ J& O; x0 ?) n9 F! q) B( K已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   
, R8 f- Q6 D; Z+ |; i心儀有無馬甲可以訂呀?
3 l, U: \5 b+ d2 S% N9 \
有既歌德式果D+ f9 ]* A8 r5 I. t! N  {' w
不過價錢唔平
6 i$ f; Z, L. o* d& H要成接近$300一件
: a  |6 {+ }, G. e不過好靚就真