嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢
( V7 F( A, m- V1 A* X想收集多d意見∼
3 {) s' M# s; l& [如果回應有點數可以加喔∼
! N/ f: K% R* l: c6 W( P& `不過不要灌水∼否則   A6 o0 b+ n- a  i' ^" n( M4 g
7 R9 e' v' i2 V- `3 Z
因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要 # }  ]% L: C, N6 t4 k
但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
; B& b+ R9 P& W+ c5 {8 r. E想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人 % d. W% `% U# V
唔通大家鐘意原味系列 7 p; x# e; u1 n. `- F6 A" b
咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先0 F( [* K, D) z- T# E" _% [
或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝7 |6 [' L' g- w5 I/ D% A2 t
3 F' `% o% Q' b1 K' a3 s
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   # w8 k0 i8 K, M( Z8 _% o
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
% V4 o! r! \* ~) \( S2 x% ]* ]放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
$ q5 t7 }( E6 f, n8 F8 v但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件6 O/ `: x5 \* P! Q
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
) d8 y# |/ u( h6 B) H我都賣得幾好
! }9 _, Z) E' P9 }我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   , M/ X& l" g; ^& e" ~

7 g. t2 P7 e2 j( K放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決& H4 }5 c# s: N
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
- [' n- w! B% Q: g另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d: p" E" C# y# Z
我都賣得幾好
6 D$ x. N9 J! @- d& i0 ?: c. z' V我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
4 L3 ^: r2 s1 L" J! f; `咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
- }& y! z3 D: O0 C6 ]; a
5 s. U! y7 ?0 l, a0 r( ~! W2 R4 ^0 b我估 size 方面, 要描述得好清楚, 2 w2 _- ], g7 t2 ]0 w7 t! r! c( Y5 z; M
真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.
4 t0 e. ?. f( e亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂7 d& D  @  i3 q. T, R+ S3 k9 }0 z3 G6 t! r( y
) f- n7 b4 v( {; d
款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.+ ^1 s6 Z! H0 _
花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.
. m! t+ T$ C, Z; K  ^
7 C* u1 A2 C* _出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.: B, b3 y8 w( P- m0 F
所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買
0 l6 x) W5 F" r) c8 j: k/ s

可否同我買呢個7 R8 c! ?; Z' d+ ^* t/ f
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
3 Y& `2 Q; L; Z) [或者( H# \4 t7 c3 L
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
. y* @) y% W; l, c. r; g1 J要白色, thx
  D& B3 T. F8 l$ b- V$ {2 J2 A
9 N) g( Z3 G! ^/ s[ 本帖最後由 davidh 於 2010-4-19 18:01 編輯 ]

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   
( E1 k' Z1 t4 P; z* B% z其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.3 g, e$ b/ a3 L' N6 G' p# F) c
所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
# ~% W( Y& E' R) c( V9 E唔怕啦~
2 f$ M+ N  H( q買完咪一齊返屋企cd lor~ ! X9 M8 Z0 y6 W; l
得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   ! L/ [5 I; F3 |
可否同我買呢個
6 j. p0 v" V; Z' w: x' D3 m% ghttp://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
3 ~# l" G2 I% m9 C6 F4 w2 H' k或者" D# o( K) K3 Z. ]4 ^
http://item.taobao.com/item.htm?id=39501870090 z; x7 F+ N8 _! I8 a' t  ?9 z8 H
要白色, thx
* |, t' P! h& `, b) Q) S0 n已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   : e- {  l7 K" k# A; Y0 ]
心儀有無馬甲可以訂呀?
2 f& u$ O1 P. u/ V; D
有既歌德式果D- M" {+ z9 f  ~8 }4 i# l' ]
不過價錢唔平$ T' X- k7 I; e( m- B8 e; S9 b) n
要成接近$300一件4 o2 m2 S3 q- ?, W# \
不過好靚就真