嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買賣黑名單

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

h77277

問人有冇其他圖我答睇佢想要mud類就吾應機

c389247622

話自己有興趣買旦系一叫佢留電話就吾應機
甘無la la私訊人話自己有興趣做mud?
佢話想買女裝野刀廣jor成幾年似乎到今日仲系得個廣字

iamchinese

問人幾錢叫佢私訊就吳應機
話想買女裝野刀廣jor成幾年似乎到今日仲系得個廣字

citty2010

問問題叫佢私訊吳應機
最莫名其妙就系問系米香港交收
吾香港交收吾通會去宇宙交收ga咩垃圾問題

BrianLau76
詳情參考noel所講

基本上每個放飛機/又要私訊問人野又要答完佢就吳應機ge人
絕大部份吳系註冊jor幾年級別刀只系新手or脫離新手級冇耐就系冇mud出過po
各位要賣野ge朋友可以參考一下

yeeyeeyan
最初pm我講到自己好有興趣又想交收完即系我度cd la
甘我同佢吳熟我梗系話齋交收la
佢又話改第二日再約我交收
點g廣完價又放埋人飛機冇曬聲氣

甘岩我睇番佢尐舊po佢話佢有地方cd ga wor
甘我睇佢當初刀好似幾有熱心甘米諗住吳交易刀可以傾下閒計做下朋友甘la
旦系我hi佢幾次佢刀吳應機wor
於是我就吳明點解自己刀出過po話有地方旦系同人約交收要問人可吳可以去人度cd?博mud?甘小事刀要昨故仔?
甘我想覺得佢吳系作賊心虛吳敢答人刀幾難bor

各位朋友交收要小心la

http://hkcd.tv/thread-34348-1-1.html#pid948666

好彩無中招
佢俾左電話俾我,我打通過一次咁多,佢叫我whatsapp佢,好彩我用133打電話俾佢,又無whatsapp佢,如果俾左電話號碼俾佢都唔知會發生咩事!
明明帖子入面講好左 銀行過數 + APM locker交收,佢話"I cannot use this way. I am a student only. plz",而家讀緊書,唔可以過數,仲好堅持要面交"face trade";屋企住大嶼山(離島),所以唔可以去APM locker交收;每朝7點幾就返學,學校喺葵x;星期六日都要溫書,好忙,唔可以出黎。我話加左少少錢先可以面交,佢又唔肯(喂面交有咩理由唔使俾多d錢呀),又話可以就我去邊個地鐵站交收 = = 星期一至五又只有下午4點幾得閒,我要返工點出黎? 專登為佢請一日假好唔好? 見佢話要返學,約佢朝早又唔得,呢個所謂的「學生哥」架子真大。

之後,當然電話一次都打唔通啦。

[quote]原帖由 noel 於 2014-6-1 23:50 發表   
加多兩個比各位提防 BrianLau76 同 et0510 , 兩都係主要問人

各位提防         cchekin , 都係主要問人攞what's app先,之後系咁打比你,講到$就話個朋友唔要。浪費別人既時間

多謝提醒,校服都可以代買~?

太多這種人,立場換過來。如果換他幫人代購遇到這種事情看他怎麼處理。支持你公佈出來大家看。

回復 26# jackiekakit 的帖子

BrianLau76成Q日周圍問人野又吳系買
巨賣野人地問巨野巨又吳答人吳知BrialLau76系米有精神病ne

黃小妹

第一句pm問我可吳可以面交
我回距留jor電話先廣
第二句距話5g自己著吳著得落
d尺碼刀寫曬系個post度ga la點解重可以up埋依d野ge?
距系視力有問題定系有閱讀障礙定系mo受過教育mo讀過書ne?
甘我刀好好耐性甘應距一句叫距去量一量自己mud size先la
第三句距就問75系米cm
75吳系cm可以系mud je?搵個75米ge bra泥俾大家睇下?
真系難聽d廣句系米真心膠ga甘lo
我最後只系應距一句叫距去量距之後就mo再回應我la

依個人由頭到尾自己諗mud廣mud做mud刀5g mud刀吳識mud準備刀mo
我吳介意人問問題旦系d野系個po度有寫重問mud je?
mo事系度搞搞震
重話自己做緊人老豆連仔刀有埋好憎自己個老婆想離婚wor
自己個人刀吳好得去邊仲好意思嫌自己老婆點點點好好笑

請大家以後注意吳好同依個mo頭mo腦mo mud責任心ge人買賣la

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 31# AlexiaTang 的帖子

好多謝你tag我係呢到 只係想問一句 做老豆係咪要乜都識 使唔使識飛  唔識就問(呢啲叫不恥下問)如果問下都黑名單 我晨早就黑名單左啦 講完

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-8-13 13:32 發表   
好多謝你tag我係呢到 只係想問一句 做老豆係咪要乜都識 使唔使識飛  唔識就問(呢啲叫不恥下問)如果問下都黑名單 我晨早就黑名單左啦 講完
吳mud刀識刀吳會好似你甘自己做緊mud刀5g問緊mud又5g mo頭mo腦mo邏輯ga?
連自己著mud碼刀未去量就走去問人可吳可以面交你話你邏輯有mo問題ar?

做人老豆la做到你甘樣自己刀5g自己諗mud做mud廣mud真系幾失敗下lo

cdbtg - 買野玩 no show, 交收時話睡過頭唔記得,去左 Camp 又話屋企唔俾玩 xyz....
浪費左車錢同時間,香港去坑口交收 (好在無出閘,否則白做!)
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2016-9-4 00:19 發表   
cdbtg - 買野玩 no show, 交收時話睡過頭唔記得,去左 Camp 又話屋企唔俾玩 xyz....
浪費左車錢同時間,香港去坑口交收 (好在無出閘,否則白做!)
順豐到付米吳會曬時間lo
只系有時會遇到好似樓上戈個垃圾老豆黃小妹甘樣
好似連人地寫mud刀未識睇有閱讀障礙定讀書吳成甘就mo得傾la

引用:
原帖由 AlexiaTang 於 2016-9-4 23:10 發表   

順豐到付米吳會曬時間lo
只系有時會遇到好似樓上戈個垃圾老豆黃小妹甘樣
好似連人地寫mud刀未識睇有閱讀障礙定讀書吳成甘就mo得傾la
佢又話唔得,無得搞 !
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2016-9-7 21:05 發表   

佢又話唔得,無得搞 !
叫拒返屋企含香蕉la

引用:
原帖由 sec2x 於 2016-11-4 02:00 發表   
http://hkcd.tv/thread-54766-1-1.html
已被走數
又系戈個垃圾老豆黃小妹?

6年前老帖都有人回