嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著一件頭女裝泳衣

著一件頭女裝泳衣

我比較鍾意一件頭女裝泳衣多過bikini,重好鍾意著住訓覺,有無兄弟鍾意呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# hamsters_miu 的帖子

我也喜歡,但不知道如何購買。

吾知有冇得團購呢

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2010-5-15 11:31 發表   # ?3 o5 ]3 s8 o" q) w6 g
我比較鍾意一件頭女裝泳衣多過bikini,重好鍾意著住訓覺,有無兄弟鍾意呢?
' U* Z+ p: l& U+ h- f" J我都係比較喜歡一件頭的女裝泳衣!也喜歡著住去街!. W: E% ~: \, Y) v- m: |! Q4 D5 y
也試過著住件一件頭(女裝)泳衣在海南島三亞凱萊酒店泳池游水(早上六時)!

泳衣也可以拍出來分享喔!  F# Q5 f3 }5 x; X/ }$ x
嘻嘻4 V' |" F3 I8 I4 v& |# f# S2 c

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-15 22:42 發表   ; Q) V* U( i5 C- i7 @
泳衣也可以拍出來分享喔!: \: m8 Q- m% _+ Y  v
嘻嘻
& ]5 v% ]5 F3 S8 N5 I
/ }' N, U. t4 s" f, }+ R當年1998用菲林相機,沒有影到!

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2010-5-15 11:31 發表   
0 t. P) x% B7 X' d: ?$ A1 h% `1 I我比較鍾意一件頭女裝泳衣多過bikini,重好鍾意著住訓覺,有無兄弟鍾意呢?
( {5 f- B6 L* e2 y
我好欣賞D一件頭女裝泳衣!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

一件頭女裝泳衣, very nice 9 O' g1 t4 @/ H

0 D0 `5 B- h8 n2 u( D; g- j8 N, A8 _6 k5 U! }

5 Z6 F. X, o( S3 R+ k  Z: ]3 Y+ c5 E
& v3 ?4 j& a8 x0 Q4 D
% G) J' V4 ]( I5 I( V$ K
7 O- ~! N; w" A: Q' {7 U, S# W3 g

1 M- G/ |8 B# H' n4 T2 m4 t1 e# v; Q6 A; G: D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我鐘意日本學校果d多d
1 J6 Z) L2 p; |唔係樓上貼圖藍色果款

多謝您既分享啊!

引用:
原帖由 882288 於 2010-5-15 22:08 發表   . P) q4 B0 O5 v9 I. |

/ \  g* L  z0 z0 [' V3 r我都係比較喜歡一件頭的女裝泳衣!也喜歡著住去街!
% `: A2 c; t1 b# J+ f* B也試過著住件一件頭(女裝)泳衣在海南島三亞凱萊酒店泳池游水(早上六時)!
1 }* v% l: y! D# x3 A8 H- G真系羡慕你啊,我早就呢个幻想,不过无法实现。

我都喜歡著一件頭

one piece

一件頭... 最好係緊身 sexy 果d... 有兩件

還是比較愛2件頭的~~

回復 1# hamsters_miu 的帖子

太露眼!家人見到大件事喇!唔方便

著厚身襪褲or Legging再加一件頭高叉泳衣,尤其係冬天,感覺好正

我只是去沙灘先會穿.

我都十分喜歡一件頭呢! 但條腰.....還是算了吧!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

著左好熱,之後再著校服