嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間啱我地cd去買野既地方

回復 120# tracy00100 的帖子

唉......已經冇人理我喇.... ...而家淨係識得isis......嗚嗚...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我今天去過了, isis人很nice喔% J+ Y9 k# p0 t- N1 t' G: a
推介了很多靚衫給我和我女友1 U& A/ T9 y: {" U
最後我買了一條睡裙+黑絲襪
/ Z, [) d5 i9 C2 d
' G6 P( ?7 \% M3 `有空會再去呢!!

引用:
原帖由 alexander 於 2010-7-8 22:05 發表   
" Z5 k; K1 Z' F/ _8 i. T7 `5 [我今天去過了, isis人很nice喔
2 w9 L1 L, n& A3 a推介了很多靚衫給我和我女友4 {5 }! W  `/ W) V
最後我買了一條睡裙+黑絲襪0 g" ?  E- r9 N+ w3 w" I/ D( h' k
9 |; T! s: Q; u" M  K5 ~. `/ `
有空會再去呢!!
1 y# Q! M) i* Q. c4 |$ ?
有衫賣的嗎?' I. C, ]. g, p* A1 H1 ^' B
正常女裝?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 22:08 發表   
6 @  E- k/ n  A: D. g4 W
8 r/ v9 F: c$ j; l, K$ O5 q有衫賣的嗎?
4 k. L" m# v) H$ c1 g+ Z6 b; Y正常女裝?
) b- ^( n1 T5 F7 F/ A; F3 a, u0 S( J無正常女裝架

引用:
原帖由 tracy00100 於 2010-7-8 21:35 發表   
( V3 J% U& Z; n# z0 Y唉......已經冇人理我喇.... ...而家淨係識得isis......嗚嗚...
1 h8 \- [$ r* t. L3 ATracy 姐姐, 有人蝦靚女姐姐呀

回復 118# isis 的帖子

Isis請小心呢d人啊,有機影佢相擺上網比大家睇

回復 140# michelle666 的帖子

早-睡醒精神集中很多 感激您的關心 我要努力繼續 我相信會有突破!

回復 141# tracy00100 的帖子

您這個人呀 來到不够30秒便即閃 好憎您呀

回復 142# alexander 的帖子

Alex 謝謝您 因老闆是老人家只收現金 不相信CC  不好意思真是難為您遠度過來 希望您喜歡啦

回復 146# busneoplan 的帖子

多謝您Ray 我掛住盯著他 腳仔都軟埋所 以唸不到要拿手机影他 真係死stupid

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-9 12:07 發表   
1 H& c! m4 L, t$ M2 _8 \& C+ {早-睡醒精神集中很多 感激您的關心 我要努力繼續 我相信會有突破!
, L; |% l; n  W, L' c見到靚女姐姐開心返, 小妹放心d啦

回復 151# michelle666 的帖子

有時傾下 講下便忘記啦 所以出外靠朋友唧 雖然未見過 但是一顆愛心巳經溶化不開心的事

回復 149# isis 的帖子

不要緊喔, 你們有夠多款式就行了, 下次帶多點CASH

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-9 15:14 發表     a; h8 Z! v, _$ V0 Z1 |
有時傾下 講下便忘記啦 所以出外靠朋友唧 雖然未見過 但是一顆愛心巳經溶化不開心的事
1 C' x2 h- {& U6 t靚女姐姐仲識講笑...

回復 141# tracy00100 的帖子

tracy:聽isis姐姐講你買咗好多衫,你幾時post上網

回復 1# tracy00100 的帖子

我去到都唔見有假髮同去街衫賣,個sales只推介假胸同睡衣

回復 156# busneoplan 的帖子

只是街頭隔兩間舖 因搬遷所以很便宜 全部外國貨 很時款添 若您們要買行街衫不仿看看 我也可以幫忙陪您們挑選的

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-10 12:04 發表   # E6 M9 g* t( n, e4 M9 b5 }
只是街頭隔兩間舖 因搬遷所以很便宜 全部外國貨 很時款添 若您們要買行街衫不仿看看 我也可以幫忙陪您們挑選的
% r, |2 q$ a$ |% H) S+ H1 C嘩, 太好啦, 一定要入d貨至得

回復 158# michelle666 的帖子

她都是收8:30pm 所以珍老闆不在 希望我也可幫忙吧

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-10 16:38 發表   + G. G; B  b) {4 K+ y8 O
她都是收8:30pm 所以珍老闆不在 希望我也可幫忙吧
' C. i+ i/ x/ m- B咁靚女姐姐真係好, 果度d衫價錢如何呢?

最近訪問的版塊