嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有相啦 : 買 cheap 嘢

有相啦 : 買 cheap 嘢

0 K; d3 i  H8 d3 e/ [, V4 s2 f/ ~. P( x& u
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有戰利品既相睇下嗎?

謝謝分享( \0 I* c& k* ]
不過還是不敢去買2 O& j) j! u* `! y. w
而且果度好多人丫

謝謝妳的分享!有時間就去看看吧!

謝謝, 等我都去睇下先
5 \- o) Q( T  l0 s2 [
6 f, n$ o; r5 Z# s去深水步買衫好似冇咁大壓力

公眾假期, 星期六下午會少人好多
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 lamcat 於 2010-5-22 10:38 發表   
) ]3 K, h; I) v謝謝, 等我都去睇下先
+ ]3 f. z3 N1 r! `/ }6 J& n$ k& j9 p+ }# H1 `
去深水步買衫好似冇咁大壓力
( L7 {: h) b+ B& u8 l) ?+ W0 S
深水步地鐵長沙灣道一帶, 就 wholesales 多, 一般不作零售, 會卦牌寫明.' E+ E3 M- G: S/ S$ P* j2 r
邊間兼做零售, 我都唔識分$ K: S7 g4 z( x, P! l9 Z8 ~- j
我講呢道, 零售同wholesales 都做, 但離地鐵較遠.; N) k$ L, ~9 z+ z- _( D. B
因主要係wholesales , 唔好期望好細心嘅服務, 佢哋旨在散貨

有戰利品既相啦

其實多人旣日子去先好, 個個掛住尋宝唔得閒理你, 只係衰在要同人鬥快尋寶而已

謝謝妳的分享!

下次去完黃金順手睇下先!

介唔介意講清楚d個地方,,,我真係唔識去
add我MSN啦大家

著來看一看...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-5-22 22:09 發表   3 x2 I# w7 m/ q1 M
介唔介意講清楚d個地方,,,我真係唔識去
  R4 y: v/ D% a" V. C: _" N

. L* Z2 l0 i3 o# f; i' |  ?/ `
0 E' n- g6 P& I& \- {2 ~, G. M
. s/ S: M7 l4 ^3 f' [[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-6-11 23:03 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-23 00:03 發表   , z) ~$ b3 z* B! _: K: j* i1 I6 c

5 d* Q4 l' Y- I! R2 t- t9 J7 L7 i( ~: x4 ?  D. {
深水埗地鐵, B2 出口, 打橫成條就係福華街, 沿住福華街向右行, 太子方向  
1 r( O5 Z% B0 F% G0 P( m& r第一個街口, 好闊嘅, 就係南昌街, 直殺落去
. T/ d/ n& i9 b! [1 F4 G, a& O跟住 石夾尾街, 黃竹街 , 楓樹街, 呢一段就到啦7 y" m0 ]- u$ \2 N5 i$ q
一帶都係舊區, 好多舖頭仔, ...
1 @( H: j0 v2 i) ^8 i9 q, q
/ P# @& k! ~( `6 M  D' K6 H唔該哂...嘻嘻
add我MSN啦大家

我仲成日係對面路過
YV3S1E117XC050141

去下先
' C2 t  O7 y& P, Ithanks

幾靚喎,搵日又去睇下先~

But do they have big size?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-22 09:54 發表   
+ @- t! H, }  U8 C1 L, h( Q謝謝分享
0 P6 V- ~; x6 M2 Q* P不過還是不敢去買
/ ]! M7 p4 y. a  {* V# \' z而且果度好多人丫
: J( ~) u# a; f- h6 b% G
4 A5 ~7 _- ~+ h2 {- j
其實愈多人愈好添 ar. 咁多人喺間舖頭真係無人得閒理你, 任你揀到滿意為止.

最近訪問的版塊