嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

赤柱 - 購物, 食嘢, hea!! [分享完畢, 謝謝收看]

赤柱 - 購物, 食嘢, hea!! [分享完畢, 謝謝收看]

" f9 v# o$ `: r6 O( p& H[分享完畢, 謝謝收看]
9 N( y* D1 I* v; ?5 D
7 ~2 e( g, e1 p7 [  ^" |% t[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-6-18 22:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很寫意啊!多謝分享!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

穩日去下先

我都成日去赤柱果邊,行街啦,睇海啦,又或者可以去南灣果邊行下沙灘,平日南灣好靜好正架
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

Stella個人都幾鐘意
8 H# }3 u( {  W不過普及程度仲未夠高
% t4 [/ i+ S' x5 ]8 \. b唔係太多地方飲到

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-6-1 12:17 發表   
/ _% i. C; z- m+ n. T我都成日去赤柱果邊,行街啦,睇海啦,又或者可以去南灣果邊行下沙灘,平日南灣好靜好正架
: c( Z) k! q7 }: G! a6 B& _+ y( Q8 d: Y' a1 s% u. o) T
南灣聽得多, 係邊, 點去呢, 好似要渣車或者叫的士
  L  g/ e; V' Q0 y0 ~0 E( I& g1 V9 A' E0 W9 F" Z: C; q
赤柱沙灘, 我淨識正灘, 啲沙唔靚又細. : E7 u# P' ?2 ]% g9 H$ }* u' a  k
- c% U2 ~, z/ T  [( Z9 G, @
香港島, 我以前鍾意大浪灣, 好少好少人, 啲沙好幼, 粉末一樣, 個境又靚, 唔知依家搞成點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:24 發表   
5 D" Y5 d; A9 T7 x  ?Stella個人都幾鐘意& M- w7 p/ n+ A+ x
不過普及程度仲未夠高, f7 {4 s& r3 S2 a  K. K/ \
唔係太多地方飲到
6 t! f) A! w( HStella係點架?
& m2 P2 n. r, |, d6 q; B2 g
6 B8 G1 H; L! t1 N: R$ y" V[ 本帖最後由 心儀 於 2010-6-1 12:38 編輯 ]

我鐘意佢清新脫俗既感覺
: ~4 [  h6 \$ i8 U
4 J( V# |  t; D7 t7 @3 H+ _) y" k  B8 @  u: C) O; P

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-1 12:33 發表   6 d: q& ?6 {/ c8 p
- l; p$ M$ f# k6 C& D( s7 D( z

# u$ `1 Q- [  Z南灣聽得多, 係邊, 點去呢, 好似要渣車或者叫的士 * n* R& ?" J* `

5 U. W5 I* y# E6 f$ g, j  f0 m赤柱沙灘, 我淨識正灘, 啲沙唔靚又細.
, A0 X! L9 w2 e7 W6 E1 k
0 c# o* U+ s; f# z香港島, 我以前鍾意大浪灣, 好少好少人, 啲沙好幼, 粉末一樣, 個境又靚, 唔知依家搞成點 ...
9 f: ~. w* @  _! E: v8 N
6 `* ~6 e' t7 n
南灣渣車去方便d,唔叫的士就要行路入...都幾遠下 所以咪少人囉

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:38 發表   8 C- o. e* ^: g$ f: l
# x. ?. t: c! @% m/ }8 A
啤酒?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:24 發表   0 D' I4 D$ F" t9 k
Stella個人都幾鐘意
# r- L2 q  U2 R不過普及程度仲未夠高
/ s8 U+ Q% @7 D5 j8 w. x0 {唔係太多地方飲到
& p* C8 F" ~8 L1 J$ v/ t) i) C9 z, @5 l& {! A! G/ }
Stella Artois, 啲麥香幾濃, 係吸引我嘅主因, 一開蓋, 啲香味同啲泡好正 - d: v$ ]( f0 ~- Q: w' n3 \0 a
, }+ l& T. ?5 [4 ^# ?3 _/ j  I! N
係百佳都有賣, 西餐廳如 W's Entrecote 都serve.

買黎試下先~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-1 12:45 發表   , E0 T$ i  x; ]/ c

r# }: L6 g; X" L- z8 O3 c! h0 G: a7 v$ y2 P
Stella Artois, 啲麥香幾濃, 係吸引我嘅主因, 一開蓋, 啲香味同啲泡好正
" `/ g0 m! p5 Z% m9 e7 B: W$ [* s/ T2 }, Q/ T0 o3 d* a! q: B
係百佳都有賣, 西餐廳如 W's Entrecote 都serve.
& I) Z; G5 [" `  ~0 K) ?
百佳果D唔好飲的
9 x- k  a! A; y' R0 g7 C& N+ |通常都要D西式酒吧餐廳先大機會飲到
+ q5 u4 B; G# ?" V( \, _唔似Hoegaarden咁賣到爛晒,周街都係

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-6-1 12:48 發表   
& g" |6 o# u+ {買黎試下先~
0 j! A' i/ ?# S6 d8 b# N
3 {- a5 ~6 X  A3 a$ w我飲有啲酒會上頭 , 好頭痛 , 呢隻唔會

any good things to buy there?

Stella ... 正