嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

赤柱 - 購物, 食嘢, hea!! [分享完畢, 謝謝收看]

赤柱 - 購物, 食嘢, hea!! [分享完畢, 謝謝收看]

! z' l) \5 w3 q, Q/ k[分享完畢, 謝謝收看]
; I2 a% m  O4 ?3 u+ I& ~* `6 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很寫意啊!多謝分享!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

穩日去下先

我都成日去赤柱果邊,行街啦,睇海啦,又或者可以去南灣果邊行下沙灘,平日南灣好靜好正架
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

Stella個人都幾鐘意: r% u' f5 V( `+ \9 _) y" _
不過普及程度仲未夠高' u5 h! E4 x% Q
唔係太多地方飲到

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-6-1 12:17 發表   
% e& R2 f5 E6 N我都成日去赤柱果邊,行街啦,睇海啦,又或者可以去南灣果邊行下沙灘,平日南灣好靜好正架
& ~$ n& p& n! v0 G- o8 p0 c( j3 Z: {5 r
南灣聽得多, 係邊, 點去呢, 好似要渣車或者叫的士
6 L" t8 C6 }4 r. g8 x
; A1 B' p9 ]# s2 Y5 k3 @* D赤柱沙灘, 我淨識正灘, 啲沙唔靚又細. " @+ `1 g% y1 z9 l

1 M1 p* x. `) ^香港島, 我以前鍾意大浪灣, 好少好少人, 啲沙好幼, 粉末一樣, 個境又靚, 唔知依家搞成點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:24 發表   7 E3 v$ o  G* E2 _
Stella個人都幾鐘意8 G$ @  T! h7 {# A8 `5 P
不過普及程度仲未夠高7 R& k' M! H1 T, V" I; b
唔係太多地方飲到
" H' X; v  {, O7 q2 @0 l" Q/ s
Stella係點架?# p, _# q* u* X4 [
# @* j2 z9 [" p

我鐘意佢清新脫俗既感覺
( P  z$ C! ~' _/ x
6 v# e, p$ {" M4 [& O3 b% ?8 X
2 \1 n& k7 @8 n' ~[ 本帖最後由 心儀 於 2010-6-1 12:41 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-1 12:33 發表   3 ^! y& @9 Y: E$ H% _8 W
6 q7 J6 J2 Y8 ]0 O5 p% L
# l1 k2 i+ J  p! `4 F  |( {
南灣聽得多, 係邊, 點去呢, 好似要渣車或者叫的士 1 ^+ A* y8 T( ~  C6 V' D' {

W4 g. l5 m" d' g5 s赤柱沙灘, 我淨識正灘, 啲沙唔靚又細. . x  J. H5 j6 h5 a

/ Y3 C3 a) p$ X: p/ n香港島, 我以前鍾意大浪灣, 好少好少人, 啲沙好幼, 粉末一樣, 個境又靚, 唔知依家搞成點 ...
* X5 ]3 k. q  j+ {9 s+ `  F
( k& T& n1 @* l! n  z南灣渣車去方便d,唔叫的士就要行路入...都幾遠下 所以咪少人囉

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:38 發表   
  x8 j( q& @. J: B; G
- V5 A; v7 a$ i& t, B, m啤酒?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:24 發表     U& S# G  b, T  J0 D
Stella個人都幾鐘意
" u1 E9 j% k- t1 `5 w4 Q" h# N不過普及程度仲未夠高
8 \# w/ V3 }( p: I: r& l8 R! e! P唔係太多地方飲到
4 C/ z7 z$ z5 k* A( f$ V
4 }8 c* ~. ?8 D2 [$ x9 A- s) UStella Artois, 啲麥香幾濃, 係吸引我嘅主因, 一開蓋, 啲香味同啲泡好正 . b. t. W5 n. w: n0 z; v0 x( x

. w9 L& _$ P3 N$ }" c係百佳都有賣, 西餐廳如 W's Entrecote 都serve.

買黎試下先~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-1 12:45 發表   1 `9 X& l& c$ f
# r  ?) R3 @( B2 S1 h8 f

$ b* D" w5 K, c4 A8 d+ v+ WStella Artois, 啲麥香幾濃, 係吸引我嘅主因, 一開蓋, 啲香味同啲泡好正 " y  I) y5 V" E2 D

! r6 L. T# Z/ B6 |6 l6 U係百佳都有賣, 西餐廳如 W's Entrecote 都serve.
5 V1 i& ?6 T! A' n* \: p6 O; I百佳果D唔好飲的 3 R  J2 B& B" d9 `
通常都要D西式酒吧餐廳先大機會飲到8 }" T4 Q9 K4 ^% v9 I7 Q
唔似Hoegaarden咁賣到爛晒,周街都係

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-6-1 12:48 發表   
* p# J0 M$ o! r$ t. \4 U買黎試下先~
) v5 `8 B% d' ~2 z& C" j' A8 |, U$ G. B9 g* E
我飲有啲酒會上頭 , 好頭痛 , 呢隻唔會

any good things to buy there?

Stella ... 正