嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西九中心平靚正! 今日又買左2對鞋~

搵一日真係要去看看

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主係咪就咁買呀?
( X  o! H3 y! ^7 w/ w1 U# q如果唔岩咁點算?

有 43 AR, 正ar, arm 我 lee d 大腳八

好有用既資料啊, 多謝報料!

早幾日我都去過西九中心
4 z: i0 v( ]" a- L我行"雲"成個商場,賣學鞋的只有3,4間,* y8 t3 z' u& u
其中一間的就是樓主所介紹的,
# \  }/ O  ?7 I, ^' S7 d4 G- ~她的賣學鞋款好多,佔足一個L形列- [% S6 L5 X+ {  A, o
其餘的都係2樓,
7 ]1 Q& p& b( z$ V' a8 f$ ?$ \4 z有一間(現在)好平,可惜碼數偏細,
: ~1 o1 v1 {- [( G3 n隔離的就係幫賣醫醫畸奧牌子的學鞋,
8 V1 G+ |: n6 S! \' z佢店外擺放斷碼鞋,都好平,- C) I, a( I/ D
見到有對10號學鞋(可惜個款唔係我杯茶)( O# F( f, q; ?
餘下的一間就是大百貨賣醫牌學鞋,. H# \, n0 l1 d- x1 m' B4 I
因做緊特價,SO吸引好人圍觀

請問商店名稱係?????

引用:
原帖由 芷情 於 2010-8-24 16:35 發表   
3 L' o' Q3 d+ C/ @請問商店名稱係?????
$ i6 g9 D% c0 \2 U9 s" Y8 b5 H" W$ s
成層得個一間,而且係扶手電梯附近

早兩日去過
$ Z5 B- c+ C- x# M老闆娘話大約做到12月22號' l# f3 J& w/ v% U6 C
之後頂左俾人做
, }; w( c0 ~8 y  ~* [到時唔知仲有冇43碼鞋& p. H( n( C, }, a' P

' L1 z$ p! r6 Z! L5 zp.s.而家得番少量42碼雖,所以去到問一問先

happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換

西九龍中心你都敢去" T7 A5 `) f) Z8 H
嗰道超多學生行街

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 02:07 發表   ) m4 d5 I/ \% W2 F+ `; B6 a" x
happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
4 R, o9 Z& ]: d- D/ _7 Z( E) i1 X
係5樓蘋果商場,好易搵
* P( K" E. H" H, E2 G! G向正行人路

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-12 08:15 發表   
8 }8 B% |/ t5 h' O西九龍中心你都敢去
) |3 i: d3 E! H, p3 p- W  f8 m嗰道超多學生行街
3 `8 h% H1 V# Z) [' Y, I. s
' X: H4 I6 ~# J* {' z, @# j: r我次次都係夜晚去7 P* `% f/ H4 u; f6 _6 {& v# R
冇咩人
/ U+ j: c/ c% I+ k有咩所謂
8 U$ W& }3 ^9 Y! d, c- O+ P( n我買時扮晒幫人買(當然我問好晒size先揀)

引用:
原帖由 maintolight 於 2010-11-12 08:01 發表   " C- C! K, \; P2 q0 W$ T
老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換
) g) n) X: ?7 k" t! _$ N5 P/ @
. \7 [3 I# p) H+ T2 u+ F2 c& W& [, @
我買就冇試0 _/ t) I; D2 n" u' t& [
知道自己應該著得落
4 ~8 Z. o1 J* T4 Y7 \8 I5 y9 v所以就咁揀好就俾錢

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:00 發表   : c# ^  l) G2 D9 T; W8 v; ]
: f3 f6 z& w4 d7 |
& E0 l2 [( ^& C
係5樓蘋果商場,好易搵
4 C2 w: K$ n; a& y2 g向正行人路
4 J2 b* ?" z& l

. p, y" S# R- l- B搵到Lu! 昨晚去到睇0左一陣, 但係冇我想要果種Style! 不過唔該晒Happymay同校服收藏者!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我仲搵緊我想要個d款同色呀