嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西九中心平靚正! 今日又買左2對鞋~

搵一日真係要去看看

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主係咪就咁買呀?9 t& \5 k: w7 Q5 \# Y2 c1 w! Z
如果唔岩咁點算?

有 43 AR, 正ar, arm 我 lee d 大腳八

好有用既資料啊, 多謝報料!

早幾日我都去過西九中心
1 S. d+ f1 p7 d3 d我行"雲"成個商場,賣學鞋的只有3,4間,
1 G- b' U  Y3 r' @$ @其中一間的就是樓主所介紹的,! ]# G6 h  s. d! l
她的賣學鞋款好多,佔足一個L形列+ @& W& u6 c& b% _2 F3 b
其餘的都係2樓,0 W* v9 x1 @" j$ T; B
有一間(現在)好平,可惜碼數偏細,
& r! @  {! F3 J隔離的就係幫賣醫醫畸奧牌子的學鞋,9 ~% n5 m- A; g
佢店外擺放斷碼鞋,都好平,8 V: q" C: ^9 O0 c9 `" O; {) s
見到有對10號學鞋(可惜個款唔係我杯茶)2 N- B. u6 Q0 g% P8 F
餘下的一間就是大百貨賣醫牌學鞋,
5 x4 ^9 H' X2 ?. k3 y: F/ `* b因做緊特價,SO吸引好人圍觀

請問商店名稱係?????

引用:
原帖由 芷情 於 2010-8-24 16:35 發表   
8 `* T1 d7 p% R6 F& J請問商店名稱係?????
! c5 c( q! Z6 ]* m( x/ [  A9 S2 b

2 x& |' g. Q1 e1 I) L/ _. |6 o成層得個一間,而且係扶手電梯附近

早兩日去過$ G- b- D! |+ J0 c7 Q$ c8 X7 q
老闆娘話大約做到12月22號( T+ A) W1 M8 y7 j* i! S# U
之後頂左俾人做7 I. v: u& A, T8 ?( a. j& ~
到時唔知仲有冇43碼鞋
, F+ K* C0 I' _3 ?" \( y- K
( }: x2 x# _, l3 G! {5 v- @+ hp.s.而家得番少量42碼雖,所以去到問一問先

happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換

西九龍中心你都敢去2 t# D; o3 k) N4 N# v* [6 L8 Q9 ~4 P
嗰道超多學生行街

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 02:07 發表   6 Q  n4 [- n* W
happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
. m/ o$ a3 J3 I) F% F" J& h6 a! R. |- l- S2 O5 g
係5樓蘋果商場,好易搵  x% ?& v3 y4 I: \
向正行人路

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-12 08:15 發表   
) m( e- o% o: g- g) Q2 X西九龍中心你都敢去% v; F2 b; l. l
嗰道超多學生行街
; f4 d& G: J, J9 v

1 j9 \$ z4 M, t5 n& j6 }我次次都係夜晚去4 g. v  r( B8 w$ X
冇咩人4 D$ I* x& y5 H
有咩所謂% P' b' P0 n. C) T
我買時扮晒幫人買(當然我問好晒size先揀)

引用:
原帖由 maintolight 於 2010-11-12 08:01 發表   - J0 l- q. ^+ P( l; Z
老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換
" W; |% S9 |$ |! k2 ^" J) u
$ C9 d0 Z8 K# Q7 w& o& J$ q; F. I4 y" N" a: C
我買就冇試
( z7 w9 c7 s6 c' c# C! x知道自己應該著得落
2 I6 z' K$ W, A& H所以就咁揀好就俾錢

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:00 發表   
+ W6 x! |+ j. E( ^- H
* m: ^: N4 G# i. F( a
6 h5 \% K5 l! Z+ d0 I2 j+ l係5樓蘋果商場,好易搵
8 x" I+ I5 e  O" \* T4 @, K向正行人路
8 N- r; }" p+ n, m( a# u7 p
. U& M! E4 c+ q6 Y4 U4 l) r搵到Lu! 昨晚去到睇0左一陣, 但係冇我想要果種Style! 不過唔該晒Happymay同校服收藏者!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我仲搵緊我想要個d款同色呀