嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西九中心平靚正! 今日又買左2對鞋~

搵一日真係要去看看

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主係咪就咁買呀?
5 C, P# A8 h2 |) @如果唔岩咁點算?

有 43 AR, 正ar, arm 我 lee d 大腳八

好有用既資料啊, 多謝報料!

早幾日我都去過西九中心
$ p+ L6 l6 i- F我行"雲"成個商場,賣學鞋的只有3,4間,3 i: ]  m) s3 m: ^3 M- v2 ]
其中一間的就是樓主所介紹的," l6 O0 g1 I7 e1 q  s0 }4 E7 q
她的賣學鞋款好多,佔足一個L形列( u) C. x: j. A2 _( @# ?# p
其餘的都係2樓,; h3 I) I+ Y1 ~+ P% B& [
有一間(現在)好平,可惜碼數偏細,
% C4 `$ f' a* U* ]隔離的就係幫賣醫醫畸奧牌子的學鞋,
- O& J! X7 {- }( D5 c2 ]佢店外擺放斷碼鞋,都好平,9 `, s8 p7 Z8 ^/ x% l$ S' T
見到有對10號學鞋(可惜個款唔係我杯茶)9 W  Y/ ~3 b: i# n
餘下的一間就是大百貨賣醫牌學鞋,2 R! b6 P* E+ H% |4 O
因做緊特價,SO吸引好人圍觀

請問商店名稱係?????

引用:
原帖由 芷情 於 2010-8-24 16:35 發表   
5 u# P8 I$ T. ~- W4 C請問商店名稱係?????
9 A9 Z7 i* {7 l# z0 L* U" C

8 ?9 M4 w  y/ U' l) L' d$ ~成層得個一間,而且係扶手電梯附近

早兩日去過' X( a4 n+ }6 o* d, j' y4 n
老闆娘話大約做到12月22號
! R  f6 G/ m/ t2 b3 B) R之後頂左俾人做. w; F8 ^% G# u" p- Y
到時唔知仲有冇43碼鞋& J* q9 |2 O6 @8 k; _# d9 S6 @' e4 a
- p' ]$ i2 s' \. U4 d, G
p.s.而家得番少量42碼雖,所以去到問一問先

happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換

西九龍中心你都敢去
' x% x; o9 F) ]嗰道超多學生行街

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 02:07 發表   
( {8 z" b8 ^$ khappymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
) s2 ?) V7 t2 j$ P, S% I6 ]
! G) f: B! ]3 U* X係5樓蘋果商場,好易搵& I, x; e( l8 t: R" a/ O
向正行人路

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-12 08:15 發表   ' R( k1 i4 `# L0 y! |
西九龍中心你都敢去2 l  O  M) y: Q0 o6 J# y0 s$ u
嗰道超多學生行街
3 v8 J) B* V/ m) Z1 p8 ]" L  u# ]0 t' D: V. H) G* l& Y0 `/ X* B+ U
我次次都係夜晚去- K* W. A  ~" G# \5 m3 e' l+ g8 R" P
冇咩人. T) c* h8 b: S( m
有咩所謂
6 |+ C- R# F+ L6 s$ M, T/ |4 I7 o我買時扮晒幫人買(當然我問好晒size先揀)

引用:
原帖由 maintolight 於 2010-11-12 08:01 發表   
# F, b8 E3 k, _0 x9 p老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換
* M+ Y( J: q8 x/ a# o( c' j" B5 L: ^! l$ c' e+ w  k$ U) J
! G' d" I& [+ l* l
我買就冇試
3 ]) T) @8 d  v' @# j( x知道自己應該著得落# h- [" H- I+ v" [" t1 T
所以就咁揀好就俾錢

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:00 發表   $ Y+ _" M) j$ R; }' Y
3 R/ ?9 l7 D, U; `! r( x/ ^
* O' h9 V1 a4 y5 X) z% s
係5樓蘋果商場,好易搵. r7 O* s6 ]+ g9 \% k0 o1 Y
向正行人路
' K1 p9 Y" h: V
4 b: F- x# h' q4 s9 G+ E
搵到Lu! 昨晚去到睇0左一陣, 但係冇我想要果種Style! 不過唔該晒Happymay同校服收藏者!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我仲搵緊我想要個d款同色呀