嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西九中心平靚正! 今日又買左2對鞋~

搵一日真係要去看看

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主係咪就咁買呀?
2 r) s! h, ^6 A如果唔岩咁點算?

有 43 AR, 正ar, arm 我 lee d 大腳八

好有用既資料啊, 多謝報料!

早幾日我都去過西九中心3 x- Q! a$ ~, l$ Y; a
我行"雲"成個商場,賣學鞋的只有3,4間,4 ~% E& l+ {5 I; D7 Z  O
其中一間的就是樓主所介紹的,' ]2 a& Y7 y* Q. ^9 H  T
她的賣學鞋款好多,佔足一個L形列
+ O) v) j$ Q) i7 h其餘的都係2樓,
7 U: J/ y  r, |+ x( n  M  x; ?$ b2 D有一間(現在)好平,可惜碼數偏細,
% z  g: Z. f, J隔離的就係幫賣醫醫畸奧牌子的學鞋,* u/ o0 y* t! ?$ {( _1 A6 h, c( b8 U
佢店外擺放斷碼鞋,都好平,
- x5 f6 y" N( p% g- I見到有對10號學鞋(可惜個款唔係我杯茶)
% b/ ]; g; H3 G, d餘下的一間就是大百貨賣醫牌學鞋,
; r: `8 T9 r4 y) |$ V1 B因做緊特價,SO吸引好人圍觀

請問商店名稱係?????

引用:
原帖由 芷情 於 2010-8-24 16:35 發表     f8 }# j2 y7 E5 j4 x% Z5 |
請問商店名稱係?????
8 s9 ?+ S# X6 }$ x- k: ^( }" D* a
' v6 F$ Z' j2 n4 f成層得個一間,而且係扶手電梯附近

早兩日去過
5 C- D& O& {# V* A5 K老闆娘話大約做到12月22號
) _7 Y/ A% {( l: A0 p* h* S之後頂左俾人做
0 f* }% |- c, T: }* @到時唔知仲有冇43碼鞋$ X2 v# s: T7 X2 J! t% c
0 _9 u/ Y7 c5 D* N
p.s.而家得番少量42碼雖,所以去到問一問先

happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換

西九龍中心你都敢去5 A$ i+ K# m" a4 K9 c$ x2 `; Q
嗰道超多學生行街

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 02:07 發表   
: L$ Z7 u- d: }+ d+ ^$ `happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
3 c: w% F, o6 P- g* x3 R! k+ u9 ~# W/ x, @1 e
係5樓蘋果商場,好易搵: ^* ?  z! L# a* U
向正行人路

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-12 08:15 發表   $ W* e+ P  \$ r6 w' I1 J# u0 B
西九龍中心你都敢去
. J4 M) Y$ N% e! g$ }嗰道超多學生行街
: w( D% ^/ n* @. X

/ I4 G% J) P6 _3 P我次次都係夜晚去. e& E3 N! X9 Y% R0 d* d
冇咩人2 i( p( L" L# a" I$ [7 ]( C0 b/ k# f
有咩所謂
3 h* d% k" S$ @. H0 a我買時扮晒幫人買(當然我問好晒size先揀)

引用:
原帖由 maintolight 於 2010-11-12 08:01 發表   8 ?- k% e. _/ S% K% Q4 @' p! W
老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換
" N$ o# D% [! y- [% o8 c
( x0 i' W9 T  t5 d
* j: ~) [$ e0 S$ R5 V
我買就冇試1 q  x  L  G4 L! F  O- ^. ~' C
知道自己應該著得落& H) A; ^) m0 u1 t. J
所以就咁揀好就俾錢

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:00 發表   + H1 X! ?% M" p) g) w+ @  I

& ^+ V2 V8 O( Z0 h3 H3 L$ G
$ n3 G- q7 I1 B- H" z0 ^6 Z8 F2 f( h係5樓蘋果商場,好易搵
! j5 R+ a( s2 }% O% x7 }" S& u向正行人路
( n4 ?, ?. {- y7 t# D$ \/ b' n/ ?" i) I% v& J+ Q" ~" P, W9 h
搵到Lu! 昨晚去到睇0左一陣, 但係冇我想要果種Style! 不過唔該晒Happymay同校服收藏者!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我仲搵緊我想要個d款同色呀