嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西九中心平靚正! 今日又買左2對鞋~

搵一日真係要去看看

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主係咪就咁買呀?
" @3 v" v' ^( [0 ^9 E$ ?如果唔岩咁點算?

有 43 AR, 正ar, arm 我 lee d 大腳八

好有用既資料啊, 多謝報料!

早幾日我都去過西九中心5 v( q* B  C+ c6 g
我行"雲"成個商場,賣學鞋的只有3,4間,
( J# n' a, P# C3 G" T, E/ r9 m其中一間的就是樓主所介紹的,
) h( m& A8 _; I) n. |# A1 z: O她的賣學鞋款好多,佔足一個L形列% i% K2 b5 p5 t; |1 ?/ c! \
其餘的都係2樓,
0 \( ^; E  A2 t( V  G有一間(現在)好平,可惜碼數偏細,
* s/ ~  g0 a2 U8 U* S8 G隔離的就係幫賣醫醫畸奧牌子的學鞋,$ S$ w5 U& N' B1 }  ]0 [
佢店外擺放斷碼鞋,都好平,
7 A6 {/ ^: O6 ^* w見到有對10號學鞋(可惜個款唔係我杯茶)9 K1 ~7 q" k6 @; b
餘下的一間就是大百貨賣醫牌學鞋,, @/ D! N( P$ ]5 a% W( f
因做緊特價,SO吸引好人圍觀

請問商店名稱係?????

引用:
原帖由 芷情 於 2010-8-24 16:35 發表   
& _( C) C9 L7 F$ D, R! I請問商店名稱係?????
; ^& a/ T+ M# B) n/ t- C$ }
! H5 @. b/ x* _# i1 t
成層得個一間,而且係扶手電梯附近

早兩日去過
. y; u. y/ H$ n& \4 S% A9 ?' s/ t老闆娘話大約做到12月22號( |/ v* j( \0 L* l7 `0 N# B
之後頂左俾人做2 |, m7 h9 i3 X( T& M
到時唔知仲有冇43碼鞋
$ ^% b+ h( Q7 \6 I9 R: G
& d  |1 P' y0 g7 ~$ v8 h( cp.s.而家得番少量42碼雖,所以去到問一問先

happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換

西九龍中心你都敢去# }" F- ?% h5 @" R
嗰道超多學生行街

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 02:07 發表   0 z# c! M3 a5 }# r( r
happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
# I* d6 `6 N$ F4 q
) S2 K8 \! F' A/ [% E. Q4 c% S係5樓蘋果商場,好易搵
4 |- i/ A& Y; \8 [" P向正行人路

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-12 08:15 發表   
% |% o+ `0 ~+ s& v- e4 m  m$ \% D西九龍中心你都敢去
! O" e5 Z4 @* |. k3 G9 w% u8 x嗰道超多學生行街
* I1 E4 K9 d8 U% B2 S
; q! Y: Y& X# X/ {, _5 \3 w我次次都係夜晚去
) \% x, e: W3 u. G1 `( W冇咩人
. [5 D% C; B7 `1 F8 S! D: _有咩所謂, ?, m# m" o% r: t
我買時扮晒幫人買(當然我問好晒size先揀)

引用:
原帖由 maintolight 於 2010-11-12 08:01 發表   4 \' r2 Q- i3 \" x7 n
老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換
9 o% q1 Q  B  K# S/ ~  g' P) N! ]2 v4 f6 [7 @

! G' h) ~6 x0 C9 H5 n/ F我買就冇試
3 Q$ x" v1 A2 d- g6 T* J知道自己應該著得落
% Y+ s2 i* k! X9 i4 e+ z所以就咁揀好就俾錢

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:00 發表   
0 ?! B2 Z/ S  o+ l
* K# t0 n9 g1 a  v& `2 s# b7 ^' O! x( A6 u7 p$ t
係5樓蘋果商場,好易搵& O' x  ^$ _5 F/ a1 n
向正行人路
! E( B4 ?2 f+ p9 P. [% G7 G8 {
1 G& e9 d1 L4 C: l
搵到Lu! 昨晚去到睇0左一陣, 但係冇我想要果種Style! 不過唔該晒Happymay同校服收藏者!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我仲搵緊我想要個d款同色呀