嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西九中心平靚正! 今日又買左2對鞋~

搵一日真係要去看看

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主係咪就咁買呀?5 y% n  _  R, ?' }4 l
如果唔岩咁點算?

有 43 AR, 正ar, arm 我 lee d 大腳八

好有用既資料啊, 多謝報料!

早幾日我都去過西九中心$ K# N& {) M2 L( N. m/ Q
我行"雲"成個商場,賣學鞋的只有3,4間,' [5 M% \! ]5 H- w, k- {' H+ J9 h
其中一間的就是樓主所介紹的," W  p; m8 {  L0 z; }% x, Z- m+ X: t
她的賣學鞋款好多,佔足一個L形列
* T0 K- W* k& q- n, a5 K, G. A其餘的都係2樓,
8 S* [' I4 h2 j8 T6 a有一間(現在)好平,可惜碼數偏細,* r& K$ i' k5 q' P4 Z" N
隔離的就係幫賣醫醫畸奧牌子的學鞋,% O) k: H1 s! `" g( X; a
佢店外擺放斷碼鞋,都好平,
" G/ R" b) H+ s; R! c見到有對10號學鞋(可惜個款唔係我杯茶)1 x* s0 R$ V9 ]$ G8 [
餘下的一間就是大百貨賣醫牌學鞋,) ~5 q+ a7 q. v! k7 _* H: q: m
因做緊特價,SO吸引好人圍觀

請問商店名稱係?????

引用:
原帖由 芷情 於 2010-8-24 16:35 發表   ' g4 z8 c5 C4 Y) F! z/ j4 s
請問商店名稱係?????
4 O' q$ O% m3 c# w, P. Y  P- X
- o: B- z, U- ]/ t" a7 `" n. z+ L
成層得個一間,而且係扶手電梯附近

早兩日去過: |+ s, X9 Z$ l  Q% J
老闆娘話大約做到12月22號
) U( D0 B- u  E* A4 }. a7 E0 E: U之後頂左俾人做
! g6 ~& T  {+ \3 G! B到時唔知仲有冇43碼鞋: Q7 ~8 D/ y8 A$ E
2 o8 p) v8 R, |7 x& v: ], P
p.s.而家得番少量42碼雖,所以去到問一問先

happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換

西九龍中心你都敢去
! T: k) R2 ]7 W+ d; ]嗰道超多學生行街

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 02:07 發表   
/ v4 l6 ?, T) c3 i7 `! G  Whappymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
: |- F2 u* L: k# t9 \" \! Y
: X0 ?2 ^$ X4 J. f6 f
係5樓蘋果商場,好易搵8 O2 B3 q/ N" B3 [3 m% i1 ^
向正行人路

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-12 08:15 發表   
: r1 x: c: b. m) r西九龍中心你都敢去
- E: v, ]4 h7 D/ {# G嗰道超多學生行街
9 I0 ?" R; l' J2 S7 t# \
3 N2 q. z9 n' r! [) ~
我次次都係夜晚去* [+ H$ c+ r$ N/ A' Y3 Y
冇咩人. K4 c) m1 A/ S% e5 V
有咩所謂: f9 S7 v: C8 O
我買時扮晒幫人買(當然我問好晒size先揀)

引用:
原帖由 maintolight 於 2010-11-12 08:01 發表   
" {4 u, [$ f! D) ~老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換
/ h- {* e$ ~  z# B; ]/ x
/ q9 w9 Y  m' c# e5 ?, k
& \" {2 O% b- y7 y+ E  H
我買就冇試! o, f) ]0 r5 _9 m; R. E
知道自己應該著得落
+ K! [* w  @/ q( q* ]( n7 S所以就咁揀好就俾錢

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:00 發表   
$ x: l; a+ D2 n6 ]! m6 W
+ ?7 ^0 V& m+ W/ S* k7 t# e
. G, W: v" W* n% v: A8 s6 u/ Y- D係5樓蘋果商場,好易搵
; o2 v+ j; x* Z: J; X4 r% N8 H& l向正行人路
  Y5 B3 f* N! X0 I# F9 l. O8 t$ X7 V

r, L! W; ^' [搵到Lu! 昨晚去到睇0左一陣, 但係冇我想要果種Style! 不過唔該晒Happymay同校服收藏者!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我仲搵緊我想要個d款同色呀