嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

好奇一問....可以係邊到買到?
覺得好的就按一下感謝吧~~

msn, facebook果D交友度大量add d女女, 逐個問囉

回復 2# deathboy 的帖子

我係女仔黎,不過我想知有冇男會員鐘意咁樣

如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社會既錯. 打個比方, 如果麥記係專俾男人幫襯既話 (即係女人從未食過麥記啲嘢), 咁啲女人自然好好奇或者好想食佢啲嘢, 道理就係咁簡單! (我下個禮拜會開始 post 相, 因為終於見得人, 到時著埋啲靚靚底底俾你哋睇 (係全新底底嚟). 其實做男人真係幾慘, 啲男裝底底又厚身顏色又深沉同得淨色又唔 sexy, 你話點會唔攞啲女既底底打 J 吖!) . @) A' n! B/ k% ]

3 o% M) I2 z, E4 |6 p- X( N男女真係唔平等. 好似今日又有女喺我面前掩胸 (我根本都無留意佢), 跟住俾我見到之後即刻追住佢對住佢個胸講: "我最憎人掩胸". 我好撚憎呢挺人, 我以後出街都要著女裝, 話俾佢哋知我哋男人都可以靚過你哋 (講真ga).- w; P7 m  Z' ?0 n. n# ?- ?
) e1 s" Z1 w( Z

回復 4# nelsonhk817bast 的帖子

有圖才有真相~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   ! b2 G% t6 G, @( G0 D
有圖才有真相~
$ @; v+ G+ n8 Z: x/ T( u# `+ V2 b
期代中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   
0 G# i% ^) `+ y+ q有圖才有真相~
7 [3 t3 q; q9 M3 w6 L% S1 f+ z
好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )- x$ L( O7 g2 O7 j5 T' w
! Y. o& {, z" L7 ~  k4 }) c

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:45 發表   
$ y& ?' G- Z6 T
+ Y/ k! Q+ D: B8 p0 W4 T; m# d好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )
; \) _/ D+ `8 T' C
原來你係受害人之一

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 01:54 發表   5 T; z' r6 l8 f! E( A! |5 s( I
如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社 ...
- i2 F" O. y4 c* i- C0 [1 Q

& h, y# t" b8 i1 q都係多左條野 設計先唔同 6 Z8 P1 ^( }, g; v9 q; a# S1 M$ u
一係進化到條野好似usb咁 "可移除式"就男女底底都冇問題(冇可能)4 I! D! h/ V" J
如果有我會咁-->

應該會吧  不過沒人在售阿  還有你真的很SEXY  身材曲線完美

我有試過. 你有野想賣?

我都好想知邊道有得買女仔既2手底底.

似乎不太衛生...

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-9-7 22:51 發表   
% }1 ]! W! P  [' R% _5 M似乎不太衛生...
, |  ~1 D& O$ U" p
% H3 d) J) k) q0 i. S  Q% Z2 S我又唔覺得唔衛生喎.
3 x8 n. {0 U, N. }4 a; z4 w我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
! x) X/ q: z0 v/ j/ ~8 d& [1 O" h; o8 ]我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.
0 g( W- S9 j0 E" d( F而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....
3 [5 S/ A. [& ?# r% u/ M* |所以我想買其他女仔果D

引用:
原帖由 heyyahey 於 2010-9-8 20:15 發表   5 K; Z2 k5 a4 t) s

, y. w4 v4 X9 n  n
: I6 w, H# M8 s  y& H% N我又唔覺得唔衛生喎.
/ s' \: r! ]' |我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.5 ~& I- q: P% S* j" a) p/ w! J
我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事., H5 n9 V) u; Q) O- a/ y
而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....* l( t& p' W" A
所以 ...
3 H9 z; c8 ?1 J" L6 q3 g6 P1 w" C2 K) Q9 ^% l
你會用佢來自慰? 射於其中?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-9-13 16:53 發表   
/ r, D9 K% f8 L: Y% f; ~% [# e2 k/ N/ I; W

' [" Z5 F& H5 i# D, s2 i! @你會用佢來自慰? 射於其中?
$ T- p+ E/ y1 ~) s; C2 ]& G. P7 ]0 c; h+ O
當然唔會射於其中,因為驚比人發現以後冇得玩

無試過,因為你點sure那些2手底底真係是女仔著過

I never.  dirty..

回復 3# dv168 的帖子

我曾經試過, 係yahoo拍賣, 佢仲肯即時除俾我!