嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

好奇一問....可以係邊到買到?
覺得好的就按一下感謝吧~~

msn, facebook果D交友度大量add d女女, 逐個問囉

回復 2# deathboy 的帖子

我係女仔黎,不過我想知有冇男會員鐘意咁樣

如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社會既錯. 打個比方, 如果麥記係專俾男人幫襯既話 (即係女人從未食過麥記啲嘢), 咁啲女人自然好好奇或者好想食佢啲嘢, 道理就係咁簡單! (我下個禮拜會開始 post 相, 因為終於見得人, 到時著埋啲靚靚底底俾你哋睇 (係全新底底嚟). 其實做男人真係幾慘, 啲男裝底底又厚身顏色又深沉同得淨色又唔 sexy, 你話點會唔攞啲女既底底打 J 吖!) 0 P' [# \6 n; q. J; E

3 h+ N, N7 N. C, Q( }男女真係唔平等. 好似今日又有女喺我面前掩胸 (我根本都無留意佢), 跟住俾我見到之後即刻追住佢對住佢個胸講: "我最憎人掩胸". 我好撚憎呢挺人, 我以後出街都要著女裝, 話俾佢哋知我哋男人都可以靚過你哋 (講真ga).4 }6 Q, p% y7 F- h6 N+ A3 O# N7 N
; M/ }7 u* G$ O9 a/ n7 J/ C

回復 4# nelsonhk817bast 的帖子

有圖才有真相~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   
8 o3 b; ~5 b- H6 F4 _5 d( |5 ^有圖才有真相~
) X7 Q$ ^+ H+ r* s3 Q) Q 期代中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   
" Y/ H, o* T- D  ^( f有圖才有真相~
! f( g8 ~% R1 O& `好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )5 b! _% N/ ~( p  K$ i4 J

* E9 E  R1 ~9 i# |$ O8 {[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:48 編輯 ]

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:45 發表   
2 [* A$ Z5 z* O" k  _) J  C1 @. g$ ], R. u: N. y. \+ I
好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )
, w4 t- k& f% f% C1 v原來你係受害人之一

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 01:54 發表   ; p2 N! x& W" W$ ^8 g  I+ z
如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社 ...
5 W. U! f% x9 X0 k( j2 s% G( U& |: K( R

# Y! N+ Z0 ~) E  x0 t都係多左條野 設計先唔同
3 p! I' W- [3 M8 D0 ~1 _一係進化到條野好似usb咁 "可移除式"就男女底底都冇問題(冇可能)$ q) k$ v6 w+ _1 O
如果有我會咁-->

應該會吧  不過沒人在售阿  還有你真的很SEXY  身材曲線完美

我有試過. 你有野想賣?

我都好想知邊道有得買女仔既2手底底.

似乎不太衛生...

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-9-7 22:51 發表   
% c6 w# U3 @* W  s: s1 w似乎不太衛生...
: X$ m1 G" t2 J& K! m9 h! P# ~3 C' T
9 h% N) G4 K+ Q( _# N我又唔覺得唔衛生喎.
- U0 R! {. Z- E4 t: W! [) @5 k: Y我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
: `" X* b" v3 G) N! i8 d) ]我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.
- I7 ?' z3 ?+ I- c; L# h而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....  b8 C( n2 D7 e
所以我想買其他女仔果D

引用:
原帖由 heyyahey 於 2010-9-8 20:15 發表   9 T! u. ]7 J* T

* ?' z' ^, i# {' L6 B6 z/ P- N$ p8 Z
我又唔覺得唔衛生喎.
/ k8 M/ M" n+ k$ I/ B7 \我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
6 ]9 I! M. d; q% G我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.
) T7 Y$ M+ U; ~  n& f/ w, V而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....
# G0 ~! r! ]. P; y) A  w所以 ...
% P! `, a, ]5 D- e# P! j# M! ^* o+ t# ^, ^; @, J# Q2 f- A
你會用佢來自慰? 射於其中?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-9-13 16:53 發表   - X/ u" Z& f0 ^
8 O! P; d. I9 L# G

7 S/ G9 b( H# u' Q3 l3 J你會用佢來自慰? 射於其中?
. b) u5 ~9 n0 x

/ N& N& T8 P" N' o當然唔會射於其中,因為驚比人發現以後冇得玩

無試過,因為你點sure那些2手底底真係是女仔著過

I never.  dirty..

回復 3# dv168 的帖子

我曾經試過, 係yahoo拍賣, 佢仲肯即時除俾我!