嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

好奇一問....可以係邊到買到?
覺得好的就按一下感謝吧~~

msn, facebook果D交友度大量add d女女, 逐個問囉

回復 2# deathboy 的帖子

我係女仔黎,不過我想知有冇男會員鐘意咁樣

如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社會既錯. 打個比方, 如果麥記係專俾男人幫襯既話 (即係女人從未食過麥記啲嘢), 咁啲女人自然好好奇或者好想食佢啲嘢, 道理就係咁簡單! (我下個禮拜會開始 post 相, 因為終於見得人, 到時著埋啲靚靚底底俾你哋睇 (係全新底底嚟). 其實做男人真係幾慘, 啲男裝底底又厚身顏色又深沉同得淨色又唔 sexy, 你話點會唔攞啲女既底底打 J 吖!)
  ^! Q& |4 X+ l
. _* W5 J0 ?% D' L% J5 ]$ N男女真係唔平等. 好似今日又有女喺我面前掩胸 (我根本都無留意佢), 跟住俾我見到之後即刻追住佢對住佢個胸講: "我最憎人掩胸". 我好撚憎呢挺人, 我以後出街都要著女裝, 話俾佢哋知我哋男人都可以靚過你哋 (講真ga).
) g- c4 u( b: o: f  {1 Q; v4 @; F& w$ Q( h

回復 4# nelsonhk817bast 的帖子

有圖才有真相~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   : O8 [0 }6 s! h' t* i! t0 S* h- ?
有圖才有真相~
* {! o& x# o+ i; d$ k/ ?
期代中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   4 }0 X: O5 Z6 Y$ k  n# [# p# o% K' }& M
有圖才有真相~
, p+ k2 d' j$ Y2 x5 X
好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )
1 C1 A' ]$ z) S  X4 }* [
. {1 Y1 e+ K# A[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:48 編輯 ]

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:45 發表   
3 w6 }3 [7 ^( b* k+ D/ t: r/ W6 K; O" c
好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )
6 D& k  w1 X, O* S3 t$ `2 i
原來你係受害人之一

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 01:54 發表   
+ b0 ]: D2 x) \+ ^如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社 ...
  I) _- E$ R: V5 ]* E! A
2 p( ~1 y# h4 @+ u都係多左條野 設計先唔同
( N9 w+ P8 H' p  V. A; k. s一係進化到條野好似usb咁 "可移除式"就男女底底都冇問題(冇可能)  l9 T4 Y& j& }' Z3 `: m* t, V( h2 O
如果有我會咁-->

應該會吧  不過沒人在售阿  還有你真的很SEXY  身材曲線完美

我有試過. 你有野想賣?

我都好想知邊道有得買女仔既2手底底.

似乎不太衛生...

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-9-7 22:51 發表   
5 s0 P& P0 o; r8 S) }7 Z似乎不太衛生...
- Z# ?% F/ n0 }. @
# V8 {) J' L7 C, ], F+ @
我又唔覺得唔衛生喎.
" z8 }4 f6 D2 P# x' Z8 T" a我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
( B, v! r" {" r7 r: g% Q我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.! D9 e, j( _% u4 |0 C5 a
而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....
9 V) @) n4 p' T7 T# y5 h; ?# L所以我想買其他女仔果D

引用:
原帖由 heyyahey 於 2010-9-8 20:15 發表     Q6 [6 E9 V1 F: `; z7 o
9 {  M# B/ h# y
, ~7 |% [7 G' ~% |/ @
我又唔覺得唔衛生喎.1 m/ R  x! I* n3 o$ B
我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
9 }& w. d3 u, m9 `+ W7 A/ I- L我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.
# M3 o/ Q* t4 s+ D2 O7 o而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....
! o1 |. c6 X/ V; v) z, F2 c' _所以 ...
% J! g2 E  V3 ^8 p# ^2 d, h9 ]5 Y2 p
你會用佢來自慰? 射於其中?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-9-13 16:53 發表   
' D5 w2 ~! p$ _& w0 i& a3 a$ N$ I: ]% r
2 y. C1 _7 y4 U. ~% E  U9 Q% d2 ]
你會用佢來自慰? 射於其中?
) e6 c! W* x7 n' u$ t! _5 E) s3 l; V6 m; Q& C$ c
當然唔會射於其中,因為驚比人發現以後冇得玩

無試過,因為你點sure那些2手底底真係是女仔著過

I never.  dirty..

回復 3# dv168 的帖子

我曾經試過, 係yahoo拍賣, 佢仲肯即時除俾我!